IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

такъв ход не е в убежденията на г-н Донев, няма да го направи никога
    виждам, че ти си имаш разбиране, не искам да ти налагам моето мнение
    преди няколко години ) някои помним какво стана с показателите на Севтополис)
    Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Те показателите могат доста бързо да се влошат ако главния диригент реши да придобива евтино голям пакет.
      С какво са толкоз ценни, не виждам защо по различно трябва да е третирането от грамърси и пъпков.
      такъв ход не е в убежденията на г-н Донев, няма да го направи никога
      виждам, че ти си имаш разбиране, не искам да ти налагам моето мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от hullo Разгледай мнение
        Според мен "Чичо" продава. Той има доста евтинки акции дето ги взе на 4 лв. и даже може и би и под 4 ако се гледа конверсията на вливането на Медика.

Е аз какво казах.....

Коментар

• Според мен "Чичо" продава. Той има доста евтинки акции дето ги взе на 4 лв. и даже може и би и под 4 ако се гледа конверсията на вливането на Медика.

Коментар

• - Не стоят добре нещатаааа !
            Щом и на 8,00 стават сделки по трейдинга и все от неизвестния посредник !!!

Колкото и да съм предвидлив , това си идва в повечко !

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение

Също мисля, че не са Ромфарма, но защо не предположиш че който и да е има договорка, и просто сделките минават на пода, друг е въпроса защо ги раздробяват на "ситно"
              точно за това мисля, че не са те - ситното

Коментар

определено те нямат опция да излизат така
                трябва им договорка с купувач/купувачи и сигурно ще я намерят,
                Също мисля, че не са Ромфарма, но защо не предположиш че който и да е има договорка, и просто сделките минават на пода, друг е въпроса защо ги раздробяват на "ситно"

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Това че ромовете продават как ти хрумна ? нещо слухчета пускаш . На колко ти е бида ?
                  На ев/ебитда 6.
                  Бъзикам се естествено.
                  Ми те възможностите не са много, надали е чичо, значи остават те или някой фонд. Е може да е и някой як минор, като Тонито...

Коментар

• Ромовете са свикнали на двуцифрена рентабилност. За да им излезе таргета цената тук трябва да стане двуцифрена
                    Едва ли са те, но не изключвам да продава някой, който му предстои записване на акции от увеличение на капитал.
                    Вероятно ще има инфо другата седмица.

Коментар

трябва им договорка с купувач/купувачи и сигурно ще я намерят, цената трябва само да се уточни
                      при натрупване на добри показатели цената се вдига нагоре, може и да не е 5лв, но тяма и да е 4лв за голям пакет като техния
                      а сурването - не си прав никак, убежденията не са такива
                      мисля, че Ромфарм имаха опция да излязат скоро, но не я използваха
                      Те показателите могат доста бързо да се влошат ако главния диригент реши да придобива евтино голям пакет.
                      С какво са толкоз ценни, не виждам защо по различно трябва да е третирането от грамърси и пъпков.

Коментар

• Аз нямам обяснение

Коментар

Aко са ромовете - по вероятно никъде.
                          На тяхно място бих излизал постепенно, както сега, при good news. Иначе си знаят че чичката ще ги сурне на 2лв...
                          Това че ромовете продават как ти хрумна ? нещо слухчета пускаш . На колко ти е бида ?

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение

Те имат още нали?
                            Не много, около 20% от дружеството

Коментар

На тяхно място бих излизал постепенно, както сега, при good news. Иначе си знаят че чичката ще ги сурне на 2лв...
                              трябва им договорка с купувач/купувачи и сигурно ще я намерят, цената трябва само да се уточни
                              при натрупване на добри показатели цената се вдига нагоре, може и да не е 5лв, но тяма и да е 4лв за голям пакет като техния
                              а сурването - не си прав никак, убежденията не са такива
                              мисля, че Ромфарм имаха опция да излязат скоро, но не я използваха

Коментар

Те имат още нали?
                                мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

Working...
                                X