IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ех! Медика, Медика... Хубаво че поне Албената сме я оставили настрана

Коментар

• I KAKVO OT TOVA- IMA LI FUNDAMENT ZA POSKUPVANETO DO 7 LEVA

Коментар

• “Финтекско” сменя името си на “Софарма логистика”
        Съветът на директорите на "Финтекско" е взел решение за свикване на Общо събрание на акционерите на 20 декември, на което ще се гласува за промяна на фирменото наименование на дружеството на "Софарма логистика" АД, съобщи Investor.bg. Акционерите ще решават и за разпределяне на финансовия резултат на дружеството.
        Право на глас в ОСА имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни преди датата на ОСА, или към 6 декември 2006 г. Последната дата за сключване на сделки с акции на борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в общото събрание, е 4 декември 2006 г.
        Нетната печалба на "Финтекско" АД-София към 30 септември се увеличи до 42 хил. лв. от 9 хил. лв. за същия период на миналата година, става ясно от отчета на дружеството, публикуван на БФБ-София. Компанията реализира 76 хил. лв. приходи от лихви и 34 хил. лв. разходи по икономически елементи. Основният капитал е 686 хил. лв., а собственият - 2,087 млн. лв. Активите на "Финтекско" се увеличават със 7,64 на сто до 2,212 млн. лв. за отчетния период.
        Основната дейност на "Финтекско" е специализиране в областта на търговията с ценни книжа. Дружеството притежава 3 хил. акции на Албена АД, 31 519 на Балканфарма - Разград, 714 на Биовет, и др. Също така държи 72,34% от капитала на "Марс -МВ" АД и 100% от "Евроконтракт" ЕООД (в ликвидация).
        Съгласно одитирания баланс на дружеството, към 31 декември 2005 г. вземанията, в размер на 1,6 млн. лв., представляват 80% от активите на "Финтекско".
        Размерът на капитала на дружеството е 685 857 лв., разпределни в 685 857 акции с номинална стойност от 1 лев за брой.

Коментар

• Ще видим

Коментар

• Mnogo puti sum izlizal i vlizal v SFARM, no sega mi se struva 4e komai e po podhodja6to za izlizane. Razbira se ne e suvet i bude6teto 6te pokaje.

Коментар

• A HIDPN имаш ли, Импе? Какво ще кажеш за него?
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• (pak sujaljavam za latiunicata)
                Mislja che SFARM dori i dosta silna za nashia pazar njama da moje da ocelee
                bez da se slee s njakoi zapaden gigant. ne mojem da ustoim cenovo na lekarstva proizvejdani v Kitai i na stadarti koito kompaniite sa pokrivali
                oste predi SFARM da sushtestvuva.
                vse pak sum optimist
                (imam dosta akcii- ne e suvet)

Коментар

• Зависи от гледна точка - аз излязох от нея, което се оказа грешка и после влязох пак.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                    Я - Вейдърът !!! :-)
                    Не ми е свършил въздухът, Човеко с астмата !!! :-)

За Софарма - ясно е, че въпреки някои краткосрочни колебания, нагоре ще върви, макар и балон, да. А за най-модерно предприятие в отрасълът смятам Медика.
                    Да.
                    Импе, с тая Медика маи доста парици си изкара, Поздравления

Коментар

• Първоначално изпратено от metala
                      Първоначално изпратено от Investorrr
                      Стигне ли милиард и балона се пръска..

sfarm е от най-сините чипове,а те не се обезцветяват толкова лесно....
                      МНого точно казано

Коментар

• Я - Вейдърът !!! :-)
                        Не ми е свършил въздухът, Човеко с астмата !!! :-)

За Софарма - ясно е, че въпреки някои краткосрочни колебания, нагоре ще върви, макар и балон, да. А за най-модерно предприятие в отрасълът смятам Медика.
                        Да.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr

sfarm е от най-сините чипове,а те не се обезцветяват толкова лесно....

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                            Не мисля, че 7.57лв за акция може да бъде таван за Софарма, може да има лека корекция, но чак пък толкова...

Коментар

• Стигне ли милиард и балона се пръска..

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                                ок :-)
                                аз спирам да споря, важното е че СФАРМ ще стане Фармацевтичния гигант на ЕС ;-)
                                Ооо, Софарма вече е "фармацевтичният гигант на ЕС". Мани това, ами отива и към световно лидерство

Коментар

Working...
                                X