IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• През последните дни на активна търговия са минали 12,2 мил акции по 4,27 лв броя, т.е. обем от 52,1 мил лева !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Това какво общо има с твоя безумен съвет!?

Не съм купил фючърси за Софикс 1000 че да съм набутан ако не ги е стигнал за определен срок. Просто вместо 350% доходност съм направил 250. Пак съм доволен и позитивно настроен за БФБ, а след НГ ще се възнаградя за успеха с нов, луксозен автомобил
      Каква кола ще си вземаш? Май трябваше нова да взема лятото, ама пак това сърце....

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

От кога чакаш Софикс 1000?
        5 години станаха ли ?
        Това какво общо има с твоя безумен съвет!?

Не съм купил фючърси за Софикс 1000 че да съм набутан ако не ги е стигнал за определен срок. Просто вместо 350% доходност съм направил 250. Пак съм доволен и позитивно настроен за БФБ, а след НГ ще се възнаградя за успеха с нов, луксозен автомобил

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

как разбра кой купуваше?
          човека явно ще го играе контра без дори да се вслуша в пазара. Никой не знае кои участници точно купиха за 40 млн лева за седмица а това е огромно доверие за БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

как разбра кой купуваше?
            Виж назад в темата

Коментар

Пак да попитам ,защото като толкова много вярвате в Фармата един ПФ не подкрепи ,още по малко ETF?
              как разбра кой купуваше?

Коментар

• Пак да попитам ,защото като толкова много вярвате в Фармата един ПФ не подкрепи ,още по малко ETF?

Коментар

Съвета ти е пълно безумие! Аз вече 16 г. точно така правя най-добрите си и печеливши сделки, купувайки когато някой излиза с голям пакет и цената на акцията е намачкана или поне силно потисната!
                  От кога чакаш Софикс 1000?
                  5 години станаха ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
                    А,не е ли възможно да е доволен от профита си? Не е ли възможно да е намерил друга по-переспективна инвестиция или да има да връща пари/банки,инвеститори...../.Тоест винаги ли когато се продава нещо,трябва да е боклук?
                    Ако логиката ти- "щом голям продава,бягай",означава,че във всички ликвидни позиции не трябва да влизаш!?
                    Ако е доволен няма се маха кредити сега да вземе на ниска лихва едва ли е проблем .остава нещо друго един фонд е набил един пари и няма никакав глас тогава за кво да стои там преди бях дал пример с Гамеса -Симиенс -та там Ибердрола държи 8% от Гамеса и след лошите доклади за тримесечието поискаха обяснение от Гамеса и смяна на ръководни постове и го получиха а тук кво тези имаха мисля над 14% и нямаха дума

Коментар

Съвета ти е пълно безумие! Аз вече 16 г. точно така правя най-добрите си и печеливши сделки, купувайки когато някой излиза с голям пакет и цената на акцията е намачкана или поне силно потисната!
                      Точно така +1

Коментар

Има време да разбереш защо някой продава
                        Запомни едно от мен излизали някой със сериозен пакет ,бягай далеч ,ако си за спорта и за спекула да но дългосрочно забрави
                        А,не е ли възможно да е доволен от профита си? Не е ли възможно да е намерил друга по-переспективна инвестиция или да има да връща пари/банки,инвеститори...../.Тоест винаги ли когато се продава нещо,трябва да е боклук?
                        Ако логиката ти- "щом голям продава,бягай",означава,че във всички ликвидни позиции не трябва да влизаш!?

Коментар

Запомни едно от мен излизали някой със сериозен пакет ,бягай далеч ,ако си за спорта и за спекула да но дългосрочно забрави

Коментар

• Най- добрите директори за връзки с инвеститорите в България за 2017 г.
                            Николай Митанкин - Най-добър ДВИ
                            Пелагия Виячева - Най-добри IR инициативи
                            Даниела Пеева - Най- добри комуникации за стратегическо управление и риск
                            Атанас Димитров - Най-добри комуникации с инвеститори и заинтересовани лица
                            Владислава Згурева - най-добра IR електронна страница

Коментар

Някой за да излезе друг ще влезе

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Пазарът купи акции (без обратно купените от Софарма) за около 40 милиона лева това малко пари ли са за една седмица ?

Коментар

Working...
                                X