Първоначално изпратено от Black and white cat-foot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеЩе интересно какво ще се случи, когато излязат новите акции. Да видим дали ще има изкочил нов заек от цилиндъра. Аз лично моите нямам намерение да продавам, ама ще видим!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Това кюфте е капманско. Излязах с над 700 /7,70, но сега ми връщат от всякъде райфа, елана, тексим, тества ме и каролец
пп.- страха е голям за търговия над 7,50
пп-Black and white cat-foot ;- 7,255-0,855=>6,40ексдив-нт... <?<?мислиш че ще се случи ли???
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеС това кюфте на 7.30, не изглежда прибързано излизането на 7.18 в петък
Това кюфте е капманско. Излязах с над 700 /7,70, но сега ми връщат от всякъде райфа, елана, тексим, тества ме и каролец
пп.- страха е голям за търговия над 7,50
пп-Black and white cat-foot ;- 7,255-0,855=>6,40ексдив-нт... <?<?мислиш че ще се случи ли???
Last edited by inta53; 12.10.2023, 13:36.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
До вчера се хвалехте колко пари сте изкарали от тази акция, днес... боклук! Ако мнението Ви е, че дадена компания е надценена в даден момент ОК, ама такива квалификации... После коментирате модерацията, съгласете се, че Вие сам можете да си модерирате речника!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
.... боклук като Шменти Group ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Не съм за 1000 лева, ама как точно мислиш да стане това нещо? Според мен графиките на SLYG, BSE и AGH са подходящи за ТА. Какво се случва ако и двамата сме бичо настроени? Пък и целта не ми е да се състезавам с някого или да се правя на най-умният във форума, а да покажа различна гледна точка. ТА е само един метод за анализ, а не кристална топка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнениеНе е толкова важно това в случая броенето, защото не е по пазарен механизъм движението. По-важно е до колко милиарда капитализация смята да надува тука чичката
Цената тук,както и в Шменти Group е колос на глинени крака.Не може да се подържа дълго време.Въпрос САМО на време е и двете пирамиди да рухнат !Last edited by petrg5s; 11.10.2023, 13:30.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Инта, що се правиш на шут?! Толкова ли е трудно да си признаеш, че не си наясно с вълновото броене? Всички сме почнали от нулата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
За по ясно и лично ползване, услугите са бизнес, а не публични уроци,- продължавай с упражненията под басите на мечкосбирача. Препоръка е да се сдобиеш с гъдулка и така празно няма да имате в тандем!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Искаш ли да направим едно състезание щом толкова си научил? Ти ще даваш прогнози за движения на БФБ акции с ТА, а аз чрез хвърляне на ези-тура! Който падне превежда на другия хилядарка! Навит?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЗа по ясно и лично ползване, услугите са бизнес, а не публични уроци,- продължавай с упражненията под басите на мечкосбирача. Препоръка е да се сдобиеш с гъдулка и така празно няма да имате в тандем!!!
Коментар
Коментар