Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
Collapse
429 Too Many Requests
You have sent too many requests in a given amount of time.-
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
- 1 like
-
Виждам днес доста сте спорилиСамо да добавя че аз лично харесвам Софарма и няма как да съм под общ знаменател с някой от изброените по долу. Това че виждам риск от неразбиране между ромите и големите играчи за пакета е едно, но ако големите се разберат за пакета е съвсем различна ситуация. А ако Софарма тръгне нагоре мисля се досещате как ще се отрази на целият пазар
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Е разбрахме се ,че мажо ги класираме по скалата на най малкото зло в момента ....
Както казваше Костов, гласувах с отвращение ...Дано повече мажовци имат повече "моменти" .....че .... лошо....
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеА, верно ... това го забравих ...
Както казваше Костов, гласувах с отвращение ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНема да ме цитираш , нека онези с розовите сънища да спят спокойно....
Цеко Минев държи цената по добре от чичо Оги....
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Не си казвал.И кака ти Цветелина не е цвете или ангел, аз това го знам.И аз не казвам, че е готин а че друг не подкрепя акцията си както него .... Освен цитираните от теб кусури мога да посоча и още .... а и младежите не си спомнят как точно взе Софарма или как увеличи капитала, с помоща на машинациите на Елана
Това ние си го спомняме
Пак казвам на фона на останалите ..... лошото е че фона е кофти ....
Цеко Минев държи цената по добре от чичо Оги....
Но това ще е до време....което наближава...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение......Слалома на ДАУ е пред нас ,спукването на балона в имотите е пред нас ,политическата и икономическа криза е през нас , спирането на еврофондовете е пред нас....
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеГреъм ,някъде да съм писал че пеевски е много по убав от чичо Оги , бедо ,банеев ,хим ,цеко и т.н..
Там съм, въпреки Пеевски ..
А ти можеш ли да кажеш ,че кака Бориславова е много убава , освен как прекара масовката и мен включително с Катекс...
Това че ВАСВ пое въздух не я прави ангел...
Същото е и с Чичо Оги..
Дивидента във Варшава , играта със Севтополис ,Доверие и всичките ме партниоре..
Мноого готин мажо.....най много готин....
Питай нали знаеш коИ ,може и Ромпетрол...
А дали ще сложи някой заклет масон във фризера , ами това ми звучи пиеш 100 грама и ядовете изчезват ,смъркаш кокаин и вече всичко е розово....
Слалома на ДАУ е пред нас ,спукването на балона в имотите е пред нас ,политическата и икономическа криза е през нас , спирането на еврофондовете е пред нас....
Някой да каже че няма да се случат другата година ,по другата година или до 2020 г....И аз не казвам, че е готин а че друг не подкрепя акцията си както него .... Освен цитираните от теб кусури мога да посоча и още .... а и младежите не си спомнят как точно взе Софарма или как увеличи капитала, с помоща на машинациите на Елана
Това ние си го спомняме
Пак казвам на фона на останалите ..... лошото е че фона е кофти ....
Life won't wait for you.
Коментар
-
Понеже намеси и Бенджи, нека Бенджи да ти каже.
Новите колеги се дразнят на това, че например Монти говори как ще се срине небето, но БТХ и ГАГБТ ще го позлатят ....Нет стана и той апокалиптос, но виж любимата му ПИБ .... ще купи Голдман Сакс и Дж.П.Морган /да не се бърка с "Капитан Морган"/ .... a и 50% от HSBC .... Тащунко с тоя ник и той ще срива света но ЦКБ ще му купи още 7-8 апартамента .... ако някой забравям да не ми се сърди
.... Затова се дразнят хората .... иначе има и аргументирани мнения .... преди време ми хареса едно на Минка, което подкрепям почти изцяло, като мисля, че само мааааалко тайминга и избързва.
Та без да ви се бъркам на спора, фенклуба на чичо Оги има право да се сърди на цитираните другари, защото техните мажоритари не са по-големи убавци ...
Там съм, въпреки Пеевски ..
А ти можеш ли да кажеш ,че кака Бориславова е много убава , освен как прекара масовката и мен включително с Катекс...
