If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
е, чий е? но по тази позиция се старая да не се ограничавам особено :-) и не препоръчвам на никого нищо. Надолу препоръчах всъщност да ми ги продадат по-евтино, но никой не ще.
е, чий е? но по тази позиция се старая да не се ограничавам особено :-) и не препоръчвам на никого нищо. Надолу препоръчах всъщност да ми ги продадат по-евтино, но никой не ще.
винаги е така, по повечето позиции сме само налбюдатели
нали всеки разполага с ограничен паричен ресурс
Ама, сестро, да не си решила, че това е мястото да се жалиш от ограничения си паричен ресурс? Или смяташ, че всичко в този живот става със скоростта на светлината и някой ти гарантира 100% ръст за месец? Я прочети Галба какво съветва една такава нетърпелива девойка по-долу. А аз се надявам да счетеш като препоръка и разсейване на безпаричната ти депресия ето това:
според мен трябва да видим реални резултати от инвестициите
моето мнение, е че има база за последващ ръзт на финансовите резултати - в количествено и качествено изражение
но все пак резултатите са факти, а не очакванията
да пишем безсмислени високопарни думички няма смисъл, просто наблюдаваме позицията
Само един е рискът! Наблюдавайки позицията да останем само наблюдатели:-)
според мен трябва да видим реални резултати от инвестициите
моето мнение, е че има база за последващ ръзт на финансовите резултати - в количествено и качествено изражение
но все пак резултатите са факти, а не очакванията
да пишем безсмислени високопарни думички няма смисъл, просто наблюдаваме позицията
Започна това, което трябваше да отдавна - все по-очевидното фундаментално могъщество на Софарма се отразява на цената на акциите. Наивно е да се мисли, че дружество, което вече купува цели фабрики и се превръща в мегаконсорциум, няма да повиши пазарната си капитализация. Само в България ако гледаме - само с овладяването на Медика и Крепостта на мацките, Софарма изрита Актавис и другите фармацефтични фабрики в мимансът, а като сложим и предприятията в чужбина...
С една дума - да.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар