If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
и най-вече това дето съм го писал по-надолу - записване на акции от варантите на 4.13 и след 2 месеца обратно изкупуване на 6.10 при изгубен дивидент за 0.90. Дружеството губи много пари за сметка на спекулантите, между които е и Чичо и той разпродава тези дни ..
Страхотно излизане, защото цената ще се срине доста. При това целенасочено декапитализиране не виждам добри времена за хартийката в следващата година.
И после е възможно ново начало ;-)
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
О не, панда! не продавай на 7.16
Страхотно излизане, защото цената ще се срине доста. При това целенасочено декапитализиране не виждам добри времена за хартийката в следващата година.
И после е възможно ново начало ;-)
това да, но ме кефи как тихо изкупуват трейдинга и пазарът спи
За жалост е така ,Софарма изкупува трейдинга на безценица и скоро ще прехвърли 90 процента.Аз също си го дадох тъй като не виждам в скоро време как може да се раздвижат нещата в моята посока.Дивидент явно няма да има,компанията няма да се продаде на друг по ясни причини,имаше идеи за варанти и те отпаднаха .единствено едно бъдещо търгово може да спаси положението ама и него не го виждам в рамките на близките две години.Тъй че превъртях Трейдинга в Доверие
Чичо (то аз съм по чичо от него), дали няма да отпусне и нам тънък ресурс, - та да се борим заедно с излизащите?
Пред Коледно, но като му гледам "изповедалното", и той го е закъсал -завълата!
Благодаря и на двама Ви, включването!
Тук реших още при първото падане да вкарам една дребна сума 2018-19г. ли бе? За репер, а те каква 5годишна лекция се получи;-
УНИВЕРСИТЕТ да го ева,- Как се създават истинските пазари!
Коментар