Струва си да влезеш, Софиксов - аз лично смятам да доливам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
според теб колко процента би била печалбата, спрямо предния отчет?
Spored men moje da se ochakva 90% rust v pechalbata(no te horata si kazaha che ne iskat da plashtat mnogo danuci, taka che realnata e poveche). Po dobrata novina e che ochakvam da platiat po 0.36lv na akcia,zaradi koeto mnogo hora haresvat SFARM, . sega kato posmiatah malko, o4akvam cenata v blizkia mesec i polovina da e v diapazona 8.30-8.60. a April mesec pri dobri novini za chlenstvo v Evropeiskia sauz moje da vidim 9lv and up. Spete spokoino in a long run investiciata e dobra.uspeh
Коментар
-
Първоначално изпратено от tankoSOFIX, това по принцип ли го пишеш или графиките ти подсказват подобно развитие?
На графиката всичко си е наред. Има ясно изразен бичи пазар.
Малко RSI не ми харесва но мисля че засега може да не му обръщаме внимание.
Аз нямам акции от SFARM но ще наблюдавам графиката и ако видя нещо интересно ще ви кажа.
Коментар
-
Anton Chigurh
Графиките в момента само казват ъп, аз доста време търсих да се хвана за нещо но нищо не отрих поне на теория всичко изглежва добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jkDIVERSIFY
1. разнообразявам
2. влагам капитал в различни предприятия
konsolidirania shte izleze v Petuk ,nai veroiatno, no ne se nadiavai toi da vdigne cenata mnogo , rezultatite ot nego veche sa kalkulirani v cenata, .Moeto mnenie e che ceni nad 9lv shte imame chak sled ot4eta za purvoto trimesi4ie.
Izviniavam se 4e pisha na latinica , ama nimam kirilica na klaviaturata.
Коментар
-
... Сту - ти го обърна на дизентерия... :-)
Аз постепенно се поотказвам от диверсификацията, вече съм премного опитен, та да се разпилявам на милион места... тия дни ще поразпродам част от по-дребните си пакети... впрочем едно от дружествата, дето ще прелея освободените кинтари, е именно Софарма.
Да.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Anton Chigurh
Диверсификацията представлява такъв подход за подбор на акции при които се обхващат множество различни отрасли, което цели да минимализира риска, когато една примишленост върви на долу. Най-точно обаче е да се каже да се избират акции с отрицателна корелация, тогава се казва че се минимализира несистематичния риск. Това е казано най-простичко.
Коментар
-
DIVERSIFY
1. разнообразявам
2. влагам капитал в различни предприятия
konsolidirania shte izleze v Petuk ,nai veroiatno, no ne se nadiavai toi da vdigne cenata mnogo , rezultatite ot nego veche sa kalkulirani v cenata, .Moeto mnenie e che ceni nad 9lv shte imame chak sled ot4eta za purvoto trimesi4ie.
Izviniavam se 4e pisha na latinica , ama nimam kirilica na klaviaturata.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jkne se iadosvai, mislia che shte imash oshte edin shans da vlezesh mejdu 8.30- i 8.40 , predi da otidem kum 9 lv.stiga da iskash da vkarash oshte pari po poziciata, no poneje si nov shte ti dam edin savet : diversificirai, ima i drugi dobri pozicii.
Коментар
Коментар