IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
    през бенча ми селнаха. Там знам че търгува Оги, но не вярвам той така да сипва
    Някой голям излиза, и то вероятно на загуба. Като гледам как цената от 2.9 падна до 2.50 лв за 15 мин. Дали може да пробие дъното от 2.5 или ще има обратно изкупуване, за да не се случи?

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
      Тук някой много на зор продава

До тук 2 140 000 броя
      през бенча ми селнаха. Там знам че търгува Оги, но не вярвам той така да сипва

Коментар

• Тук някой много на зор продава

До тук 2 140 000 броя

Коментар

• Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнение
          Стигна 2.51 лв, нямам пари иначе бих купувал на цени до 2.60
          Идеално, взех на 2.51

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
            на някой му трябват кинти до края на деня май и то много като гледам
            Стигна 2.51 лв, нямам пари иначе бих купувал на цени до 2.60

Коментар

• Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнение
              WTF? от 2.90 до 2.61 лв !
              на някой му трябват кинти до края на деня май и то много като гледам

Коментар

• WTF? от 2.90 до 2.61 лв !

Коментар

• В момента някой сякаш натиска цената към 2.8, а се появи и купувач, който се опитва да бута цена над 2.86.

На мен ми изглежда като опит за натиск в преговорите за цената на доста голям пакет?

Коментар

• Първоначално изпратено от colline Разгледай мнение
                    Основна част на 3.05 , и после добавиха на 4.25
                    Прав си, сега намирам в капитал, че 9% са взели на 3,25 и 3% на 4,25 лв., останалите някъде по път

Коментар

на 4,25 бяха големите пакети
                      Основна част на 3.05 , и после добавиха на 4.25

Коментар

Аз някакъв спомен за 3.3 май имам....

Коментар

• Не ги мислете ромфарма. Те и без фармацевтични продукти могат да направят стотици милиони печалба от "фармация".

Коментар

• Чичо да не се ослушва и да вади пачките, на фонда му трябва кеш.
                            Ако не му е изгодно да активира и разширява обратното.
                            На 4 и отгоре бе много активно ( при започнала криза украйна), пък на 2.8 скъпо ли е ?

Не ми са вярва вундеркиндите баш сега да са решили и те да излизат.....те тогава наистина може стане манджа с грозде и да се ходи към феър валюто на ЕП....

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              В интервю за капитал казаха че са купуваки и над 4лв

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                ромфармацията на каква цена се беше набутала, имаш ли спомен Тони? Май бяха над 3 лв !?!?
                                В интервю за капитал казаха че са купуваки и над 4лв

Коментар

Working...
                                X