IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
    Как мислите, че ще се развиват нещата от тук нататък?

Според мен след нивото 4,30 е отворило нови продажби и при други компании на БФБ тъка ,че тук е по скоро фитила

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
      Как мислите, че ще се развиват нещата от тук нататък?

Много професионален файл си направил! Добра работа! Ами ще гледаме за големи пакети много по в ниското и да подкрепим мажо с повече бройки. Големи пакети на БФБ почти винаги минават с големи корекции. Ако китове са решили да кешират ние малките къде да бързаме. Нека първо си стиснат ръцете на разумна цена

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение

не съм се и съмнявал че си продал на върха
        Нямам трити постове последно разкарах 3CZ за мен так казуса е решен ,това бе и най сериозната компания на БФБ ,а ти какво купи я дай ти видим папирите ?

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Аз когато съм продавал на БФБ такива като теб купуваха и сега си мислят ,че са хванали дъното ,а сега се чудят що пада пазара
          не съм се и съмнявал че си продал на върха

Коментар

много
            Аз когато съм продавал на БФБ такива като теб купуваха и сега си мислят ,че са хванали дъното ,а сега се чудят що пада пазара

Коментар

На БФБ нямам и за 200 лева артия спокоен ли си ?
              много

Коментар

ами като имаш артии за 200 лв, и до 2 може да броиш
                На БФБ нямам и за 200 лева артия спокоен ли си ?

Коментар

На кратко аз броя до 10 и затварям всичко а ти дали ще можеш до 10 дена да си затвориш позициите ?
                  ами като имаш артии за 200 лв, и до 2 може да броиш

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

ако им дават 2лв за лот - тогава прибирам 400хилки
                    и с рентата пак ще правя същото както го написах
                    ако всичко ми се провали - ще трябва и да поработя още малко
                    На кратко аз броя до 10 и затварям всичко а ти дали ще можеш до 10 дена да си затвориш позициите ?

Коментар

Тук проблема е дали ще има кой да ти вземи лотовете ами помисли след 10 години ти дават 2 лева на лот ? Ко правим?
                      Да пиеш кафе с Донев изглежда смешно
                      Инвестираш кинти трябвали да пием кафе с шефа все едно да купа акции на Сантандер и да пия кафе с Анна Боти?
                      Тъпо е !
                      Пазара трябва да е ликвиден ако не можеш си продадеш лотовете до 10 секунди не ми хвали тоз пазар
                      ако им дават 2лв за лот - тогава прибирам 400хилки
                      и с рентата пак ще правя същото както го написах
                      ако всичко ми се провали - ще трябва и да поработя още малко

Коментар

Тук проблема е дали ще има кой да ти вземи лотовете ами помисли след 10 години ти дават 2 лева на лот ? Ко правим?
                        Инвестираш кинти трябвали да пием кафе с шефа все едно да купа акции на Сантандер и да пия кафе с Анна Боти?
                        Тъпо е !
                        Пазара трябва да е ликвиден ако не можеш си продадеш лотовете до 10 секунди не ми хвали тоз пазар
                        аз ще правя това, което ми харесва
                        вече го написах какво е то
                        ти реши за себе си дали ще пиеш кафе с Боти - ако ти е хубаво защо не !!!!!

Коментар

примерно купувал съм средно на 5лв
                          получавал съм дивиденти през годините - ако са разпределяни
                          след 10 години цената е 10лв
                          искам да продам и ако имам доста бройки примерно свалям цената до 8,5лв
                          и продавам
                          прибирам 2 мил и това е, оставям ги на сина - за старт в живота
                          да сме живи и здрави ще продължим да си пием кафето с г-н Донев !!!!!
                          така добре ли изглежда ???
                          /датите и сумите са примерни и особено сумите много надути, обаче не цената на акцията/
                          Тъпо е !

Коментар

Мислиш ли че някога ще можеш да излезеш на 100% от позицията си
                            Без големи загуби?
                            примерно купувал съм средно на 5лв
                            получавал съм дивиденти през годините - ако са разпределяни
                            след 10 години цената е 10лв
                            искам да продам и ако имам доста бройки примерно свалям цената до 8,5лв
                            и продавам
                            прибирам 2 мил и това е, оставям ги на сина - за старт в живота
                            да сме живи и здрави ще продължим да си пием кафето с г-н Донев !!!!!
                            така добре ли изглежда ???
                            /датите и сумите са примерни и особено сумите много надути, обаче не цената на акцията/

Коментар

За мен положителното е това, че при подобряващи се резултати на компанията цената спада. Кога друг път това ще се случи?? Много рядко !!!
                              Подобно нещо имаше през 2009-2012г, но премина. Сега повода е друг, но резултатите пак ще ни помогнат да натрупаме повече акции.
                              Поне аз не бързам за никъде!
                              Мислиш ли че някога ще можеш да излезеш на 100% от позицията си
                              Без големи загуби?

Коментар

• За мен положителното е това, че при подобряващи се резултати на компанията цената спада. Кога друг път това ще се случи?? Много рядко !!!
                                Подобно нещо имаше през 2009-2012г, но премина. Сега повода е друг, но резултатите пак ще ни помогнат да натрупаме повече акции.
                                Поне аз не бързам за никъде!

Коментар

Working...
                                X