If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
“Финтекско” сменя името си на “Софарма логистика”
Съветът на директорите на "Финтекско" е взел решение за свикване на Общо събрание на акционерите на 20 декември, на което ще се гласува за промяна на фирменото наименование на дружеството на "Софарма логистика" АД, съобщи Investor.bg. Акционерите ще решават и за разпределяне на финансовия резултат на дружеството.
Право на глас в ОСА имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни преди датата на ОСА, или към 6 декември 2006 г. Последната дата за сключване на сделки с акции на борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в общото събрание, е 4 декември 2006 г.
Нетната печалба на "Финтекско" АД-София към 30 септември се увеличи до 42 хил. лв. от 9 хил. лв. за същия период на миналата година, става ясно от отчета на дружеството, публикуван на БФБ-София. Компанията реализира 76 хил. лв. приходи от лихви и 34 хил. лв. разходи по икономически елементи. Основният капитал е 686 хил. лв., а собственият - 2,087 млн. лв. Активите на "Финтекско" се увеличават със 7,64 на сто до 2,212 млн. лв. за отчетния период.
Основната дейност на "Финтекско" е специализиране в областта на търговията с ценни книжа. Дружеството притежава 3 хил. акции на Албена АД, 31 519 на Балканфарма - Разград, 714 на Биовет, и др. Също така държи 72,34% от капитала на "Марс -МВ" АД и 100% от "Евроконтракт" ЕООД (в ликвидация).
Съгласно одитирания баланс на дружеството, към 31 декември 2005 г. вземанията, в размер на 1,6 млн. лв., представляват 80% от активите на "Финтекско".
Размерът на капитала на дружеството е 685 857 лв., разпределни в 685 857 акции с номинална стойност от 1 лев за брой.
(pak sujaljavam za latiunicata)
Mislja che SFARM dori i dosta silna za nashia pazar njama da moje da ocelee
bez da se slee s njakoi zapaden gigant. ne mojem da ustoim cenovo na lekarstva proizvejdani v Kitai i na stadarti koito kompaniite sa pokrivali
oste predi SFARM da sushtestvuva.
vse pak sum optimist
(imam dosta akcii- ne e suvet)
Я - Вейдърът !!! :-)
Не ми е свършил въздухът, Човеко с астмата !!! :-)
За Софарма - ясно е, че въпреки някои краткосрочни колебания, нагоре ще върви, макар и балон, да. А за най-модерно предприятие в отрасълът смятам Медика.
Да.
Импе, с тая Медика маи доста парици си изкара, Поздравления
Я - Вейдърът !!! :-)
Не ми е свършил въздухът, Човеко с астмата !!! :-)
За Софарма - ясно е, че въпреки някои краткосрочни колебания, нагоре ще върви, макар и балон, да. А за най-модерно предприятие в отрасълът смятам Медика.
Да.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар