През последните дни на активна търговия са минали 12,2 мил акции по 4,27 лв броя, т.е. обем от 52,1 мил лева !!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Това какво общо има с твоя безумен съвет!?
Не съм купил фючърси за Софикс 1000 че да съм набутан ако не ги е стигнал за определен срок. Просто вместо 350% доходност съм направил 250. Пак съм доволен и позитивно настроен за БФБ, а след НГ ще се възнаградя за успеха с нов, луксозен автомобил
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
От кога чакаш Софикс 1000?
5 години станаха ли ?
Не съм купил фючърси за Софикс 1000 че да съм набутан ако не ги е стигнал за определен срок. Просто вместо 350% доходност съм направил 250. Пак съм доволен и позитивно настроен за БФБ, а след НГ ще се възнаградя за успеха с нов, луксозен автомобил
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
как разбра кой купуваше?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеПак да попитам ,защото като толкова много вярвате в Фармата един ПФ не подкрепи ,още по малко ETF?
Коментар
-
Съвета ти е пълно безумие! Аз вече 16 г. точно така правя най-добрите си и печеливши сделки, купувайки когато някой излиза с голям пакет и цената на акцията е намачкана или поне силно потисната!
5 години станаха ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеА,не е ли възможно да е доволен от профита си? Не е ли възможно да е намерил друга по-переспективна инвестиция или да има да връща пари/банки,инвеститори...../.Тоест винаги ли когато се продава нещо,трябва да е боклук?
Ако логиката ти- "щом голям продава,бягай",означава,че във всички ликвидни позиции не трябва да влизаш!?
Коментар
-
Съвета ти е пълно безумие! Аз вече 16 г. точно така правя най-добрите си и печеливши сделки, купувайки когато някой излиза с голям пакет и цената на акцията е намачкана или поне силно потисната!
- 1 like
Коментар
-
Има време да разбереш защо някой продава
Запомни едно от мен излизали някой със сериозен пакет ,бягай далеч ,ако си за спорта и за спекула да но дългосрочно забрави
Ако логиката ти- "щом голям продава,бягай",означава,че във всички ликвидни позиции не трябва да влизаш!?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Запомни едно от мен излизали някой със сериозен пакет ,бягай далеч ,ако си за спорта и за спекула да но дългосрочно забрави
- 5 Харесвания
Коментар
-
Най- добрите директори за връзки с инвеститорите в България за 2017 г.Николай Митанкин - Най-добър ДВИПелагия Виячева - Най-добри IR инициативиДаниела Пеева - Най- добри комуникации за стратегическо управление и рискАтанас Димитров - Най-добри комуникации с инвеститори и заинтересовани лицаВладислава Згурева - най-добра IR електронна страница
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Пазарът купи акции (без обратно купените от Софарма) за около 40 милиона леватова малко пари ли са за една седмица ?
Коментар
Коментар