IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

абе то и неохим уж никой не продаваше ама на
    ... точно. От 65 лв го върнаха на 26 неохима

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
      Ще интересно какво ще се случи, когато излязат новите акции. Да видим дали ще има изкочил нов заек от цилиндъра. Аз лично моите нямам намерение да продавам, ама ще видим!
      абе то и неохим уж никой не продаваше ама на
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Това кюфте е капманско. Излязах с над 700 /7,70, но сега ми връщат от всякъде райфа, елана, тексим, тества ме и каролец

пп.- страха е голям за търговия над 7,50
        пп-Black and white cat-foot ;- 7,255-0,855=>6,40 ексдив-нт... <?<?мислиш че ще се случи ли???
        а дано, може пак да вляза при корекция
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Ще интересно какво ще се случи, когато излязат новите акции. Да видим дали ще има изкочил нов заек от цилиндъра. Аз лично моите нямам намерение да продавам, ама ще видим!

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
            С това кюфте на 7.30, не изглежда прибързано излизането на 7.18 в петък

Това кюфте е капманско. Излязах с над 700 /7,70, но сега ми връщат от всякъде райфа, елана, тексим, тества ме и каролец

пп.- страха е голям за търговия над 7,50
            пп-Black and white cat-foot ;- 7,255-0,855=>6,40 ексдив-нт... <?<?мислиш че ще се случи ли???
            Last edited by inta53; 12.10.2023, 13:36.

Коментар

• С това кюфте на 7.30, не изглежда прибързано излизането на 7.18 в петък

Коментар

• Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение

До вчера се хвалехте колко пари сте изкарали от тази акция, днес... боклук! Ако мнението Ви е, че дадена компания е надценена в даден момент ОК, ама такива квалификации... После коментирате модерацията, съгласете се, че Вие сам можете да си модерирате речника!
                Когато един човек е глупав, той не може да го осъзнае. Използва думата боклук често.

Коментар

• От състояние будна кома може да стигне 9 лв и като се събуди да се върне пак към 4 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

.... боклук като Шменти Group ...
                    До вчера се хвалехте колко пари сте изкарали от тази акция, днес... боклук! Ако мнението Ви е, че дадена компания е надценена в даден момент ОК, ама такива квалификации... После коментирате модерацията, съгласете се, че Вие сам можете да си модерирате речника!

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение

Не съм за 1000 лева, ама как точно мислиш да стане това нещо? Според мен графиките на SLYG, BSE и AGH са подходящи за ТА. Какво се случва ако и двамата сме бичо настроени? Пък и целта не ми е да се състезавам с някого или да се правя на най-умният във форума, а да покажа различна гледна точка. ТА е само един метод за анализ, а не кристална топка.
                      Аз з съм съгласен, че не трябва да си ги мерим, а всеки да си прави пари по начин, който му върши работа - фундамент, технически, астрология, боб, ези тура или каквото друго иска. Инсайдърството, обаче, е за затвора.

Коментар

• Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнение
                        Не е толкова важно това в случая броенето, защото не е по пазарен механизъм движението. По-важно е до колко милиарда капитализация смята да надува тука чичката
                        Пак се изказваш неподготвен.Движението е по пазарен механизъм,но чичо видя ,че щом могат да напомпят боклук като Шменти Group с 1300% и той може,но плановете му се провалиха с тайминга, а и с това,че няма кой да държи дълго лалета на БФБ.Все пак едно е германския плащач и ,друго БФБ глупака,нали?

Цената тук,както и в Шменти Group е колос на глинени крака.Не може да се подържа дълго време.Въпрос САМО на време е и двете пирамиди да рухнат !
                        Last edited by petrg5s; 11.10.2023, 13:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение

Инта, що се правиш на шут?! Толкова ли е трудно да си признаеш, че не си наясно с вълновото броене? Всички сме почнали от нулата.
                          Не е толкова важно това в случая броенето, защото не е по пазарен механизъм движението. По-важно е до колко милиарда капитализация смята да надува тука чичката

Коментар

За по ясно и лично ползване, услугите са бизнес, а не публични уроци,- продължавай с упражненията под басите на мечкосбирача. Препоръка е да се сдобиеш с гъдулка и така празно няма да имате в тандем!!!
                            Инта, що се правиш на шут?! Толкова ли е трудно да си признаеш, че не си наясно с вълновото броене? Всички сме почнали от нулата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Искаш ли да направим едно състезание щом толкова си научил? Ти ще даваш прогнози за движения на БФБ акции с ТА, а аз чрез хвърляне на ези-тура! Който падне превежда на другия хилядарка! Навит?
                              Не съм за 1000 лева, ама как точно мислиш да стане това нещо? Според мен графиките на SLYG, BSE и AGH са подходящи за ТА. Какво се случва ако и двамата сме бичо настроени? Пък и целта не ми е да се състезавам с някого или да се правя на най-умният във форума, а да покажа различна гледна точка. ТА е само един метод за анализ, а не кристална топка.

Коментар

За по ясно и лично ползване, услугите са бизнес, а не публични уроци,- продължавай с упражненията под басите на мечкосбирача. Препоръка е да се сдобиеш с гъдулка и така празно няма да имате в тандем!!!
                                Ще ти плющят ушите както в MSH и Атера.Само няма да се плашиш

Коментар

Working...
                                X