IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имп аз съм на руския пазар от 2 години вече .. успех със СФАРМА. дано и 10ката отмаате.

Коментар

• Нещо предлагането ............ минава над 9-ката !

Коментар

• Ники - не е трябвало да.
        Инак руски компании... знам ли - чувам сега руската борса във възход е. Успех желая ти, да.
        Банда - деветуната скоро в краката ни виждам я, после идва ред на Заветният Грозник... до събранието вероятно ще го сгазим.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Леле тоя кобос как се набълбука до 8.95.

Коментар

• Не съм алчен. Постигнах доходността на която бях заложил пък и ми трябваше кеш за да си купя акции в 2-3 руски компании там повече парички ще изкарам

Коментар

• Е-еее, Никола, как можа да избягаш след, като пробихме пика и скоро ще прегазим, и 9-ката !

Коментар

• За добро или за лошо избягах вчера. Успех и здрави на всички инвестирали в СФАРМ. Малко над левче на акция изкарах....

Коментар

• С тази дивидентна политика на СФАРМ е привлекателна за ПФ-ве, които няма да се поколебаят да си заредят акции от едно стабилно дружество/група/ !

Коментар

• [code]Право на дивидент имат акционерите към 14-тия календарен ден след датата на Общото събрание, по списък, издаден от Централен депозитар АД.[/code]

За дата на ОС аз незнам така, че ще имаш ако ще раздават.

Коментар

• Що да няма шанс - то до събранието има време, мисля...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                        Софиксов - корекцията май само нагоре ще е... а и събрание ще взема да наближава, и дивидентченце... :-)
                        Абе Импе, от Софарма понапазарих на 20.02.2006 , има ли някакъв минимален шанс да хвана малко дивидентец или трябва да чакам до година? Между другото, Софиксов, според мен, ще има доста да почакаш за такава корекциика, каквато чакаш.Не съм много вещ в "занаята", ама от където и да погледна Софарма . . .

Коментар

• След, като пробихме топ-а, целта наистина е 10-те лв. Поехали ребята!

Коментар

• Несъмнено сме нагоре,но ще се позадържим на тези нива още време,поне до края на месеца.

Коментар

• Софиксов - корекцията май само нагоре ще е... а и събрание ще взема да наближава, и дивидентченце... :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                                Е ти не влезна ли бе ? На кой са тези 10 000 на 8.91 ? Тук само бичета пасат......
                                Аз ще чакам корекцията

Коментар

Working...
                                X