IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Шефа е по ТВ+

Коментар

• и другите 270/80 000eн пакет от инса го уредиха по груба сметка

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        Мисля че не е.
        А бе Тони, още колко останаха в продавача, водиш ли статистика

Коментар

• Батя се ухарчи га че ли ???

Коментар

• Click image for larger version

Name:	Bulgaria export.jpg
Views:	1
Size:	87.0 КБ
ID:	3178540
            Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
            Pycия cи oтдъxнa – иĸoнoмиĸaтa излeзe oт нaй-дългaтa cи peцecия oт дeceтилeтия
            C бaвни, нo cигypни тeмпoвe pycĸaтa иĸoнoмиĸa ce oтдaлeчaвa oт нaй-дългaтa cи peцecия зa пocлeднитe двe дeceтилeтия. Зa тoвa й пoмoгнaxa paзлични фaĸтopи, ĸaтo eдин oт ocнoвнитe e възcтaнoвявaнeтo нa цeнaтa нa пeтpoлa. Kaĸвo вcъщнocт ce cлyчи oбяcнявaт oт Вlооmbеrg в cвoя пyблиĸaция.
            Bcъщнocт cвивaнeтo нa иĸoнoмиĸaтa бeшe пpeycтaнoвeнo няĸoлĸo тpимeceчия нaзaд, пoĸaзвaт изчиcлeниятa нa Цeнтpaлнaтa бaнĸa нa Pycия. Te coчaт, чe тя e излязлa нa пoлoжитeлнa тepитopия пpeз втopaтa пoлoвинa нa минaлaтa гoдинa. "Πъpвитe мeceчни дaнни зa тaзи гoдинa пoĸaзaxa, чe Pycия щe ce paдвa нa знaчитeлнo мaĸpo възcтaнoвявaнe пpeз 2017 гoдинa", ĸoмeнтиpa иĸoнoмиcтът нa ІNG Grоuр в Mocĸвa Дмитpий Πoлeвoй. "Bпeчaтлявaщoтo пoдoбpeниe нa aĸтивнocттa пpeз янyapи вepoятнo e cвъpзaнo cъc cилнaтa pyблa, пo-ниcĸaтa инфлaция и пo-cepиoзнoтo вътpeшнo тъpceнe", дoпълвa тoй. https://money.bg/economics/rusiya-si...etiletiya.html

п.п“Изключително доволни сме от резултатите на руския пазар постигнати от началото на тази година, като трендът се засилва през февруари месец и ръстът на приходите от продажби за износ достига 40% спрямо февруари месец 2016 година.
            http://www.x3news.com/?page=Company&...MESSAGE_TYPE=2

Коментар

• Могат да се качат и по-късно, ама с друга цена на билетчето.

Коментар

• Чувате ли свирката на кондуктора? Последна покана за качващи се

Коментар

• Гледам в едни съобщения от СФТРД се споенава името на СФАРМ за гарант - не трябва ли да видим покана за ОСА?

Коментар

• Инжекция от 2.8 млрд. лв.

Продажбите на лекарства ускоряват ръста си до 9%. Заради повечето болни и новите скъпи медикаменти

http://www.capital.bg/biznes/kompani...ot_28_mlrd_lv/
                    п.п 6-ти = 6лв

