Първоначално изпратено от keizer
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Купувачите на варанти ще могат да купят акция на Софарма на 4.13 не сега, ами ще могат и след година! Бизнесът си расте, а ако дойдат новини от САЩ след една година възможно ли е цените да бъдат и по-височки?Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеАре бе какво става с тия варанти. Не падат. Акцията пада, варантите седят на 2 кинта. Няма никаква логика да са толкова скъпи.
Ако купиш сега варант и превърнеш в акция при тази цена на акцията просто няма смисъл. Много интересно на какво се надяват купувачите на варанти.
- 1 like
Коментар
-
Аре бе какво става с тия варанти. Не падат. Акцията пада, варантите седят на 2 кинта. Няма никаква логика да са толкова скъпи.
Ако купиш сега варант и превърнеш в акция при тази цена на акцията просто няма смисъл. Много интересно на какво се надяват купувачите на варанти.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Падат от август ,а тук фърчиме във въздуха неадекватно и без криле
Е,ще се наложи спешно приземяване
https://tvc-invdn-com.investing.com/...64a4a5999b.png
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Адски скъпи даже.И много по-надолу ще се търгуват от 1.70
Като гледаш кораба майка как пада,смятай.
Това е само началото !
Доста камилчета ще изтръпнат ноември
Wall Street се срина под тежестта на увеличената доходност на американските ценни книжа
https://www.investor.bg/a/538-pazari...-tsenni-knizha
Коментар
-
Първоначално изпратено от Софарма на 20.07.За първото полугодие на 2023 година продажбите нарастват общо с 13%, в т.ч. спад на продажбите на вътрешен пазар с 1% и 24% ръст на продажбите за износ.Първоначално изпратено от Софарма на 20.10.За деветмесечието на 2023 година продажбите нарастват общо с 15%, в т.ч. ръст на продажбите на вътрешен пазар с 1% и 25% ръст на продажбите за износ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнениеАмен, амен...тръгна по пътя на ЧайкаФарма - висококачествените лекарства...
онези са 1,4 млрд капитализация, а нашите хора са само 0,2 по малко... Но пък повече заслужават от чайките
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеПросто в момента според мен са много скъпи. Трябва да се търгуват под 1.7 лева...
Като гледаш кораба майка как пада,смятай.
Това е само началото !
Доста камилчета ще изтръпнат ноемвриLast edited by petrg5s; 20.10.2023, 13:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Тея варанти са с 10-15% спред повечето дни.Хич не ги смятай като някъв показателМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеИнтересно, че варантите не падат под 2 лева. това калкулира цена на акциите от над 7+ лева. И това е break-even цена. Аз продадох моите варанти за 2.19 и чакам в ниското да си ги върна пак.
- 1 like
Коментар
-
Интересно, че варантите не падат под 2 лева. това калкулира цена на акциите от над 7+ лева. И това е break-even цена. Аз продадох моите варанти за 2.19 и чакам в ниското да си ги върна пак.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 1 like
Коментар
Коментар