If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
EquityPrivate, виждам, че днес си се включил в дискусията. Аз имам 2 въпроса.
1) Има ли в момента според теб интерес от частни фондове към групата или части от групата на фона на негативното развитие на пазарите на изток? 2) Има ли смисъл да се отдели СФ Трейдинг чрез spin-off?
Ти ако си собственик на цялата група какво би направил за 3-5 години?
ако може да ми отговориш и на мене за следния въпрос - какво трябва да направи ангела меркел по отношение на бежанците в Германия?
Акционерите на Софарма са най-щастливите хора на планетата!
Ако акцията е на 5лв се радват, че цената е висока, ако пък е под 2лв - се радват, че е евтино и могат да си купят още!
По средата също ги прави доволни, защото Софарма е фирма с "мощна фабрика" и "най-прозрачния мениджмънт" и само чакат неминуемото излитане на ракетата.
хахаха, да ! Ние сме най щастливите инвеститори на нашата борса ! Като се вдигат цените се радваме и като падат пак се радваме !
EquityPrivate, виждам, че днес си се включил в дискусията. Аз имам 2 въпроса.
1) Има ли в момента според теб интерес от частни фондове към групата или части от групата на фона на негативното развитие на пазарите на изток? 2) Има ли смисъл да се отдели СФ Трейдинг чрез spin-off?
Ти ако си собственик на цялата група какво би направил за 3-5 години?
Ако акцията е на 5лв се радват, че цената е висока, ако пък е под 2лв - се радват, че е евтино и могат да си купят още!
По средата също ги прави доволни, защото Софарма е фирма с "мощна фабрика" и "най-прозрачния мениджмънт" и само чакат неминуемото излитане на ракетата.
++
Да, нещо такова имах предвид. И постояннно очакват следващото щастие А и чичото може да изпуши една пура по този повод
Нека да удари, може да ни направи "щастливи" и под 2 лв
не е точно.посредника и на 2.50,и на 2.75 е един и същ,ама клиентите му са различни.
ако годината бе 2-3 месеца,а не 12, профита щеше да е още по-добър
и 45 дни стигат - за три участия по количество , но имам усещане за мощна мечка , ще ни трябва и време да я поистощим
- Не си прав, тук бонусите са къде къде по чести и по дебели
на едни и същи им продаваш - и те ти връщат жеста , къде на вън това ?
не е точно.посредника и на 2.50,и на 2.75 е един и същ,ама клиентите му са различни.
ако годината бе 2-3 месеца,а не 12, профита щеше да е още по-добър
Тони, търговото на Софарма към акционерите на Медика е по повод факта, че групата Софарма е придобила 66 % и нагоре от капитала на Медика- законово изискване. По-интересно ще бъде след търговото.
Коментар