If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Те показателите могат доста бързо да се влошат ако главния диригент реши да придобива евтино голям пакет.
С какво са толкоз ценни, не виждам защо по различно трябва да е третирането от грамърси и пъпков.
такъв ход не е в убежденията на г-н Донев, няма да го направи никога
виждам, че ти си имаш разбиране, не искам да ти налагам моето мнение
Също мисля, че не са Ромфарма, но защо не предположиш че който и да е има договорка, и просто сделките минават на пода, друг е въпроса защо ги раздробяват на "ситно"
определено те нямат опция да излизат така
трябва им договорка с купувач/купувачи и сигурно ще я намерят,
Също мисля, че не са Ромфарма, но защо не предположиш че който и да е има договорка, и просто сделките минават на пода, друг е въпроса защо ги раздробяват на "ситно"
Това че ромовете продават как ти хрумна ? нещо слухчета пускаш . На колко ти е бида ?
На ев/ебитда 6.
Бъзикам се естествено.
Ми те възможностите не са много, надали е чичо, значи остават те или някой фонд. Е може да е и някой як минор, като Тонито...
Ромовете са свикнали на двуцифрена рентабилност. За да им излезе таргета цената тук трябва да стане двуцифрена
Едва ли са те, но не изключвам да продава някой, който му предстои записване на акции от увеличение на капитал.
Вероятно ще има инфо другата седмица.
трябва им договорка с купувач/купувачи и сигурно ще я намерят, цената трябва само да се уточни
при натрупване на добри показатели цената се вдига нагоре, може и да не е 5лв, но тяма и да е 4лв за голям пакет като техния
а сурването - не си прав никак, убежденията не са такива
мисля, че Ромфарм имаха опция да излязат скоро, но не я използваха
Те показателите могат доста бързо да се влошат ако главния диригент реши да придобива евтино голям пакет.
С какво са толкоз ценни, не виждам защо по различно трябва да е третирането от грамърси и пъпков.
Aко са ромовете - по вероятно никъде.
На тяхно място бих излизал постепенно, както сега, при good news. Иначе си знаят че чичката ще ги сурне на 2лв...
Това че ромовете продават как ти хрумна ? нещо слухчета пускаш . На колко ти е бида ?
На тяхно място бих излизал постепенно, както сега, при good news. Иначе си знаят че чичката ще ги сурне на 2лв...
трябва им договорка с купувач/купувачи и сигурно ще я намерят, цената трябва само да се уточни
при натрупване на добри показатели цената се вдига нагоре, може и да не е 5лв, но тяма и да е 4лв за голям пакет като техния
а сурването - не си прав никак, убежденията не са такива
мисля, че Ромфарм имаха опция да излязат скоро, но не я използваха
Коментар