Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениене ми пука, важното е бизнеса да върви, а той е ОК.
Не ми дреме дали сега някой ще преоткрие БГ пазара или една от читавите компании и то защото вече от ренти/наеми/депозити не може да си докара повече от 3-4%.
Не знам какво ще е утре или дори догодина, но знам че ако вървим така до 3-4години СФАРМ ще задмине цената на акция на дъщерите си
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеКак виждате утре деня
Не ми дреме дали сега някой ще преоткрие БГ пазара или една от читавите компании и то защото вече от ренти/наеми/депозити не може да си докара повече от 3-4%.
Не знам какво ще е утре или дори догодина, но знам че ако вървим така до 3-4години СФАРМ ще задмине цената на акция на дъщерите си
Поздрави!Last edited by tony1975; 10.05.2016, 21:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениенормален работен ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВ сайта на компанията няма ли?. Не знам кой е сайта на компанията /а и не виждам смисъл да го търся при капитализация 370 млн./ и се надявах някой да го е проверил и да го постне на готово. Ако аз трябва да следя сайтовете на всяка компания, струваща 10-20 млн. евро, щях да взема хляба на всичките играчори тук
! Предпочитам обаче да бъда манипулиран от тях/ вас, но все пак да остават някакви трохички и за мен.
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение...Пак ще попитам дали някой може да намери отчет на сърбите, за да направим аналогия, защото иначе, ако компания, имаща приходи от около 7 млн. Евро на година се продаде за над 10, какво правим тук?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениепомислих, че ще кажеш, че го е направил за да се фръцка на оса-то, както намекна за отчета за 1трим.
след нещата от последните месеци някой /няма да посочвам кой/ ще трябва да си преразгледат мерките и теглилките, да си ги тарират наново, да си прочетат учебниците за пореден път, да си сверят часовниците - или ще останат отново на неточната страна - както и до момента
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеуточнявайте валутата.
Пак ще попитам дали някой може да намери отчет на сърбите, за да направим аналогия, защото иначе, ако компания, имаща приходи от около 7 млн. Евро на година се продаде за над 10, какво правим тук?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеСпоред мен "двуцифрената сума" в евро е 10 или най-много 11 милиона., както намекна за отчета за 1трим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеСпоред мен "двуцифрената сума" в евро е 10 или най-много 11 милиона.
- плащам иии ,- Вдигам мизата на 17,5мил. за 100% - или ~ 8,8М. за Софарма
- с мин. стъпка от 10% следващият моля ... първи път ... запазил съм си още едно влизанеLast edited by inta53; 10.05.2016, 19:47.
Коментар
Коментар