Коментар

• Тоз път няма да има издънки - ново търгово за Унифарм

http://www.x3news.com/download/?id=339835

Коментар

• Първоначално изпратено от Татко Щърк Разгледай мнение
                        ....Кешът като свърши, сменям кончетата, ако някои ми се струват по-уморени от други (далеч не твърдя, че имам правилна преценка кои какви са). Така есента започнах да влизам тук, компанията ми се стори подценена с оглед очакванията ми за нея, а и някой през ноември мисля натисна цената до около 2.50 лв, та това допълнително ме мотивира. Мисля, че нямам покупка точно на тази цена, но през ноември имам няколко покупки на акции на Софарма. Разделих се с акции на други компании, някои пък намалих, но това е то. Честно казано, когато ги купувах, се надявах да достигнем настоящата цена, но го предвиждах малко по-напред във времето, а не още в началото на годината....
                        Притежавам акции на БФБ, включително и Софарма. Не знам как ще се движи цената занапред. Не твърдя, че моят подход на борсата е правилен, възможно е в бъдеще да ми донесе загуби. Препоръки нямам никакви.
                        Понякога, докато всички търсят добрата инвестиция под дърво и камък, тя се оказва пред очите им - толкова позната и голяма, че са си мислели, че няма как да спечелят от нея, колкото от други, понеже е прекалено логична и известна на всички. Просто, миналата есен, докато се пишеше за обичайните заподозрени или за какви ли не екзотики, този огромен масив Софарма като че ли събираше по-малко коментари с оглед размера си. Софармата ми се струва конче, което има още доста съхранени сили, макар че е прекалено оптимистично да се надявам ако има ръст да е с темпове, аналогични на тези напоследък. Времето ще покаже. Тази акция дълго я дебнах, преди да вляза сериозно. Преди около една годна бях писал, че нямам тук, но че следя позицията с интерес. Може би в едно от първите ми мнения след регистрацията ми.
                        Притежавам акции на БФБ, включително и Софарма. Не знам какви движения предстоят на тази акция, нито на борсата като цяло. Възможно е очакванията ми за ръст да са пристрастни и дълбоко погрешни. Възможно е да греша за нещо или за всичко от написаното. Препоръки нямам никакви.

Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!

Коментар

• няма значение продавача, важното е как се подобряват нещата в Софарма

Коментар

• Pycия cи oтдъxнa – иĸoнoмиĸaтa излeзe oт нaй-дългaтa cи peцecия oт дeceтилeтия
                            C бaвни, нo cигypни тeмпoвe pycĸaтa иĸoнoмиĸa ce oтдaлeчaвa oт нaй-дългaтa cи peцecия зa пocлeднитe двe дeceтилeтия. Зa тoвa й пoмoгнaxa paзлични фaĸтopи, ĸaтo eдин oт ocнoвнитe e възcтaнoвявaнeтo нa цeнaтa нa пeтpoлa. Kaĸвo вcъщнocт ce cлyчи oбяcнявaт oт Вlооmbеrg в cвoя пyблиĸaция.
                            Bcъщнocт cвивaнeтo нa иĸoнoмиĸaтa бeшe пpeycтaнoвeнo няĸoлĸo тpимeceчия нaзaд, пoĸaзвaт изчиcлeниятa нa Цeнтpaлнaтa бaнĸa нa Pycия. Te coчaт, чe тя e излязлa нa пoлoжитeлнa тepитopия пpeз втopaтa пoлoвинa нa минaлaтa гoдинa. "Πъpвитe мeceчни дaнни зa тaзи гoдинa пoĸaзaxa, чe Pycия щe ce paдвa нa знaчитeлнo мaĸpo възcтaнoвявaнe пpeз 2017 гoдинa", ĸoмeнтиpa иĸoнoмиcтът нa ІNG Grоuр в Mocĸвa Дмитpий Πoлeвoй. "Bпeчaтлявaщoтo пoдoбpeниe нa aĸтивнocттa пpeз янyapи вepoятнo e cвъpзaнo cъc cилнaтa pyблa, пo-ниcĸaтa инфлaция и пo-cepиoзнoтo вътpeшнo тъpceнe", дoпълвa тoй. https://money.bg/economics/rusiya-si...etiletiya.html

п.п“Изключително доволни сме от резултатите на руския пазар постигнати от началото на тази година, като трендът се засилва през февруари месец и ръстът на приходите от продажби за износ достига 40% спрямо февруари месец 2016 година.
                            http://www.x3news.com/?page=Company&...MESSAGE_TYPE=2
                            Last edited by Innocent; 08.03.2017, 15:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение

Мисля, че продавача се разпродаде , или по-скоро ребалансира
                              Мисля че не е.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                при тези хубави новини, не вярвам натиска от този продавач да продължи дълго....
                                Мисля, че продавача се разпродаде , или по-скоро ребалансира

Коментар

Working...
                                X