Първоначално изпратено от Innocent
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Приходите от продажби на продукция през деветмесечието на 2019 г. се увеличават с 3,4 млн. лв. или с 2% до 155,5 млн. лв., спрямо 152,1 млн. лв. през деветмесечието на 2018 г. Печалбата преди лихви, данъци и амортизации (EBITDA) през деветмесечието на 2019 г. се увеличава с 4,5 млн. лв. или с 13,1%, до 38,9 млн. лв., спрямо 34,4 млн. лв. през деветмесечието на 2018 г. Печалбата от оперативна дейност се увеличава с 4,2 млн. лв. или с 20,2%, до 25,1 млн. лв. през деветмесечието на 2019 г., спрямо 20,9 млн. лв. през деветмесечието на 2018 г. Нетната печалба се увеличава с 5,8 млн. лв. или с 20,9%, до 33,5 млн. лв. през деветмесечието на 2019 г. в сравнение с 27,7 млн. лв. през деветмесечието на 2018 г.
http://www.x3news.com/?page=news¤t=1
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеСамо не разбрах, какво се случи с парите които се "спестиха" от неизплатения дивидент? Дадоха ли се вече на Доверие да си купи банката? Каква е точната сума? Какви са плановете за печалбата от тази година?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Помните ли Импето какъв корав фен беше на чичо?! Дори получи награда в таблетни форми за "вярна" фарма-"служба", пък сега не иска да чуе за(ползвам неговия еволюирал словоред)
fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
ще ти мине ....... нито си първия, нито ще си последния(ползвам неговия еволюирал словоред)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
така е, а и най-вероятно и за в бъдеще ще е така! Вярата, надеждата не трябва да умира. Надявам се чичо да се извини подобаващо и да се обоснове.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
а толкова пламенни постове написа за възхлава на чичо ти...Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
да добавя и "In Donev we trust!"
В интерес на истината, и аз се поразочаровах от Чичо. Остава си номер 1, но се изложи тази година! Първо отмени ИОСА и дивидента, а след това и плановете му за мостовия заем към Доверие не се сбъднаха. Да, човешко е да се греши, но все пак нали той трябва да е различен от мен да кажем. Айде, 15% ако каже нещо и не се случи е нормално, ама човек в неговото положение просто няма право да говори глупости.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от James Brown is dead Разгледай мнение
е нали и аз това рапирах...ходят по едни седянки, правят си вятър на устата, тръгват си надъхани и... малко след това мениджмънта с бонусите от "най-прозрачната/публична/открира" компания на БФБ - за поредна година се отмята от казаното и като им обърнете гръб дават кеша на някоя друга компания......ама споко млади афроамериканецо, няма и 2-3 години и идва 90 годишнината. Така че очаквайте скоро гръмки планове за нови заводи и обещания за нови пазари, нови обратни изкупувания и раздаване на дивидент 4 пъти в годината
има една убава БГ дума за такива - НЕЧЕСТИВЦИ!
- 3 Харесвания
Коментар
-
да добавя и "In Donev we trust!"
В интерес на истината, и аз се поразочаровах от Чичо. Остава си номер 1, но се изложи тази година! Първо отмени ИОСА и дивидента, а след това и плановете му за мостовия заем към Доверие не се сбъднаха. Да, човешко е да се греши, но все пак нали той трябва да е различен от мен да кажем. Айде, 15% ако каже нещо и не се случи е нормално, ама човек в неговото положение просто няма право да говори глупости.
има една убава БГ дума за такива - НЕЧЕСТИВЦИ!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
В кое???
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениенай-сме!
В интерес на истината, и аз се поразочаровах от Чичо. Остава си номер 1, но се изложи тази година! Първо отмени ИОСА и дивидента, а след това и плановете му за мостовия заем към Доверие не се сбъднаха. Да, човешко е да се греши, но все пак нали той трябва да е различен от мен да кажем. Айде, 15% ако каже нещо и не се случи е нормално, ама човек в неговото положение просто няма право да говори глупости.
Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеот началото на месец Октомври без коментари - а преди какво жужене беше в темата! Преминахме през екзалтирани постове(декември 2017), разочарование, яд и сега вече май е ред на апатията...
И при Ачийв няма новини - там ако не се появи партньор с дебел портфейл скоро, май няма да видим Фаза 3 на продукта?
"Ако всички играчи спекулират по някоя приемана от всички за сигурна позиция,
то тогава почти винаги нещата се провалят."
- 1 like
Коментар
Коментар