IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Купувайте, купувайте!...
    Тук би трябвало да сложа нещо дълбокомислено, като "Не е препоръка...", но би се получило доста тъпо

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение

А теб?
      А теб?
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение

А теб?
        Щом ги държа още, значи поне мисля, че не са надути. Сега обаче дали да купувам тепърва още не знам и затова питам.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Устройва ли те настоящата цена? Имам.
          А теб?
          Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
            цената ме чака да получа дивидента
            Устройва ли те настоящата цена? Имам.

Коментар

• цената ме чака да получа дивидента

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

След заделяне на 10 % за задължителен резерв, да се разпредели дивидент в размер на 0.10 лв. (десет стотинки) на акция. Останалата след разпределението сума да се отнесе като допълнителен резерв на дружеството. Правото да получат дивидент имат лицата, вписани в регистрите на Централния депозитар като акционери на 14-ия ден след деня на общото събрание, на което е приет годишният финансов отчет и е взето решение за разпределение на печалбата. Дружеството да осигури изплащането на акционерите на гласувания на общото събрание дивидент в 3-месечен срок от провеждането му.
                Това е бая старо поне от 2-3 седмици някъде
                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
                  Софарма АД-София представи покана за свикване на Редовно общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 02-06-2017г. от 11:00 часа в София-1756, ул. "Лъчезар Станчев" 5, Софарма Бизнес Тауърс, Сграда Б, ет.3

http://www.x3news.com/?page=Company&...MESSAGE_TYPE=3
                  След заделяне на 10 % за задължителен резерв, да се разпредели дивидент в размер на 0.10 лв. (десет стотинки) на акция. Останалата след разпределението сума да се отнесе като допълнителен резерв на дружеството. Правото да получат дивидент имат лицата, вписани в регистрите на Централния депозитар като акционери на 14-ия ден след деня на общото събрание, на което е приет годишният финансов отчет и е взето решение за разпределение на печалбата. Дружеството да осигури изплащането на акционерите на гласувания на общото събрание дивидент в 3-месечен срок от провеждането му.

Коментар

• Софарма АД-София представи покана за свикване на Редовно общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 02-06-2017г. от 11:00 часа в София-1756, ул. "Лъчезар Станчев" 5, Софарма Бизнес Тауърс, Сграда Б, ет.3

http://www.x3news.com/?page=Company&...MESSAGE_TYPE=3

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Justice Разгледай мнение

Той е братовчед
                      Не му знам роднинскте връзки , ама той е главния разпределящ порциите в държавата !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

А има само един отгоре на пирамидата над всички и това е човека от сараите
                        Той е братовчед

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Justice Разгледай мнение

Братя по душа и интереси - имат и още един брат - Софиянски Така като Пеевски и Бойко. Надявам се да разбереш какво искам да кажа!!!
                          А има само един отгоре на пирамидата над всички и това е човека от сараите

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

Искаш да кажеш че Прокопиев и Донев са братя така ли
                            Братя по душа и интереси - имат и още един брат - Софиянски Така като Пеевски и Бойко. Надявам се да разбереш какво искам да кажа!!!

Коментар

• Някой би ли споделил кой е продавача ?
                              Благодаря предварително

Коментар

• Братя, брат'чеди... - важното е да излита ракетата!

Коментар

Working...
                                X