Ако някой не си конвертира варантите в акции какво става след септември месец? Горят ли или ще има и друг прозорец за конвертиране?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
А оценката на играчорите е 10% на минус за половин час търговия....
Извод - От спекулант истински бик не става
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеСофарма успява да събира бройки на Софарма трейдинг според мен направо без пари на 6 лева.Доста добра сделка за Софарма, 65200 акции от 1 до 12 юни.
....
Извод - От спекулант истински бик не става
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеОще като записвах варантите по 28 ст.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнениеИ все пак... нещо интересно от кафето с Донев?
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеКаква цена очаквате тук?
Понякога мечтите стават реалност!
Ще видим..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение-"Начална дата за упражняване на варантите 01.09.2023 г.
Крайна дата за плащане и записване на акции 26.09.2023 г.
Вписване на емисията нови акции и увеличението на капитала в Търговския регистър * 02.10.2023 г.
Регистриране на новите акции по сметки на инвеститорите в Централния Депозитар * 10.10.2023 г.
Вписване на увеличението в регистъра по чл. 30 от ЗКФН, воден от КФН * 17 или 19.10.2023 г.
Начало на търговията с новите акции на „БФБ” АД * 30.10.2023 г."
Събирайте КЕШааа...
Ако е така Евала, така се прави
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
О, Скоти! Мислиш ли, че някой го интересува от кое село е Батя?
Аз лично съм спечелила доста пари покрай мненията на 4-5 колеги, вкл. и Батя. Мненията ми за колегите от форума са финансово обсновании никакви разкрития не могат да ги променят...
А сега... бъди добро момче и сподели информацията... какво каза чичо Оги на кафето?
Хайде, че съм много любопитна!!! МоляLast edited by Scottie Pippen; 05.06.2023, 20:08.
- 1 like
Коментар
-
-"Начална дата за упражняване на варантите 01.09.2023 г.
Крайна дата за плащане и записване на акции 26.09.2023 г.
Вписване на емисията нови акции и увеличението на капитала в Търговския регистър * 02.10.2023 г.
Регистриране на новите акции по сметки на инвеститорите в Централния Депозитар * 10.10.2023 г.
Вписване на увеличението в регистъра по чл. 30 от ЗКФН, воден от КФН * 17 или 19.10.2023 г.
Начало на търговията с новите акции на „БФБ” АД * 30.10.2023 г."
Събирайте КЕШааа...Last edited by inta53; 05.06.2023, 18:32.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеПонеже ме нарекохте “ хейтър”. Споделяйки истината за един колега....бих желал да попитам за пореден път след важно кафе с г н Донев в петък присъстваха около 50 човека... бяха обевени много на брой важни неща за 5 публични дружества....как пък нито един не се намери да коментира да изрази мнение... Що за форум сме Що за хора народ общност... нямам думи... истината явно не ви интересува, не ви е важна!
Аз лично съм спечелила доста пари покрай мненията на 4-5 колеги, вкл. и Батя. Мненията ми за колегите от форума са финансово обсновании никакви разкрития не могат да ги променят...
А сега... бъди добро момче и сподели информацията... какво каза чичо Оги на кафето?
Хайде, че съм много любопитна!!! Моля
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеПонякога ползата от кафетата може да е обратното на позитивна. Все пак в годините назад имаше едни декларирани неща, пък реализацията им беше неосъществена. Та затова може би е по-добре да се гледат фактите, отчетите, а думите отлитат...
Коментар
Коментар