IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    оф защо ли пиша и аз - явно доста се е поизнервил народа от спадовете тук!
    Споко - всички минават през грандоманската фаза, когато купят стотина акции и започнат да ходят по общи събрания. Ще ти мине като на куче, както се казва!

След време, когато вдигнеш нивото с няколко нули отгоре, може и да разбереш колко смешни са някои от изказванията ти.
    BSE is dark and full of terrors...

Коментар

Протокола ли гледаш? Мда кръгло 100, все ми се вижда евтина.
      Честит 1ви юли на всички и успех!
      Протокола погледнах.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        Тони, гледам че си закръглил бройката
        Протокола ли гледаш? Мда кръгло 100, все ми се вижда евтина.
        Честит 1ви юли на всички и успех!

Коментар

• Тони, гледам че си закръглил бройката

Коментар

• оф защо ли пиша и аз - явно доста се е поизнервил народа от спадовете тук!

Коментар

...от друга страна то пък аз със мойте 100 акции какво съм се зарасмилил толкова
              Това е много, бре! Сигурно като отидеш на общото събрание и Огнян Донев ти козирува!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                щом е така - и аз все същото си мисля за мен
                но през последните две години доста ми се работи - просто ме оставиха сам да се оправям в банката

- Ай стига бе! - Директор си вече, - тури ме портиер да записвам искащите среща и обяди !!!

Коментар

Доволен съм от цената. Честно казано след супер продажбите януари си представях, че по това време ще сме над 3лв, но ....живот
                  Тази година на оса не питах, а както и миналата година слушах и съзерцавах(както казва бат Алнонсо ). Та слушайки между редовете смятам че продажбата в Сърбия ще е приятна изненада в отчета за 2трим. Надявам се кеша да се използва за намаляване на задълженията още и за R&D.
                  Тази цена и до края на годината да се задържи или да падне още, ще съм доволен. Дори и Русия да не се оправи скоро вярвам че до 2-3 години ще увеличат продажбите за други пазари - например благодарение на СФТРД, вярвам че Сърбия има доста потенциал .

Притеснява ме нещо друго.... вече в трето интервю чета че на въпроса - Кога или Мислите ли да се пенсионирате?, Шефа отговаря "скоро" . Там има доста неизвестни.... как ще продължи да се управлява компанията, КОЙ ще управлява компанията - профи като при МОНБАТ или някой от наследниците? Тези млади момчета ще имат ли гръб и хладнокръвието на чичо Оги, за да оцелеят срещу мафията и акулите в БГ? Ще се запази ли дивидентната политита и IR политиката в бъдеще, ккак ще се развива компанията след 2-3-4години? Ще има ли приемственост? Ей такива неща се въртят в главата ми....

п.п. от друга страна то пък аз със мойте 100 акции какво съм се зарасмилил толкова

Г-н Петков ,
                  дайте малко по сериозно ..."откровеНно" е вашият втори аватар

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    нашето Тони уж голямо момче, ама акъла му е като на дете
                    И точно като дете се заяжда, без да мисли с кого реално се заяжда... ама простено да му е - дете е все пак!

Коментар

е чух го това, нали бях в ресторанта срещу теб и все пак.......
                      щом е така - и аз все същото си мисля за мен
                      но през последните две години доста ми се работи - просто ме оставиха сам да се оправям в банката

Коментар

да поясня
                        отговорът скоро означава след две години
                        такива въпроси е имало и преди десет години и отговорът е бил същия
                        е чух го това, нали бях в ресторанта срещу теб и все пак.......

Коментар

да поясня

Коментар

• да поясня

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975
                              винаги се чудя - защо си толкова вулгарен понякога в темите, а на лични си толкова хрисим и смирен като ме подпитваш нещо.....няма значение - ти избираш как и със кого да се държиш.
                              Добре че благодарение на работата ми съм станал доста дисцплиниран иначе често "мисля със сърцето си" да
                              вулгарен?! и с кое точно???

Коментар

• нашето Тони уж голямо момче, ама акъла му е като на дете

Коментар

Working...
                                X