Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеИнтересно, че варантите не падат под 2 лева. това калкулира цена на акциите от над 7+ лева. И това е break-even цена. Аз продадох моите варанти за 2.19 и чакам в ниското да си ги върна пак.
- 1 like
Коментар
-
Интересно, че варантите не падат под 2 лева. това калкулира цена на акциите от над 7+ лева. И това е break-even цена. Аз продадох моите варанти за 2.19 и чакам в ниското да си ги върна пак.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениемного ми е интересно какво държиш, освен че не изпускаш възможности, явно и никога не продаваш на загубa. просто невероятно, дори бъфет удря греди от време на време например теско, декстър, авиолинии
нека се концентираме да коментираме акцията ,а не личности
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Нито съм Полки,нито съм изтървал нещо.
Нито пък съм държал подводници като Агрия,както повечето БФБ глупаци с отчети
И пак да повторя,вируалния профит НЕ Е профит,а бързо намаляващи цифрички.И ще стават все по намаляващиdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеСпоред мен тоя пич си е Полки / Карък Каръков / ама много напреднал с чертичките
Нито пък съм държал подводници като Агрия,както повечето БФБ глупаци с отчети
И пак да повторя,вируалния профит НЕ Е профит,а бързо намаляващи цифрички.И ще стават все по намаляващи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Кофти е като си изтървал и двете ракети за годината
още по-кофти да използваш аварийния изход на старта и да слезеш
съболезнования/ Карък Каръков /
ама много напреднал с чертичките
Умереният риск винаги печели !))))))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеЦената ще е такава, каквато е в "сценария" на Чичо ;-)
Който го е чел ще познае :-))))
Външни фактори ще го провалят, както и много лошия тайминг който избра да помпи Балонфарма !
Чичо очаквам да бъде подстриган нула номер през 2024
Което пък ще е опустошително за всички акционериLast edited by petrg5s; 18.10.2023, 21:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеЦената ще е такава, каквато е в "сценария" на Чичо ;-)
Който го е чел ще познае :-))))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
докато ти изплатят дивидента акцията ще е паднала доста, с размера на дидидента на ексдивидент датата. Отделно може и по други позиции да има разпродажби, ако тук падне достаLast edited by Poncho; 18.10.2023, 17:33.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
При разумен подход съществена част от заемните средства вероятно ще се покрият от очаквания дивидент. Винаги съществува риск обаче от лакомия да се разпростреш извън чергата си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеБез чичо няма как да има рали !
А тук се подготовете за почивка и после валяка ще ви гази.
Коментар
Коментар