If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Как мислите, че ще се развиват нещата от тук нататък?
Много професионален файл си направил! Добра работа! Ами ще гледаме за големи пакети много по в ниското и да подкрепим мажо с повече бройки. Големи пакети на БФБ почти винаги минават с големи корекции. Ако китове са решили да кешират ние малките къде да бързаме. Нека първо си стиснат ръцете на разумна цена
Нямам трити постове последно разкарах 3CZ за мен так казуса е решен ,това бе и най сериозната компания на БФБ ,а ти какво купи я дай ти видим папирите ?
ако им дават 2лв за лот - тогава прибирам 400хилки
и с рентата пак ще правя същото както го написах
ако всичко ми се провали - ще трябва и да поработя още малко
На кратко аз броя до 10 и затварям всичко а ти дали ще можеш до 10 дена да си затвориш позициите ?
Тук проблема е дали ще има кой да ти вземи лотовете ами помисли след 10 години ти дават 2 лева на лот ? Ко правим?
Да пиеш кафе с Донев изглежда смешно
Инвестираш кинти трябвали да пием кафе с шефа все едно да купа акции на Сантандер и да пия кафе с Анна Боти?
Тъпо е !
Пазара трябва да е ликвиден ако не можеш си продадеш лотовете до 10 секунди не ми хвали тоз пазар
ако им дават 2лв за лот - тогава прибирам 400хилки
и с рентата пак ще правя същото както го написах
ако всичко ми се провали - ще трябва и да поработя още малко
Тук проблема е дали ще има кой да ти вземи лотовете ами помисли след 10 години ти дават 2 лева на лот ? Ко правим?
Инвестираш кинти трябвали да пием кафе с шефа все едно да купа акции на Сантандер и да пия кафе с Анна Боти?
Тъпо е !
Пазара трябва да е ликвиден ако не можеш си продадеш лотовете до 10 секунди не ми хвали тоз пазар
аз ще правя това, което ми харесва
вече го написах какво е то
ти реши за себе си дали ще пиеш кафе с Боти - ако ти е хубаво защо не !!!!!
примерно купувал съм средно на 5лв
получавал съм дивиденти през годините - ако са разпределяни
след 10 години цената е 10лв
искам да продам и ако имам доста бройки примерно свалям цената до 8,5лв
и продавам
прибирам 2 мил и това е, оставям ги на сина - за старт в живота
да сме живи и здрави ще продължим да си пием кафето с г-н Донев !!!!!
така добре ли изглежда ???
/датите и сумите са примерни и особено сумите много надути, обаче не цената на акцията/
Тъпо е !
Мислиш ли че някога ще можеш да излезеш на 100% от позицията си
Без големи загуби?
примерно купувал съм средно на 5лв
получавал съм дивиденти през годините - ако са разпределяни
след 10 години цената е 10лв
искам да продам и ако имам доста бройки примерно свалям цената до 8,5лв
и продавам
прибирам 2 мил и това е, оставям ги на сина - за старт в живота
да сме живи и здрави ще продължим да си пием кафето с г-н Донев !!!!!
така добре ли изглежда ???
/датите и сумите са примерни и особено сумите много надути, обаче не цената на акцията/
За мен положителното е това, че при подобряващи се резултати на компанията цената спада. Кога друг път това ще се случи?? Много рядко !!!
Подобно нещо имаше през 2009-2012г, но премина. Сега повода е друг, но резултатите пак ще ни помогнат да натрупаме повече акции.
Поне аз не бързам за никъде!
Мислиш ли че някога ще можеш да излезеш на 100% от позицията си
Без големи загуби?
За мен положителното е това, че при подобряващи се резултати на компанията цената спада. Кога друг път това ще се случи?? Много рядко !!!
Подобно нещо имаше през 2009-2012г, но премина. Сега повода е друг, но резултатите пак ще ни помогнат да натрупаме повече акции.
Поне аз не бързам за никъде!
Коментар