Табекс-а ,за един път да се "излъжеш " става ,ама нямаш ли воля нищо не помага ,може би само някоя рентгенова снимка може да повлияе ...Това не пречи да се продава де ...Не е препоръка за нищо ..Имам акции ,макар и символично
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Ееее, за там не бързай толкова, пък и сега е затворено- предлагам ти среща по темата след ~ 45дни , оти имам да добавям - сега съм почналв уса е затворено, аз гледам франкфурт, щутгарт и мюнхен. ще ми е интересно там какво ще става. мисля да отворя солидна позиция. но ще внимавам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
Oncogenex
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
До сега се търгуваше миналото - дивиденти, счетоводна стойност, лоша ликвидност, лоши резултати
В последните месеци вече почнаха да се търгуват очаквания - подобряващи се резултати на компаниите и покупки от ЕТФ
Софарма беше изоставаща акция от тренда, но сега и тук се търгуват очаквания - подобряване на търговията с Русия примерно
Нямам Софарма - уви
важното е нещата да върдят добре, много добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
До сега се търгуваше миналото - дивиденти, счетоводна стойност, лоша ликвидност, лоши резултати
В последните месеци вече почнаха да се търгуват очаквания - подобряващи се резултати на компаниите и покупки от ЕТФ
Софарма беше изоставаща акция от тренда, но сега и тук се търгуват очаквания - подобряване на търговията с Русия примерно
Нямам Софарма - уви
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениесега ако може някой да ми обясни защо е нагоре с 22% за последната година при спадащи продажби и маржове
Нямам Софарма - увиМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениесега ако може някой да ми обясни защо е нагоре с 22% за последната година при спадащи продажби и маржове. Т.е. интерсна е само от гледна точка на дивидента.
Много по-важно е каква се очаква да е бъдещата печалба. То не че това не е азбучна истина дето я знаем всинца.
Аз честно не очаквам да рипне неимоверно печалбата тази но малко да се вдигне - да.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Какви са тия непонятни иероглифи - там не играя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
при SP4A ли!?много ли се набута там?
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеА мен ме обраха...много ли се набута там?
Коментар
Коментар