Това че ВАСВ пое въздух не я прави ангел...
Същото е и с Чичо Оги..
Дивидента във Варшава , играта със Севтополис ,Доверие и всичките ме партниоре..
Мноого готин мажо.....най много готин....
Питай нали знаеш коИ ,може и Ромпетрол...
А дали ще сложи някой заклет масон във фризера , ами това ми звучи пиеш 100 грама и ядовете изчезват ,смъркаш кокаин и вече всичко е розово....
Слалома на ДАУ е пред нас ,спукването на балона в имотите е пред нас ,политическата и икономическа криза е през нас , спирането на еврофондовете е пред нас....
Някой да каже че няма да се случат другата година ,по другата година или до 2020 г....
Коментар
-
И май за последно .... мноооого са малко компаните чиито мажовци подкрепят акциите им .... и това е факт достоен за уважение, без да адвокатствам на който и да е било .... щото другата страна сме я гледали а аз и лично, когато Черепа казваше "Ми да пада цената аз не продвам и не купувам..." ....И излезна прав .... той не купуваше и не продаваше .... той източваше ...
Така че "чичо Оги" в сравнение с другите е цвете ...Life won't wait for you.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Извинявай, че ти намесих името тук и те въвлякох в излишен спор!
Що касае посочените от теб маЖовци - отдавна съм си казал мнението и дори Монти го знае!
Наздраве! С един Капитан!Life won't wait for you.
Коментар
-
Понеже намеси и Бенджи, нека Бенджи да ти каже.
Новите колеги се дразнят на това, че например Монти говори как ще се срине небето, но БТХ и ГАГБТ ще го позлатят ....Нет стана и той апокалиптос, но виж любимата му ПИБ .... ще купи Голдман Сакс и Дж.П.Морган /да не се бърка с "Капитан Морган"/ .... a и 50% от HSBC .... Тащунко с тоя ник и той ще срива света но ЦКБ ще му купи още 7-8 апартамента .... ако някой забравям да не ми се сърди
.... Затова се дразнят хората .... иначе има и аргументирани мнения .... преди време ми хареса едно на Минка, което подкрепям почти изцяло, като мисля, че само мааааалко тайминга и избързва.
Та без да ви се бъркам на спора, фенклуба на чичо Оги има право да се сърди на цитираните другари, защото техните мажоритари не са по-големи убавци ...
Извинявай, че ти намесих името тук и те въвлякох в излишен спор!
Що касае посочените от теб маЖовци - отдавна съм си казал мнението и дори Монти го знае!
Наздраве! С един Капитан!
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Аре сега и ти като Бенджи едно време...Седи мирен...
Мъдрост...!
Та без да ви се бъркам на спора, фенклуба на чичо Оги има право да се сърди на цитираните другари, защото техните мажоритари не са по-големи убавци ...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБлагодаря момчета, бъдете здрави!
p.p. Уау това наистина работи!!!
Тонка..., лЕтото... преди 10 гОдин.., имаше един много омразен ник... Та тоя човек / така се оказа после/, всички много го мразеха... И причината за омразата бе..., че човека предупреждаваше за опасностите...И тогава имаше едни сбирки като петъчната.../на едно по-друго ниво..., бЕха са сбрали едни А.А.; К.К.; И.И.. все с еднакви абревиатури...
)))))))))/ Ама телетата..., тропаха с копита..., виреха рогите..., и после..., после... дойде Видовден!
п.п. Ако аз, Монти, Прецаканото, Нета, Лобос, Фискалиста, Ташунко, Генерала, СоХо... и с'ве сме ви проблема - имате решение - банвате ни и сте щастливи...!
Ноооо, когато се събудиш..., след сблъсъка в стената /като в клипчето, дето го размяташе предната седмица/, гореизброените хора няма да са виновни за това, което се е случило с теб и твоЙте 'ора...
"Може и да спечелиш..., ноооо..., трябва да загубиш!"
"Можеш да спечелиш, можеш да загубиш, но обратно да спечелиш – невъзможно!"
Успех!
п.п.п. Н'ЕАМ и нЕам и намерение да имам!Last edited by maverik; 06.11.2017, 20:45.
- 1 like
Коментар
Коментар