Топ-а ще бъде отнесен като куцо пиле доматче.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
-
Първоначално изпратено от Овчарчето КалиткоПървоначално изпратено от NikolaСофикс като коригира влезни няма да съжаляваш. Доста западни фондове пазаруват в момента тихомълком.
От брокерските терминалиtya
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaСофикс като коригира влезни няма да съжаляваш. Доста западни фондове пазаруват в момента тихомълком.Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Anton Chigurh
Софикс като коригира влезни няма да съжаляваш. Доста западни фондове пазаруват в момента тихомълком.
Коментар
-
според теб колко процента би била печалбата, спрямо предния отчет?
Spored men moje da se ochakva 90% rust v pechalbata(no te horata si kazaha che ne iskat da plashtat mnogo danuci, taka che realnata e poveche). Po dobrata novina e che ochakvam da platiat po 0.36lv na akcia,zaradi koeto mnogo hora haresvat SFARM, . sega kato posmiatah malko, o4akvam cenata v blizkia mesec i polovina da e v diapazona 8.30-8.60. a April mesec pri dobri novini za chlenstvo v Evropeiskia sauz moje da vidim 9lv and up. Spete spokoino in a long run investiciata e dobra.uspeh
Коментар
-
Първоначално изпратено от tankoSOFIX, това по принцип ли го пишеш или графиките ти подсказват подобно развитие?
На графиката всичко си е наред. Има ясно изразен бичи пазар.
Малко RSI не ми харесва но мисля че засега може да не му обръщаме внимание.
Аз нямам акции от SFARM но ще наблюдавам графиката и ако видя нещо интересно ще ви кажа.
Коментар
Коментар