IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Здравко
    Накой с добра визия за бъдещето!
    и оптимизъм

Коментар

• Накой с добра визия за бъдещето!

Коментар

• Здравейте колеги! Някой има ли информация кой купи тези 5 399 260 бр.?
        Благодаря предварително.

Коментар

• Като например ?

Сподели някоя такава практика моля те, ще ми е интересно да я науча, а подозирам и не само на мен ?

Коментар

• Говоря за намаляване на печалбата с редовни счетоводни практики, а не за свободни съчинения

Коментар

• Едно бързо отговорче на въпроса на Жоел защо отчитат печалбата сега, а не в 2006 - Щото ги одитира Прайса, а те не биха разписали творчески отчет По ясни причини - не защото е Прайса, а защото като играеш много с печалбата с благословията на одиторите и после ти отковат данъчен акт със все лихвите, веднага скачаш на одитора, че те е излъгал и е виновен. Risk management u know

Освен това е доста странно, когато дадено дружество си играе много с счетоводната печалба, всички пищят, че няма дивиденти и мениджмънта е калпав. Като не го правят - защо не го правели, за да има повече дивиденти догодина. Хайде определете се най-накрая какво точно искате и дръжте една посока на разсъждение по въпроса.

Коментар

• Nqma info....?! Shto za nekompetetno izkazvane...? Ne che nqma, a nqkoj go marzi da tursi, a posle trqbva i da se misli stava slojno.... :-)
                Za poreden put se ubejdavam, che tozi forum e samo za "baloni" sas samochuvstvie na borsovi igrachi....koito gledat samo ili grafiki, ili samo momentni finansovi pokazateli....
                Znachi trqbva, chovek da Vi smeli infoto i da Vi go podnese...za da moje da se narechete finansovi analizatori, taka li...? Tova me natujava mnogo.... razmurdajte si zadnicite, v Bulgaria informaciata se nosi vav vazduha ili e pred ochite Vi, samo triabvada si pochistite ushite, da si otvorite ochite i da mojete da suberete 2+2.....

Коментар

• e kak bre..... imashe Inter RAO

sorry.... tova ne e investicia na bfb! no kato se zamislq, kato 4e li si prav....
                  nikude ne e 4ulo za golqm finansov investitor ne ot BG da u4astva prqko na borsata. ina4e bulgari jiveeshti v 4ujbina, kakto i nqkoi otdelni fizi4eski lica investirat dosta 4rez IP

Коментар

• Лично мое мнение: Чеждите инвестиции на нашата борса още ги няма!
                    Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• "... Днес ако се обърнем назад, ще видим, че ЕС е изиграл роля, но не е бил нещо, което се случва веднага и не директно върху пазара, а по-скоро върху цялата икономика. Изигра роля за това чуждите компании да се чувстват по-уверени при инвестиции в страната. Това всъщност е най-важният резултат от евроинтеграцията...."

Коментар

• Смехурко, и ако си уцелил хубавия "балон", ще продаваш с истинско удоволствие

Коментар

• И аз това исках да кажа в предния си постинг, в момента се намираме във неформална борсова ситуация. Така че нищо не би трябвало да ни учудва. Аз лично съм вложил почти всичко и ще чакам с акции под ръка. Доиде ли му времето, ще правя анализи. Но сега базата данни и доста разнородна и резултатите от какъвто и да било анализ ще бъдат противоречиви.
                          Направил съм си анализите когато му е било времето, купил съм си каквото е трябвало и сега си пия в кръчмата. Като му дойде пак времето - пак ще седна. Не изключвам някоя от инвестициите ми да се окаже балон тогава. Е ми ще продам и тва е.
                          Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• dobre 4e Bobi75 e edin ot malkoto svestni tuka...

Bond, ako igraesh samo na BFB, te razbiram donqkude za tvoite baloni.
                            ako subirash tuka pari za blizalki ot balon4etata, tvoq rabota...

sled 5-6 meseca, az li4no ne mislq 4e ve4e shte sme svideteli na takiva skokove na indexite kakto i na cenite na pove4eto drujestva.

spored mene shte e,koito vlqzul vlqzul.... sled vreme shte ima korekcii i na mesta samo plavni poka4vania.
                            tova e li4no mnenie

Коментар

• интересно е, че съгласно опита с балоните по света, те траят по 5-10 години, особено, ако самият пазар е склонен към високо P/BV

според мен очакванията са, че печалбите ще растат със забележителни темпове близките години и доколкото икономическата обстановка и влизането в ЕС го предразполагат, то ще виждаме още доста "балони". в този смисъл ще се окаче, че в близките години това може да не са балони ))

Коментар

• Dai argumenti za visokite ceni i mojem da sprem.

Коментар

Working...
                                X