Не, prolet, важното е Merrill да продадат на когото трябва, за да можеш в близкото бъдеще да си купиш с парите от продажбата на акции мезонет, мерцедес и мъж :-) и да не се депресираш :-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от dobiПървоначално изпратено от ИмператорътИма нещо, дето ви убягва. Сравнете нивото на което бяха Софарма и групата на Актавис по времето на приматизацията и сега - имам предвид мощностите. Софарма от една поизбушена фабричка се разрастна в силен концерн - включващ самата модернизирана фабрика, после цехът във Врабево, после Момина крепост, после Медика, после фабриките в чужбина, да не говорим за делът в Доверие холдинг, да не говорим за строящата се нова могъща и модерна фабрика, да не говорим за планираните нови мощности в Медика, в Сърбия... какво е развитието на Актавис групата за това време?
Ако тъй продължава, след 8 години ще купим фабричките на Актавис в България с печалбата си от 18 месеца, че и за дивидент ще остане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от Ан МакГърчПървоначално изпратено от EquityPrivateAz ne misleh, che shte padne mnogo pod 3.70, no na 3.30 i dori na 3.00 i stavam fen na tazi akcia. Daje shte pochna da naricham razlichnite im cehcheta mogushta fabrika, a onaia saboretina do Ilianci - korporativen headquarter.
Как да те разбираме Куре ? Фен ли си, или не си? Хайде, вече не на 3 лв, а на 2 лв ?
Не е ли време, да спрятаме LBO ?))
Az v momenta ne znam takava banka.
Освен да импровизираме с наличния кеш, друго не се сещам.))
В този ред на мисли, как ти изглежда новата реалност, дали ще падне и под 2 ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ан МакГърчПървоначално изпратено от EquityPrivateAz ne misleh, che shte padne mnogo pod 3.70, no na 3.30 i dori na 3.00 i stavam fen na tazi akcia. Daje shte pochna da naricham razlichnite im cehcheta mogushta fabrika, a onaia saboretina do Ilianci - korporativen headquarter.
Как да те разбираме Куре ? Фен ли си, или не си? Хайде, вече не на 3 лв, а на 2 лв ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от Ан МакГърчПървоначално изпратено от EquityPrivateAz ne misleh, che shte padne mnogo pod 3.70, no na 3.30 i dori na 3.00 i stavam fen na tazi akcia. Daje shte pochna da naricham razlichnite im cehcheta mogushta fabrika, a onaia saboretina do Ilianci - korporativen headquarter.
(въпреки leverage finance-проблема, продължавам да съм ти фенка)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ан МакГърчПървоначално изпратено от EquityPrivateAz ne misleh, che shte padne mnogo pod 3.70, no na 3.30 i dori na 3.00 i stavam fen na tazi akcia. Daje shte pochna da naricham razlichnite im cehcheta mogushta fabrika, a onaia saboretina do Ilianci - korporativen headquarter.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateAz ne misleh, che shte padne mnogo pod 3.70, no na 3.30 i dori na 3.00 i stavam fen na tazi akcia. Daje shte pochna da naricham razlichnite im cehcheta mogushta fabrika, a onaia saboretina do Ilianci - korporativen headquarter.
Не е ли време, да спрятаме LBO ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpionПървоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от dobiА пък във финансовите среди приказват, че едно ново инвестиционно подразделение на Bank of America, познато като Merrill Lynch ще е консултант по продажбата на Actavis
Бях написал избрано, а се сещам, че в такива моменти нямаш много голямо право на избор
EquityPrivate, вярвай ми, няма невъзможни неща!
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от dobiА пък във финансовите среди приказват, че едно ново инвестиционно подразделение на Bank of America, познато като Merrill Lynch ще е консултант по продажбата на Actavis
Бях написал избрано, а се сещам, че в такива моменти нямаш много голямо право на избор
EquityPrivate, вярвай ми, няма невъзможни неща!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dobiПървоначално изпратено от ИмператорътИма нещо, дето ви убягва. Сравнете нивото на което бяха Софарма и групата на Актавис по времето на приматизацията и сега - имам предвид мощностите. Софарма от една поизбушена фабричка се разрастна в силен концерн - включващ самата модернизирана фабрика, после цехът във Врабево, после Момина крепост, после Медика, после фабриките в чужбина, да не говорим за делът в Доверие холдинг, да не говорим за строящата се нова могъща и модерна фабрика, да не говорим за планираните нови мощности в Медика, в Сърбия... какво е развитието на Актавис групата за това време?
Ако тъй продължава, след 8 години ще купим фабричките на Актавис в България с печалбата си от 18 месеца, че и за дивидент ще остане.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от kompas2007
Za da ima 800 % /pri 9/ pechalba znachi gi e kupil na 1,125lv
Znachi sega e na 2oo% pechalba
Tryabvashe da sloja texta v kavichki
Kakvo obshto ima Aktavis s tazi tema.?Te li prechat na Sopharma???
Коментар
-
Първоначално изпратено от dobiА пък във финансовите среди приказват, че едно ново инвестиционно подразделение на Bank of America, познато като Merrill Lynch ще е консултант по продажбата на Actavis
Коментар
Коментар