при тези хубави новини, не вярвам натиска от този продавач да продължи дълго....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БатяАз пък съм много доволен че в онзи есенен ден, когато (мисля ЕТФ-а) смачка цената до 2,50 си накупих тук Е, можеше и повечеко да купя, но при положение че всичко се случи за минути и нямаше време за подготовка на финансиране - доволно! Отделно имам добра косвена експозиция - през ДОХ. Нали ще ни вливатеНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениепрочетохте ли информацията тук ... http://ir.oncogenex.com/releasedetai...easeID=1015178
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Аз пък съм много доволен че в онзи есенен ден, когато (мисля ЕТФ-а) смачка цената до 2,50 си накупих тукЕ, можеше и повечеко да купя, но при положение че всичко се случи за минути и нямаше време за подготовка на финансиране - доволно! Отделно имам добра косвена експозиция - през ДОХ. Нали ще ни вливате
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
И аз,че добавих още 3К днеска.Така с 6К някък по ми е готино.P.S Естествено за нищо не е препоръка разбира се.
Е, можеше и повечеко да купя, но при положение че всичко се случи за минути и нямаше време за подготовка на финансиране - доволно! Отделно имам добра косвена експозиция - през ДОХ. Нали ще ни вливате
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениемного съм доволен.P.S Естествено за нищо не е препоръка разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
Ще се окажеш прав, че това ще е ракетата!
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
Ще се окажеш прав, че това ще е ракетата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениенещата се подреждат !!!!!!!!!
Коментар
Коментар