If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дано са те, ако вместо да запяхте в тавана бяхте чели по-навреме нивата които даваше К-оператора сега нямаше да има въпроси от типа "ама какво прави държавата, защо не се намесва" )))) (имаше такава графика, всяка точка беше психологическо ниво, със съответния коментар към нея) Лоша работа, "имаш крава - пиеш млеко", имаш кеш - същата работа )))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
+1
покрай Експат явно пазара се раздвижи доста...всяко движение се мултиплицира и във възходяща и в низходяща посока....въпреки че ако погледнем по-конкретно движението тук беше най-вероятно заради пакета който мина по позицията...според мен има голяма вероятност да видим сделки на 3-те лева още до края на седмицата
Не е Препоръка!!!
Добра промоция, кой взел, взел. Такива движения ми харесват, няма да се разсърдя скоро пак да има.
+1
покрай Експат явно пазара се раздвижи доста...всяко движение се мултиплицира и във възходяща и в низходяща посока....въпреки че ако погледнем по-конкретно движението тук беше най-вероятно заради пакета който мина по позицията...според мен има голяма вероятност да видим сделки на 3-те лева още до края на седмицата
Не е Препоръка!!!
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Някой голям излиза, и то вероятно на загуба. Като гледам как цената от 2.9 падна до 2.50 лв за 15 мин. Дали може да пробие дъното от 2.5 или ще има обратно изкупуване, за да не се случи?
до тук беше ...сега лифта тръгва нагоре - абе нащо пазарче стана влакче на ужасите
през бенча ми селнаха. Там знам че търгува Оги, но не вярвам той така да сипва
Някой голям излиза, и то вероятно на загуба. Като гледам как цената от 2.9 падна до 2.50 лв за 15 мин. Дали може да пробие дъното от 2.5 или ще има обратно изкупуване, за да не се случи?
Коментар