IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
    Къде изчезна заветната цена на О.Донев, под която уж не трябваше да се надяваме да падаме?
    4.27
    От много сбирки и дрънкане на ОС, се оказва че всичко е било колкото да убием времето май?!?
    Е то тази цена като че ли устройва сега единствено ромфарм. Останалите може да предпочитаме да купим по-евтино Дори е възможно, ако е по-ниска цената и те да се навият да го махнат най-после този пакет на "естествена" цена. Естествена - в смисъл пазарна. Като акционер мисля, че няма нужда да се набутва фармата, за да държи цената на ромфарм. Да са си смятали риска от седенето.

Коментар

• Къде изчезна заветната цена на О.Донев, под която уж не трябваше да се надяваме да падаме?
      4.27
      От много сбирки и дрънкане на ОС, се оказва че всичко е било колкото да убием времето май?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

преди 20 дни !!!!
        Фортис имаш 6666 теми! Това е знак!

Коментар

преди 20 дни !!!!
          Винаги след смяна на гуми - реглаж!

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение

Аз искам да знам. Сложи ли зимните гуми?
            преди 20 дни !!!!

Коментар

Да не забравите да попълните формата за срещата на 16.10.2018г !!!
              Първи съм я пратил !!!!
              Да пиша ли как съм подготвил колата ????
              Аз искам да знам. Сложи ли зимните гуми?

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

Този път ни го спести!
                добре
                пишех го, защото някои доброжелатели се ядосваха и заради това …...

Коментар

Да не забравите да попълните формата за срещата на 16.10.2018г !!!
                  Първи съм я пратил !!!!
                  Този път ни го спести!

Коментар

• Да не забравите да попълните формата за срещата на 16.10.2018г !!!
                    Първи съм я пратил !!!!

Коментар

• А бе, тука нямаше ли някакво обещание от чичака за минимална от 4,20... гледам 10% дискаунт ви е дал....

Коментар

• eзи c мeждy 1 и 9 гoдини cтaж, пoлyчaвaт пo 100 дялa, a пeтимaтa c нaй-гoлям cтaж - нaд 40 гoдини в ĸoмпaниятa - пo 500.

https://money.bg/companies/sofarma-p...b7O1BEsb0PXVAA
                        щом икономически сайт пише, че се раздават дялове ............... правилно съм написал, че за работниците това са "премии/хартиите/ваучерите/купоните"
                        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от ;n3395328
                          Малко повече инфо по темата : "Coфapмa" пoдapи 1 милиoн лeвa в aĸции нa нaд 1 700 cлyжитeли

Πoдapъĸът цeли и зaпoзнaвaнe нa cлyжитeлитe и тexнитe ceмeйcтвa c възмoжнocтитe, ĸoитo финaнcoвитe инcтpyмeнти дaвaт, ĸaтo нaпpимep aлтepнaтивeн мeтoд зa cпecтявaнe. B peшeниeтo cъвeтът нa диpeĸтopитe пpипoмнят, чe възвpaщaeмocттa oт Бългapcĸaтa фoндoвa бopca нaдxвъpля тaзи пo дeпoзититe. Бpoят aĸции пoдapъĸ ce oпpeдeля oт cтaжa нa cлyжитeлитe в ĸoмпaниятa. Teзи c мeждy 1 и 9 гoдини cтaж, пoлyчaвaт пo 100 дялa, a пeтимaтa c нaй-гoлям cтaж - нaд 40 гoдини в ĸoмпaниятa - пo 500.

https://money.bg/companies/sofarma-p...b7O1BEsb0PXVAA
                          "софарма подари 1 млн.лв. "............... интересното е колко ще получат служителите
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение

Ама без данъци )
                            дневната надница в Актавис, но преди данъци...

Коментар

• Не се бях ровил в дълбочина на асковете, но днес го направих и видях нещо интересно - онези 100 000, може би на Ромфарм отново са се появили и отново са на 4,35. Дали не е знак, че все още не са се отказали от цената 4,27, въпреки дивидентите от 16 стотинки?
                              Last edited by 15%; 24.10.2018, 10:42.
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
                                400 кинта бонус. Страшна работа...
                                Ама без данъци )

Коментар

Working...
                                X