Първоначално изпратено от psycoholic
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
ОК
-
[quote="Оран Гутан"]Първоначално изпратено от ИмператорътВече се надявам EquityPrivate да е прав и да се намерят достатъчно глупави маймуни, за да ни продават под 4 кинта.[/quote
Бе не съм имал предвид тебе - ти хитър мамун. :-)
Атилов - като паднат под 3 кинта - ПАК ще грабим !!! ;-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Оран ГутанПървоначално изпратено от ИмператорътВече се надявам EquityPrivate да е прав и да се намерят достатъчно глупави маймуни, за да ни продават под 4 кинта.
Да се чудите как да ги продавате под 3 лв ли?
С тая малоумщина на БФБ, чвто така ще стане!
Пич, какне разбираш, че от тая съсипия НИКОЙ няма полза!!!!
Коментар
-
Оран Гутан
Първоначално изпратено от ИмператорътВече се надявам EquityPrivate да е прав и да се намерят достатъчно глупави маймуни, за да ни продават под 4 кинта.
Коментар
-
Абе, какво става со Софарма? - За мен днешните цени имат следните логически обяснения:
1. Убили са или са откраднали г-н Донев.
2. Фабриката на Софарма е изгоряла нащес до основи.
3. Световен фармацефтичен концерн е измислил средство, гарантиращо вечно здраве и вечна младост.
4. Заювците на БФБ съвсем изкретенясаха.
Вече се надявам EquityPrivate да е прав и да се намерят достатъчно глупави маймуни, за да ни продават под 4 кинта.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
През 2009 първо ще трябва да падне до 6 лева, хихи. quote
Първоначално изпратено от малката сестраспоред вас, спорещите в тази тема, има ли вероятност акцията да се качи до 6 лв през 2009 година?Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът
То остава и под 4 да падне - това ще е най-смешното нещо, което съм виждал на БФБ. Дано, както си мечтая, Оги Донев купи Байер, та да падне акцията на 38 стинки. ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от EquityPrivateNadiavam se tezi, koito misliat che poziciata shte se kachva niama da imat nishto protiv da si zalojat akciite za short selling ot avgust.
Spored men niama smisal da plashtash za neshto 4.50 ako mojesh da si go kupish na 4.00 sled 3-4 sedmici.
Ne e preporuka.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от EquityPrivateNadiavam se tezi, koito misliat che poziciata shte se kachva niama da imat nishto protiv da si zalojat akciite za short selling ot avgust.
Spored men niama smisal da plashtash za neshto 4.50 ako mojesh da si go kupish na 4.00 sled 3-4 sedmici.
Ne e preporuka.
Коментар
Коментар