IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Dobi, няма да коментирам начина ти на изказване.

Ако си малко по-запознат с corporate governance като идеология и начин за това голяма фирма, представляване на борсата, да се държи по време на такива случаи, няма да реагираш така. За огромно съжаление, тези принципи в БГ не работят.

А за последствията за хората - направи си труда да попрочетеш, питаш, ако е нужно отиди на място, и пак да говорим. Аз съм запознат с материята от първа ръка затова си позволявам да я коментирам.

Първоначално изпратено от dobi
    А на мен една жена ми каза, че съм магьосник и й прилошавало!

Я стига глупости!

Коментар

• А на мен една жена ми каза, че съм магьосник и й прилошавало!

Я стига глупости!

Коментар

• просто информацията ми се видя интересна за дребния инвеститор. ще изчакаме реакцията на органите по случая, като гледам местните хора взимат мерки - така и трябва да бъде, да си отстояваме интересите!

Първоначално изпратено от hah
        Информацията е интересна, но е безкрайно непълна.

Първоначално изпратено от bulbroker
        според мен не е спам, а информация, която обикновения инвеститор трябва да има.
        Екологичната политика и възприетата култура на управление на кризи (а случая е точно такъв) говори много за качествата на мениджмънта на дадена фирма.
        Да не говорим, че напоследък фирмата излиза с мотива: Животът е хубав, когато сме здрави! - не намирате ли леко противоречие.

Уточнение: не притежавам и не смятам да притежавам акции на фирмата, както и никакво свързано с мен лице.

Коментар

• Информацията е интересна, но е безкрайно непълна.

Първоначално изпратено от bulbroker
          според мен не е спам, а информация, която обикновения инвеститор трябва да има.
          Екологичната политика и възприетата култура на управление на кризи (а случая е точно такъв) говори много за качествата на мениджмънта на дадена фирма.
          Да не говорим, че напоследък фирмата излиза с мотива: Животът е хубав, когато сме здрави! - не намирате ли леко противоречие.

Уточнение: не притежавам и не смятам да притежавам акции на фирмата, както и никакво свързано с мен лице.
          Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• според мен не е спам, а информация, която обикновения инвеститор трябва да има.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulbroker
              http://www.vsekiden.com/?p=36191 - тук вижте за какво става дума..., последствията от некадърността и безхаберието може да са огромни!!!
              това спам ли е????
              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• http://www.vsekiden.com/?p=36191 - тук вижте за какво става дума..., последствията от некадърността и безхаберието може да са огромни!!!

Коментар

• Софарма закупи нови 10 843 446 броя акции, представляващи 4.9324% от капитала на украинското търговско дружество Витамини АД, с което участието на Софарма в капитала на дружеството достигна 79.07%, стана ясно от сайта X3News.

Витамини АД е на 13 място в класацията на фармацевтичните предприятия в Украйна. Продуктовото портфолио на фирмата включва 64 артикула.

До момента на пода на борсата са прехвърлени близо 21 хил. акции на Софарма. средната цена се понижава с 1.50% до 4.60 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                    Първоначално изпратено от Гошо_от_село
                    Първоначално изпратено от Nikola
                    Първоначално изпратено от B.Graham
                    http://pazari.dnevnik.bg/show/536720/
                    Тук и последните реални собственици излизат на светло.

Нищо ново според мен - собствеността там винаги се е въртяла около Софиянски
                    Не бъркайте Пъпката със Софиянски. От бая време не поддържат връзка.
                    Възможно е. Знаеш ли ги обаче другите фирми-акционери?
                    Не защото не следя акцията. Иначе, ако се разровиш мисля, че успееш да намериш големите акционери и после в Аписа можеш да разгледаш за какво става въпрос.
                    Аз ги зная.... Или поне ги знаех в началото на годината - в момента и аз не следя акцията.
                    На никого нищо не препоръчвам

Коментар

• Първоначално изпратено от Гошо_от_село
                      Първоначално изпратено от Nikola

Не защото не следя акцията. Иначе, ако се разровиш мисля, че успееш да намериш големите акционери и после в Аписа можеш да разгледаш за какво става въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola

Коментар

• Първоначално изпратено от Гошо_от_село

Коментар

• Първоначално изпратено от prolet
                            За какви камиони иде реч??
                            Моето момиче, в продължение на предния постинг къв човек съм - си падам по непретенциозни в интелектуално отношение дами. Не мога да разбера защо едно лично съобщение не искаш да напишеш. А за реалния износ остави на отчетите...[/quote]

Ще се радвам щом си толкова интелигентен лично да ни светнеш какви са отчетите за износа през 2008 към страни извън бившия Съветски съюз,ако е възможно в стойности?[/quote]

Не ме мотивираш с нищо да чета посред нощ. Нито пишеш лс, нито се рекламираш :-) Но сигурно изглеждаш така и знаеш толкова, че да продадеш нещо я в Англия, я във Франция, що да се занимаваш с някакви си инвеститори в българска компания. Успех ти желая :-) Утре ще се зачета и ще открия и аз начин да стъпя там :-), сигурен съм, че ме чакат с отворени обятия...Лека

Коментар

• За какви камиони иде реч??[/quote]

Моето момиче, в продължение на предния постинг къв човек съм - си падам по непретенциозни в интелектуално отношение дами. Не мога да разбера защо едно лично съобщение не искаш да напишеш. А за реалния износ остави на отчетите...[/quote]

Ще се радвам щом си толкова интелигентен лично да ни светнеш какви са отчетите за износа през 2008 към страни извън бившия Съветски съюз,ако е възможно в стойности?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham

Точно.Сега излизат обаче на светло.
                                Сигурно по някое време и собствеността на фирмата на сестра му ще светне....

Коментар

Working...
                                X