IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    fortiss -след като пихте кафе разбрали как съм се досетил кой и защо купува ?
    Като ме споменаваш да ти отговоря - не помня какво си писал тук и не ми се връща назад да търся, ако имаш желание напиши отново.

Коментар

• Не че нещо ама някъде имали споменато обратно изкупуване или това стана на кафето ?
      Мога дам един пример от днес с BANKIA 7% бе даден за продажба от FORBS но купувачите бяха известни както и цената тъка и пакета а тук кво ?
      FORBS-е техен спасител фонд
      Last edited by lobos; 12.12.2017, 20:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
        Като пишем е проблем ,че нямаме акции, уж била подценена ами купувайте
        Кво чакате Чиче ли чакате ?
        Да не стане Домино
        То ясно, че чакат само лек ъп и да грачат след това като козлето..., ама това за доминото... дали чичака сам не си го вкара...?!?
        По-долу Бенджи беше написал за едни кредити...
        Дали вече не са факт..., докато партньорЕте постват клипчета с бичета... и броят тапети и прАценти...?!? )))))))))))))

Коментар

• fortiss -след като пихте кафе разбрали как съм се досетил кой и защо купува ?

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
            Аз друго не разбирам. Как е възможно обратно изкупуване на акции да отблъсква даден потенциален акционер а същият да приема изкупуването от страна на Булгартабак на свързани с мажоритаря активи. Това си е точно двоен стандарт и жив хейт. От друга страна ПИБ поскъпна три пъти при точно същия хейт. Аз затова писанията на г-н Груев ги възприемам по-скоро положително за позицията. Освен това да се твърди, че няма реално търсене при Софарма е комично. В момента на и над 4,27 има оферти купува за над 100 хиляди броя. Всеки, които иска може да продаде. Нали мечтаехме за ликвидност? Тя се появи и сега пак сме недоволни. На моменти не мога да разбера постоянното мрънкане.
            Обратно изкупуване поне аз до колкото знам се дава от дата до дата както и обема а тук какво?

Коментар

• Като пишем е проблем ,че нямаме акции, уж била подценена ами купувайте
              Кво чакате Чиче ли чакате ?
              Да не стане Домино

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                То верно на бфб си е по принцип скучно, ма пък хич не ви омръзва драченето един с друг.
                Днес сте изтъргували великите 1001 броя, ашколсун, машалла...
                Е тия де драчат тук... толкова са им силите... без чичо...!

Коментар

• То верно на бфб си е по принцип скучно, ма пък хич не ви омръзва драченето един с друг.
                  Днес сте изтъргували великите 1100 броя, ашколсун, машалла...

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

чакат ликвидността на 8лв
                    тук вече не ги устройва
                    Нормално е майката да струва колкото щерките.Преди време майката водеше парада а щерките я следваха в ценово отношение.

Коментар

Аз друго не разбирам. Как е възможно обратно изкупуване на акции да отблъсква даден потенциален акционер а същият да приема изкупуването от страна на Булгартабак на свързани с мажоритаря активи. Това си е точно двоен стандарт и жив хейт. От друга страна ПИБ поскъпна три пъти при точно същия хейт. Аз затова писанията на г-н Груев ги възприемам по-скоро положително за позицията. Освен това да се твърди, че няма реално търсене при Софарма е комично. В момента на и над 4,27 има оферти купува за над 100 хиляди броя. Всеки, които иска може да продаде. Нали мечтаехме за ликвидност? Тя се появи и сега пак сме недоволни. На моменти не мога да разбера постоянното мрънкане.
                      Е не си ли забелязал, че във форума най много пишат тези, които нямат и една акция !

Коментар

чакат ликвидността на 8лв
                        тук вече не ги устройва

Коментар

Нали мечтаехме за ликвидност? Тя се появи и сега пак сме недоволни. На моменти не мога да разбера постоянното мрънкане.
                          Ами не хвалиш "правилните" акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Груьо, много грозна и злобна манипулация бе!!!
                            Как така са наши парите, ние дребните да не държим 100% от Софарма!? Парите на Софарма са в много по-голяма степен на Донев, в по-малка на ПФ и Ромфарма и най-накрая, една малка част е на нас дребните. Като при това съм сигурен че над 90% от дребните адмирират този ход. Само хейтърите, кибици не спират да ни натякват колко тъпо било една компания да прави обратно изкупуване на акциите си, които са спаднали с близо 20% от върховите си нива за годината, докато в същия момент фундамента на компанията само се е подобрявал!

Коментар

• Който не му харесва Софарма, може да си купи биткойни. Там "фундамента" е здрав, няма и излизащи с големи пакети, няма и чичо. Както и да постъпи мажоритаря винаги има недоволни, що купува, що не купува, що обявил цената и т.н. Аз лично от групите Софарма и Стара Планина, Атера и още малко компании по-добри не се сещам на тази борсичка.
                              Last edited by dici; 12.12.2017, 16:39.

Коментар

• Сега е ред на г-н Керезов ..

Коментар

Working...
                                X