If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Импе, да изкараш снимката на формат 100x100 и да закачиш в класната стая! И надпис отдолу : И Той иска да се докосне до Човека!
Кой кой е няма да коментирам, ама си спомням за вица за бай Пешо...
В каква класна стая, бе, човече дрогиран? :-)
Кой е кой - ясно е - единият е Огнян Донев, другият е Императорът.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Императоре,
може да се снимаме и сряда вечер на срещата с г-жа Петкова, ако дойдеш. Ако ли пък не ще организираме един фотоапарат за четвъртък на ОС. Не завиждам, но повярвай имаш повече фенове от мен. В 10 часа започва записването, а ОС ще почне в 11 часа.
г-н Донев, не знам дали ще Ви успокой, но макар и Императора да има повече фенове, Вие имате повече инвестиращи във Вас и Вашия бизнес
Losho niama. Sopharma e edna ot golemite companii v Bulgaria, taka che e normalno chovek da investira tuk.
Sega napravih prosti smetki: za poslednite dve godini, akciata e vurnala sredno 11.9% godishno na investitorite (April 2006 - 4.75lv : April 2008 - 5.95lv). Znam che v Bulgaria niama obligacii vurzani s inflaciata (t.nar. Inflation-linked bond), no ako imashe, to te shtiaha da vrushtat sredno po tolkova. ILB sa nisko-riskov instrument v sravnenie s akciite.
Импе, да изкараш снимката на формат 100x100 и да закачиш в класната стая! И надпис отдолу : И Той иска да се докосне до Човека!
Кой кой е няма да коментирам, ама си спомням за вица за бай Пешо...
Сега ще те информират колко е могъща компанията! Личното ми мнение е, че ще я клатят (акцията) докато любимото П/Е не падне под 20! Разбира се, отчета ще поведе хорото!
Императоре,
може да се снимаме и сряда вечер на срещата с г-жа Петкова, ако дойдеш. Ако ли пък не ще организираме един фотоапарат за четвъртък на ОС. Не завиждам, но повярвай имаш повече фенове от мен. В 10 часа започва записването, а ОС ще почне в 11 часа.
г-н Донев, не знам дали ще Ви успокой, но макар и Императора да има повече фенове, Вие имате повече инвестиращи във Вас и Вашия бизнес
Losho niama. Sopharma e edna ot golemite companii v Bulgaria, taka che e normalno chovek da investira tuk.
Sega napravih prosti smetki: za poslednite dve godini, akciata e vurnala sredno 11.9% godishno na investitorite (April 2006 - 4.75lv : April 2008 - 5.95lv). Znam che v Bulgaria niama obligacii vurzani s inflaciata (t.nar. Inflation-linked bond), no ako imashe, to te shtiaha da vrushtat sredno po tolkova. ILB sa nisko-riskov instrument v sravnenie s akciite.
Сега ще те информират колко е могъща компанията! Личното ми мнение е, че ще я клатят (акцията) докато любимото П/Е не падне под 20! Разбира се, отчета ще поведе хорото!
А, все още се чудя за Сърбия с нестабилната и политическа обстановка - ето днес пак излезе новина, че сърбите са се ръфали с Големите за Косово!
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Императоре,
Императоре,
Ми що не сте си напазарували Медика - и то п ри новината за сосният сплит?
Аз естет, затова снимам естетски неща, не делови срещи... освен това - конфиденциалност.
Императоре,
О`к - ще взема апаратът в четвъртък... :-) Сряда вечерта имам друг ангажимент обаче...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар