Първоначално изпратено от johny-bravo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Звучи ми като "не знам кой и как, но със сигурност ще ме прекарат". Не искам да мисля по този начин. Предпочитам да губя пари, вярвайки в нещо, отколкото да придобия такава психика.
ПС: Едно време вярвах и на Донев.Last edited by johny-bravo; 09.05.2019, 20:37.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
По принцип ползите винаги са за мажоритаря, ръководителя на държавата, министъра и тн. Другите са/сме овце, които ги стрижат редовно. Аз съм просто разочарован бивш миноритар. Това ни остана, да плюем по форуми, социални мрвжи и тн. Няма нужда да обяснявам вариантите за прецакване на акционерите на БФБ. Нагледали сме се на десетки случаи, включително и тук.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
За кого друг ще са ползите и по какъв начин според теб?
- 4 Харесвания
Коментар
-
На 07.06.2019г след общото събрание на Софарма АД и преди общото събрание на Софарма трейдинг АД ще се проведе традиционната вече среща „На кафе при г-н Донев“ !!! Срещата се провежда за осма поредна година в кабинета на г-н Донев.
Поканени са всички желаещи - акционери, симпатизанти, анализатори от тази тема във форума, колеги с желание да зададат неудобните си въпроси или такива, които искат само да чуят отговорите на тези въпроси.
Заповядайте !!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не знам, по-скоро трябва да се запитат инвеститорите кой вариант е полезен за Софарма. Може би единствено 8, но при положение че Софарма вади парите ме съмнява причаната да е бъдеща експанзия на Софарма. Така че и този вариант не е от полза на Софарма. При нито един не виждам полза за Софарма, ползите са ограничени до нула бест кейс сценарио. Ясно е, че ползите ще са за някой друг и съм сигурен че тези хора няма да бъдат и инвеститорите в Доверие (да ме извиняват оптимистите в тази ракета на БФБПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Супер са 10. Кои от тях според теб са вредни за Софарма, за да ги разгледаме само тях?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
Според мен защото е изгодно и е видял възможност. Мнението ми контрастира на всеобщото тук и аз, за разлика от останалите си казвам, че мога и да бъркамВремето ще покаже ...
Last edited by 15%; 09.05.2019, 20:07.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеГледам доста сте ни хранили "сектантите" докато имах работа - то глупаци, то мазохисти, то зомбита... Както и да е, искам съвсем сериозно да ви попитам без ирония и заяждане - защо според вас Донев прави този ход с банката? Аз изказах моето мнение, ще се радвам да прочета и друга гледна точка.Времето ще покаже ...
Keep going ...
- 1 like
Коментар
-
Причини много:
1. Детска мечта
2. Иска да стане велик банкер
3. Заблуден от “почтен” партньор
4. Изкарва пари от страната, защото го е шубе
5. Вярва в светлото бъдеще на банката
6. Дължи пари и просто ги връща под такава форма (слуховете, че е финансиран от червени, руски пари навремето не изключват тази версия)
7. Тегли си от общата каца само за него
8. Иска да си осигури бъдещо безплатно финансиране на империята с чужди пари, демек от вложителите на банката
9. Желание за ново начинание, че основното му замира (справка, отчетите на мама)
10. Банката много печели и ще си върне инвестицията с един дивидент ( Молдова е толкова корумпирана страна, че не изключвам този вариант. Много БГ компании бяха придобити от велики инвеститори с парите на самите компанииТова е най добрият вариант за вас партньорите, при който от това фиаско ще излезете сухи, демек печалбата ви ще е 0, а не отрицателна.
10 стигат ли? Аконискаш мога още 10 да драсна, тези ги написах за 2 минутиНищо не констатирам, просто си чеша езика.
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеГледам доста сте ни хранили "сектантите" докато имах работа - то глупаци, то мазохисти, то зомбита... Както и да е, искам съвсем сериозно да ви попитам без ирония и заяждане - защо според вас Донев прави този ход с банката? Аз изказах моето мнение, ще се радвам да прочета и друга гледна точка.
1. Детска мечта
2. Иска да стане велик банкер
3. Заблуден от “почтен” партньор
4. Изкарва пари от страната, защото го е шубе
5. Вярва в светлото бъдеще на банката
6. Дължи пари и просто ги връща под такава форма (слуховете, че е финансиран от червени, руски пари навремето не изключват тази версия)
7. Тегли си от общата каца само за него
8. Иска да си осигури бъдещо безплатно финансиране на империята с чужди пари, демек от вложителите на банката
9. Желание за ново начинание, че основното му замира (справка, отчетите на мама)
10. Банката много печели и ще си върне инвестицията с един дивидент ( Молдова е толкова корумпирана страна, че не изключвам този вариант. Много БГ компании бяха придобити от велики инвеститори с парите на самите компанииТова е най добрият вариант за вас партньорите, при който от това фиаско ще излезете сухи, демек печалбата ви ще е 0, а не отрицателна.
10 стигат ли? Аконискаш мога още 10 да драсна, тези ги написах за 2 минутиНищо не констатирам, просто си чеша езика.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Можеш да си зададеш и друг въпрос защо Донев си купи 24 часа.....? Или прави прахове ИЗИ или лепи фаянс....
По добре си задай въпроса кое по лошо от държавния монопол и някой отговарят частния ...
Същото и във управлението...
Повечето западни копмании са със минимално акционерно участие на мажо и като сбърка може да го сменят за часове или с падналите акции да дойде нов а тук като сбърка ,той повлича всички със себе си....
А може и да бъркам...?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеГледам доста сте ни хранили "сектантите" докато имах работа - то глупаци, то мазохисти, то зомбита... Както и да е, искам съвсем сериозно да ви попитам без ирония и заяждане - защо според вас Донев прави този ход с банката? Аз изказах моето мнение, ще се радвам да прочета и друга гледна точка.
По добре си задай въпроса кое по лошо от държавния монопол и някой отговарят частния ...
Същото и във управлението...
Повечето западни копмании са със минимално акционерно участие на мажо и като сбърка може да го сменят за часове или с падналите акции да дойде нов а тук като сбърка ,той повлича всички със себе си....
А може и да бъркам...?
- 1 like
Коментар
-
Гледам доста сте ни хранили "сектантите" докато имах работа - то глупаци, то мазохисти, то зомбита... Както и да е, искам съвсем сериозно да ви попитам без ирония и заяждане - защо според вас Донев прави този ход с банката? Аз изказах моето мнение, ще се радвам да прочета и друга гледна точка.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
Коментар