IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
    Дано не са Ром -анците с техните ~25 милки ......
    Дано са те, ако вместо да запяхте в тавана бяхте чели по-навреме нивата които даваше К-оператора сега нямаше да има въпроси от типа "ама какво прави държавата, защо не се намесва" )))) (имаше такава графика, всяка точка беше психологическо ниво, със съответния коментар към нея) Лоша работа, "имаш крава - пиеш млеко", имаш кеш - същата работа )))))
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
      Да.....освен ако продавача няма още за продаване!

Дано не са Ром -анците с техните ~25 милки ......

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
        +1
        покрай Експат явно пазара се раздвижи доста...всяко движение се мултиплицира и във възходяща и в низходяща посока....въпреки че ако погледнем по-конкретно движението тук беше най-вероятно заради пакета който мина по позицията...според мен има голяма вероятност да видим сделки на 3-те лева още до края на седмицата
        Не е Препоръка!!!
        Да.....освен ако продавача няма още за продаване!

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
          Добра промоция, кой взел, взел. Такива движения ми харесват, няма да се разсърдя скоро пак да има.
          +1
          покрай Експат явно пазара се раздвижи доста...всяко движение се мултиплицира и във възходяща и в низходяща посока....въпреки че ако погледнем по-конкретно движението тук беше най-вероятно заради пакета който мина по позицията...според мен има голяма вероятност да видим сделки на 3-те лева още до края на седмицата
          Не е Препоръка!!!
          "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
            и аз се уредих с малко бройки на 2,60 искаше ми се повече но кеша свърши....но като цяло доволно!!!
            Добра промоция, кой взел, взел. Такива движения ми харесват, няма да се разсърдя скоро пак да има.
            Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
              Идеално, взех на 2.51
              и аз се уредих с малко бройки на 2,60 искаше ми се повече но кеша свърши....но като цяло доволно!!!
              "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнение
                Баси, сега гони скочи 2,74 лв. Чувствам се като на истинска борса, жалко че нямам свободни средства, за да се включа
                абе мерси от такваз борса - днес напълних гушите на брокера

видях аз, че гласят схема и реших да се правя на пич и то не бяха първо покупки, а накрая дори продадох и на печалбичка ...

мразя дейтрейда, обаче борсата ме подведе
                някои обаче направиха пачки яки

Коментар

Баси, сега гони скочи 2,74 лв. Чувствам се като на истинска борса, жалко че нямам свободни средства, за да се включа

Коментар

• Баси, сега гони скочи 2,74 лв. Чувствам се като на истинска борса, жалко че нямам свободни средства, за да се включа

Коментар

• Сигурно Ромфарм

Коментар

• Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
                        до тук беше ...сега лифта тръгва нагоре - абе нащо пазарче стана влакче на ужасите
                        Е тези движения са идеални за тези които могат да ги отиграват

Коментар

Някой голям излиза, и то вероятно на загуба. Като гледам как цената от 2.9 падна до 2.50 лв за 15 мин. Дали може да пробие дъното от 2.5 или ще има обратно изкупуване, за да не се случи?
                          до тук беше ...сега лифта тръгва нагоре - абе нащо пазарче стана влакче на ужасите

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                            през бенча ми селнаха. Там знам че търгува Оги, но не вярвам той така да сипва
                            Някой голям излиза, и то вероятно на загуба. Като гледам как цената от 2.9 падна до 2.50 лв за 15 мин. Дали може да пробие дъното от 2.5 или ще има обратно изкупуване, за да не се случи?

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                              Тук някой много на зор продава

До тук 2 140 000 броя
                              през бенча ми селнаха. Там знам че търгува Оги, но не вярвам той така да сипва

Коментар

• Тук някой много на зор продава

До тук 2 140 000 броя

Коментар

Working...
                                X