Първоначално изпратено от mancev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Ако успеят да регистрират продукта в Щатите разликата ще е огромна. Не мисля, че може да се сравнява пазар, мислене, маркетинг, реклама, продажби, канали, цена, марж и т.н на американския пазар с Беларус, Русия и други държави от Прибалтика ... Най-важното е да влезе ключов инвеститор или нов собственик който да развие продукта в Америка и други държави на глобално ниво. Ползите за Софарма определено ще бъдат огромни.
п.п Какво мислите за последните новини около Софарма ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
Табексът е регистриран в Русия, Полша, Прибалтика....
Продажбите са трагични и вървят все по-зле. Каква ще е разликата, ако бъде регистриран и в САЩ!
п.п Какво мислите за последните новини около Софарма ?Last edited by Innocent; 26.05.2021, 10:44.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Хм, и ти си прав. Аз обаче нямам представа при евентуална регистрация на Табекс колко биха се променили нещата за Софарма. Трябва да прочета какъв потенциален пазар има, какъв марж би правил и т.н. Дали само при регистрация, капитализацията на Софарма би се вдигнала с едни 150 млн., за да оправдае разликата от 3,30 до 4,50? Да не се окаже, че дори при регистрация с тези плачевни напоследък резултати и политики, цената да не задмине 4 лв....
Продажбите са трагични и вървят все по-зле. Каква ще е разликата, ако бъде регистриран и в САЩ!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение...играч, който би искал да влезне тук, но само ако станат нещата с Ачийв и Табекс....
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеПредполагам, че желаещите са осигурени. Интересна е цената на упражняване - по-височка е от текущата. Явно имат очаквания цената да расте. Не знам дали не е свързано с Ачийв?!
За целта съм платил на един приятел малко от Ачив,- тръгнели да ми дава от там може и да ги наместя при мама
Коментар
-
Хм, и ти си прав. Аз обаче нямам представа при евентуална регистрация на Табекс колко биха се променили нещата за Софарма. Трябва да прочета какъв потенциален пазар има, какъв марж би правил и т.н. Дали само при регистрация, капитализацията на Софарма би се вдигнала с едни 150 млн., за да оправдае разликата от 3,30 до 4,50? Да не се окаже, че дори при регистрация с тези плачевни напоследък резултати и политики, цената да не задмине 4 лв....
*нямам акции, за варантите ще мисля..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не виждам пречка и ние да си купим варанти и да постъпим "Хитро", както се изразяваш?Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Според мен вай-важният въпрос е дали вече има желаещ/и за тези варанти, които са по-скъпи дори от пакета на Ромите. Отделно, че е даден срок от 3 години. Абсолютна манипулация е това, но аз допускам, че има огромен играч, който би искал да влезне тук, но само ако станат нещата с Ачийв и Табекс. Всеки нормален за нашата борса играч /вкл. Донев/ може да си купи предостатъчно бройки от пазара на цена под обявената днес!
Един вид допускам цялата тази работа да се прави за някой, който да купи мноооого варанти и да изчака Ачийв. Ако стане - ще ги запише, ако не - ще загуби тези стотинки и това е. Хитро...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
По-важният въпрос е за какво са им парите ?
Един вид допускам цялата тази работа да се прави за някой, който да купи мноооого варанти и да изчака Ачийв. Ако стане - ще ги запише, ако не - ще загуби тези стотинки и това е. Хитро...Last edited by 15%; 21.05.2021, 16:55.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Хммм интересна работа,докато доста други компании приятно изненадват че раздават пари(дивиденти),тук търсят пари,Има ли желаещи да си купят варанти?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеДа видим колко броя ценни книжа ще могат да се закупят с един варант...
И да видим за SFT какво се предвижда...
- 1 like
Коментар
-
София, България, 21 май 2021 година – Съгласно изискванията на чл. 100т от ЗППЦК, “Софарма“ АД (SFA:„БФБ – София“, SPH: Warsaw Stock Exchange) уведомява, че в съответствие с чл. 25 от Устава на Дружеството, на свое заседание Съветът на директорите прие решение за издаване при условията на първично публично предлагане на емисия варанти, както следва:
Стойност на упражняване: 4.13 лева
Емисионна цена на един варант: 0.28 лева
Брой варанти: 44 932 633 броя
Минимален праг на успеваемост на емисията: 22 466 317 броя
Срок, в който може да бъде упражнено правото: 3 години
http://www.x3news.com/?page=News
Коментар
Коментар