IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
    много ми е интересно какво държиш, освен че не изпускаш възможности, явно и никога не продаваш на загубa. просто невероятно, дори бъфет удря греди от време на време например теско, декстър, авиолинии
    Поласкан съм ,че "номер 2" в света се интересува толкова много от позициите ми и то в няколко теми ,но
    нека се концентираме да коментираме акцията ,а не личности

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Нито съм Полки,нито съм изтървал нещо.
      Нито пък съм държал подводници като Агрия,както повечето БФБ глупаци с отчети
      И пак да повторя,вируалния профит НЕ Е профит,а бързо намаляващи цифрички.И ще стават все по намаляващи
      много ми е интересно какво държиш, освен че не изпускаш възможности, явно и никога не продаваш на загубa. просто невероятно, дори бъфет удря греди от време на време например теско, декстър, авиолинии
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
        Според мен тоя пич си е Полки / Карък Каръков / ама много напреднал с чертичките
        Нито съм Полки,нито съм изтървал нещо.
        Нито пък съм държал подводници като Агрия,както повечето БФБ глупаци с отчети
        И пак да повторя,вируалния профит НЕ Е профит,а бързо намаляващи цифрички.И ще стават все по намаляващи

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Кофти е като си изтървал и двете ракети за годината
          още по-кофти да използваш аварийния изход на старта и да слезеш

съболезнования
          Според мен тоя пич си е Полки / Карък Каръков / ама много напреднал с чертичките
          Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
            Цената ще е такава, каквато е в "сценария" на Чичо ;-)
            Който го е чел ще познае :-))))
            Чичо каквито и сметки да е правил,ще излезнат криви !
            Външни фактори ще го провалят, както и много лошия тайминг който избра да помпи Балонфарма !
            Чичо очаквам да бъде подстриган нула номер през 2024
            Което пък ще е опустошително за всички акционери
            Last edited by petrg5s; 18.10.2023, 21:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
              Цената ще е такава, каквато е в "сценария" на Чичо ;-)
              Мисля, че го надценяваш. В момента чичо е шорт от към кеш. Аз лично очаквах по-голям спад, тъй като съм се заложиш по-ниско, но мачът не е приключил. Имам и имам да пълня още.

Коментар

• Цената ще е такава, каквато е в "сценария" на Чичо ;-)

Коментар

• Без Чичо нищо не става.Това е голата истина

https://www.tradingview.com/x/WQfYWgqm

Коментар

• Преди да дойде дивидента - ще дойде Донев

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

докато ти изплатят дивидента акцията ще е паднала доста, с размера на дидидента на ексдивидент датата. Отделно може и по други позиции да има разпродажби, ако тук падне доста
                      Ще пада, няма да пада е предмет на други предположения. За покриване на репа трябва кеш, част от който след някой друг месец ще дойде от съществения дивидент, а не от пазара.
                      Last edited by Poncho; 18.10.2023, 17:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение

При разумен подход съществена част от заемните средства вероятно ще се покрият от очаквания дивидент. Винаги съществува риск обаче от лакомия да се разпростреш извън чергата си.
                        докато ти изплатят дивидента акцията ще е паднала доста, с размера на дидидента на ексдивидент датата. Отделно може и по други позиции да има разпродажби, ако тук падне доста

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                          Без чичо няма как да има рали !
                          А тук се подготовете за почивка и после валяка ще ви гази.

Кучетата си лаят,кервана (дирижабъла) си пада

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                            Батя, чух за репа за записването. Ако не се появи подкепа ....
                            При разумен подход съществена част от заемните средства вероятно ще се покрият от очаквания дивидент. Винаги съществува риск обаче от лакомия да се разпростреш извън чергата си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                              Батя, чух за репа за записването. Ако не се появи подкепа ....
                              И аз взех малко репа за да запиша повече варанти Иво. Как да изтърва тези бързи 30%
                              Ако ДОХ падне под 5 лв. и Агрия под 15 ще го мисля.. преди това, ще гледам сеира на гладните лисичета

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

ами кажи защо! - чакаш да се посъбере малко рибата отляво(бичета за заколение). Самият ти обяви, че ще продаваш бавно и напоително. Да не вземе да получиш раздвоение на личността дали си мече или биче
                                А теб какво те бърка.. нали нямаш акции.. май и пари нямаш.. увърташ се само по темите и се облизваш като лисиче под лозата.. не ти ли е тъпо в тази роля!?

Коментар

Working...
                                X