IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако някой не си конвертира варантите в акции какво става след септември месец? Горят ли или ще има и друг прозорец за конвертиране?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

А оценката на играчорите е 10% на минус за половин час търговия ....
      Извод - От спекулант истински бик не става
      Нормално. Екс-дивидентната дата е днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
        Софарма успява да събира бройки на Софарма трейдинг според мен направо без пари на 6 лева. Доста добра сделка за Софарма, 65200 акции от 1 до 12 юни.
        А оценката на играчорите е 10% на минус за половин час търговия ....
        Извод - От спекулант истински бик не става

Коментар

• Софарма успява да събира бройки на Софарма трейдинг според мен направо без пари на 6 лева. Доста добра сделка за Софарма, 65200 акции от 1 до 12 юни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Още като записвах варантите по 28 ст.
            Добрата сделка си е добра сделка.Поздравления за което

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
              И все пак... нещо интересно от кафето с Донев?
              Заешко сърце, с лекота избяга от баса... иначе на две ракии среднощно всички сте много ербап!....Кольо до Донев- попитай своят кумир!

Коментар

• И все пак... нещо интересно от кафето с Донев?

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                  Каква цена очаквате тук?
                  Още като записвах варантите по 28 ст. си фантазирах как един ден ги продавам по 1.80
                  Понякога мечтите стават реалност!
                  Ще видим..

Коментар

• Каква цена очаквате тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                      -"Начална дата за упражняване на варантите 01.09.2023 г.
                      Крайна дата за плащане и записване на акции 26.09.2023 г.
                      Вписване на емисията нови акции и увеличението на капитала в Търговския регистър * 02.10.2023 г.
                      Регистриране на новите акции по сметки на инвеститорите в Централния Депозитар * 10.10.2023 г.
                      Вписване на увеличението в регистъра по чл. 30 от ЗКФН, воден от КФН * 17 или 19.10.2023 г.
                      Начало на търговията с новите акции на „БФБ” АД * 30.10.2023 г."

Събирайте КЕШааа...
                      Днес оборота в бройки по акцията и варантите е почти еднакъв. Дали някой не забеляза лесната възможност да си прибере допълнителен "дивидент" от 30-40 ст./акция?
                      Ако е така Евала, така се прави

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

О, Скоти! Мислиш ли, че някой го интересува от кое село е Батя?
                        Аз лично съм спечелила доста пари покрай мненията на 4-5 колеги, вкл. и Батя. Мненията ми за колегите от форума са финансово обсновани и никакви разкрития не могат да ги променят...

А сега... бъди добро момче и сподели информацията... какво каза чичо Оги на кафето?
                        Хайде, че съм много любопитна!!! Моля
                        Изключително се радвам на общите ви мнения и успехи.... да ти приличам нещо на говорител?!...следващият път мога да ти финансирам на 22.06 билет за метро,влак,автобус... белкем изпълзиш и ти от твоето” село” и да си съставиш сама мнение/ усещане за ситуация!
                        Last edited by Scottie Pippen; 05.06.2023, 20:08.

Коментар

• -"Начална дата за упражняване на варантите 01.09.2023 г.
                          Крайна дата за плащане и записване на акции 26.09.2023 г.
                          Вписване на емисията нови акции и увеличението на капитала в Търговския регистър * 02.10.2023 г.
                          Регистриране на новите акции по сметки на инвеститорите в Централния Депозитар * 10.10.2023 г.
                          Вписване на увеличението в регистъра по чл. 30 от ЗКФН, воден от КФН * 17 или 19.10.2023 г.
                          Начало на търговията с новите акции на „БФБ” АД * 30.10.2023 г."

Събирайте КЕШааа...
                          Last edited by inta53; 05.06.2023, 18:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                            Понеже ме нарекохте “ хейтър”. Споделяйки истината за един колега....бих желал да попитам за пореден път след важно кафе с г н Донев в петък присъстваха около 50 човека... бяха обевени много на брой важни неща за 5 публични дружества....как пък нито един не се намери да коментира да изрази мнение... Що за форум сме Що за хора народ общност... нямам думи... истината явно не ви интересува, не ви е важна!
                            О, Скоти! Мислиш ли, че някой го интересува от кое село е Батя?
                            Аз лично съм спечелила доста пари покрай мненията на 4-5 колеги, вкл. и Батя. Мненията ми за колегите от форума са финансово обсновани и никакви разкрития не могат да ги променят...

А сега... бъди добро момче и сподели информацията... какво каза чичо Оги на кафето?
                            Хайде, че съм много любопитна!!! Моля

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                              Понякога ползата от кафетата може да е обратното на позитивна. Все пак в годините назад имаше едни декларирани неща, пък реализацията им беше неосъществена. Та затова може би е по-добре да се гледат фактите, отчетите, а думите отлитат...
                              Смисъла на форума не е ли в думите?

Коментар

• Понякога ползата от кафетата може да е обратното на позитивна. Все пак в годините назад имаше едни декларирани неща, пък реализацията им беше неосъществена. Та затова може би е по-добре да се гледат фактите, отчетите, а думите отлитат...

Коментар

Working...
                                X