IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
    хахаха, да ! Ние сме най щастливите инвеститори на нашата борса ! Като се вдигат цените се радваме и като падат пак се радваме !
    Защото сме на диазепам
    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от nobody Разгледай мнение
      EquityPrivate, виждам, че днес си се включил в дискусията. Аз имам 2 въпроса.

1) Има ли в момента според теб интерес от частни фондове към групата или части от групата на фона на негативното развитие на пазарите на изток? 2) Има ли смисъл да се отдели СФ Трейдинг чрез spin-off?

Ти ако си собственик на цялата група какво би направил за 3-5 години?
      ако може да ми отговориш и на мене за следния въпрос - какво трябва да направи ангела меркел по отношение на бежанците в Германия?

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
        Акционерите на Софарма са най-щастливите хора на планетата!
        Ако акцията е на 5лв се радват, че цената е висока, ако пък е под 2лв - се радват, че е евтино и могат да си купят още!
        По средата също ги прави доволни, защото Софарма е фирма с "мощна фабрика" и "най-прозрачния мениджмънт" и само чакат неминуемото излитане на ракетата.
        хахаха, да ! Ние сме най щастливите инвеститори на нашата борса ! Като се вдигат цените се радваме и като падат пак се радваме !

Коментар

• EquityPrivate, виждам, че днес си се включил в дискусията. Аз имам 2 въпроса.

1) Има ли в момента според теб интерес от частни фондове към групата или части от групата на фона на негативното развитие на пазарите на изток? 2) Има ли смисъл да се отдели СФ Трейдинг чрез spin-off?

Ти ако си собственик на цялата група какво би направил за 3-5 години?

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
            Ако акцията е на 5лв се радват, че цената е висока, ако пък е под 2лв - се радват, че е евтино и могат да си купят още!
            По средата също ги прави доволни, защото Софарма е фирма с "мощна фабрика" и "най-прозрачния мениджмънт" и само чакат неминуемото излитане на ракетата.
            ++
            Да, нещо такова имах предвид. И постояннно очакват следващото щастие А и чичото може да изпуши една пура по този повод
            http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
              Нека да удари, може да ни направи "щастливи" и под 2 лв

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                и 45 дни стигат - за три участия по количество , но имам усещане за мощна мечка , ще ни трябва и време да я поистощим

- не е сълзлива "Панда"
                Нека да удари, може да ни направи "щастливи" и под 2 лв
                http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
                  не е точно.посредника и на 2.50,и на 2.75 е един и същ,ама клиентите му са различни.
                  ако годината бе 2-3 месеца,а не 12, профита щеше да е още по-добър

и 45 дни стигат - за три участия по количество , но имам усещане за мощна мечка , ще ни трябва и време да я поистощим

- не е сълзлива "Панда"
                  Last edited by inta53; 19.01.2016, 13:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                    - Не си прав, тук бонусите са къде къде по чести и по дебели

на едни и същи им продаваш - и те ти връщат жеста , къде на вън това ?
                    не е точно.посредника и на 2.50,и на 2.75 е един и същ,ама клиентите му са различни.
                    ако годината бе 2-3 месеца,а не 12, профита щеше да е още по-добър

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      При тия високорискови пазари дето има всичко над 5 ебитда за мен си е премия...без особено покритие.

Руските пиъри са на 3.
                      Ето и растежен американски генерик на 4.2 ебитда.

http://finviz.com/quote.ashx?t=LCI

- Не си прав, тук бонусите са къде къде по чести и по дебели

на едни и същи им продаваш - и те ти връщат жеста , къде на вън това ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                        А, тук защо пада, нали нагоре беше раотата..
                        При тия високорискови пазари дето има всичко над 5 ебитда за мен си е премия...без особено покритие.

Руските пиъри са на 3.
                        Ето и растежен американски генерик на 4.2 ебитда.

http://finviz.com/quote.ashx?t=LCI

Коментар

• А, тук защо пада, нали нагоре беше раотата..
                          The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            Добро темпо.
                            Тони, търговото на Софарма към акционерите на Медика е по повод факта, че групата Софарма е придобила 66 % и нагоре от капитала на Медика- законово изискване. По-интересно ще бъде след търговото.

Коментар

• Добро темпо.

Коментар

• Обява за търгово предложение от Софарма за акциите на Медика

Привет!

Обявата за търговото предложение от Софарма АД към акционерите на Медика АД е публикувана на 15 януари 2016 г.

Коментар

Working...
                                X