Първоначално изпратено от Спекулант79
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнениеНе е толкова важно това в случая броенето, защото не е по пазарен механизъм движението. По-важно е до колко милиарда капитализация смята да надува тука чичката
Цената тук,както и в Шменти Group е колос на глинени крака.Не може да се подържа дълго време.Въпрос САМО на време е и двете пирамиди да рухнат !Last edited by petrg5s; 11.10.2023, 13:30.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Инта, що се правиш на шут?! Толкова ли е трудно да си признаеш, че не си наясно с вълновото броене? Всички сме почнали от нулата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
За по ясно и лично ползване, услугите са бизнес, а не публични уроци,- продължавай с упражненията под басите на мечкосбирача. Препоръка е да се сдобиеш с гъдулка и така празно няма да имате в тандем!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Искаш ли да направим едно състезание щом толкова си научил? Ти ще даваш прогнози за движения на БФБ акции с ТА, а аз чрез хвърляне на ези-тура! Който падне превежда на другия хилядарка! Навит?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЗа по ясно и лично ползване, услугите са бизнес, а не публични уроци,- продължавай с упражненията под басите на мечкосбирача. Препоръка е да се сдобиеш с гъдулка и така празно няма да имате в тандем!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
A какво показват,понеже не става ясно ?
И за да са точни,ги пускай от днес за в бъдещето,а не постфактум да се въпнуваш ,че си гадател
За по ясно и лично ползване, услугите са бизнес, а не публични уроци,- продължавай с упражненията под басите на мечкосбирача. Препоръка е да се сдобиеш с гъдулка и така празно няма да имате в тандем!!!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Не е честно, ти имаш по-голям шанс.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Искаш ли да направим едно състезание щом толкова си научил? Ти ще даваш прогнози за движения на БФБ акции с ТА, а аз чрез хвърляне на ези-тура! Който падне превежда на другия хилядарка! Навит?
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Аз от много отдавна съм се научил на много работи в ТА, но ти не си научил дори основни неща. Вземи прочети някой сайт по темата, за да не се излагаш по форумите с такива драсканици!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеАз от много отдавна съм се научил на много работи в ТА, но ти не си научил дори основни неща. Вземи прочети някой сайт по темата, за да не се излагаш по форумите с такива драсканици!
И да вземе да научи фигурата от техническия анализ " Дирижабъл" !
В много акции от порфейла му се формира такава фигура и ако има знанията,може и да спаси някъде кожата.Иначе ще играе ножа,той знае и има богат опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Схватлив си, - поне се научи да рисуваш, а за останалото,- то винаги е различно от твоето...- за да е печелившо!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеот НАЙ ТОЧНИТЕ!!! - Шишарчо
И за да са точни,ги пускай от днес за в бъдещето,а не постфактум да се въпнуваш ,че си гадател
Коментар
Коментар