IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е-еее, Никола, как можа да избягаш след, като пробихме пика и скоро ще прегазим, и 9-ката !

Коментар

• За добро или за лошо избягах вчера. Успех и здрави на всички инвестирали в СФАРМ. Малко над левче на акция изкарах....

Коментар

• С тази дивидентна политика на СФАРМ е привлекателна за ПФ-ве, които няма да се поколебаят да си заредят акции от едно стабилно дружество/група/ !

Коментар

• [code]Право на дивидент имат акционерите към 14-тия календарен ден след датата на Общото събрание, по списък, издаден от Централен депозитар АД.[/code]

За дата на ОС аз незнам така, че ще имаш ако ще раздават.

Коментар

• Що да няма шанс - то до събранието има време, мисля...
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
              Софиксов - корекцията май само нагоре ще е... а и събрание ще взема да наближава, и дивидентченце... :-)
              Абе Импе, от Софарма понапазарих на 20.02.2006 , има ли някакъв минимален шанс да хвана малко дивидентец или трябва да чакам до година? Между другото, Софиксов, според мен, ще има доста да почакаш за такава корекциика, каквато чакаш.Не съм много вещ в "занаята", ама от където и да погледна Софарма . . .

Коментар

• След, като пробихме топ-а, целта наистина е 10-те лв. Поехали ребята!

Коментар

• Несъмнено сме нагоре,но ще се позадържим на тези нива още време,поне до края на месеца.

Коментар

• Софиксов - корекцията май само нагоре ще е... а и събрание ще взема да наближава, и дивидентченце... :-)
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                      Е ти не влезна ли бе ? На кой са тези 10 000 на 8.91 ? Тук само бичета пасат......
                      Аз ще чакам корекцията

Коментар

• Някой съмнявал ли се е , че това стабилно дружество ще отнесе топ-а и ще се настани трайна над 9 лв, Аз лично не !

Коментар

• Първоначално изпратено от Хинина
                          Ако, СФАРМ изгради една стабилна вертикална структура - производител, складопве на едро и верига от аптеки , то Групата на СФАРМ се превръща в един мощен фармацевтичен холдинг с Европейско лице !

Напълно съм съгласен с теб
                          ПП:Май тръгнахме да газим 9ката

Коментар

• Е ти не влезна ли бе ? На кой са тези 10 000 на 8.91 ? Тук само бичета пасат......

Коментар

• Въх вие взехте че пробихте пика!
                              Браво браво

Коментар

• Ако, СФАРМ изгради една стабилна вертикална структура - производител, складопве на едро и верига от аптеки , то Групата на СФАРМ се превръща в един мощен фармацевтичен холдинг с Европейско лице !

Коментар

Working...
                                X