IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение

И защо трябва да е с варанти , тази екзотика с пазар като в БГ си е направо недоразумение ..
    Аз пък се кефя на такива нови възможности за спекулации на нашия пазар!
    Не се кефя обаче на резултатите на Софарма напоследък и на финтовете на Чичо Оги с дивидентите.. Само това ме кара да се замисля дали да танцувам при варантите..

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение

И защо трябва да е с варанти , тази екзотика с пазар като в БГ си е направо недоразумение ..
      За да може да сложи таван на цената днес за следващите три години без да му се налага да продава акции, освен ако не избие рибата със страхотни резултати междувременно. Но ако се чакаха страхотни резултати, нямаше да издава варанти, а щеше да си направи увеличение на капитала.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Аз не виждам проблем за Софарма от това! Мисля си, че цялото това нещо е натиск върху ромите да си продадат пакета. Пореден епизод на сериала

Коментар

• Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение

Правя разлика. Имам предвид, че се залага цена на реализация 4.13 и като прибавиш цената на варанта се получава цена на акциите над 4.50 за да си на печалба, а сега цената няма 3.50 ...тоест очаква се ръст от поне левче за да не губиш от тази операция. Това се чудя това левче откъде ще дойде? Иначе може би грешно съм се изразил преди това..., но това не е съвет нито прогноза разбира се!
          Аз не виждам проблем за Софарма от това! Мисля си, че цялото това нещо е натиск върху ромите да си продадат пакета. Пореден епизод на сериала

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

На ми пускай линк ами виж какво си написал. Ти разлика между цена на варант и цена на упражняване правиш ли?
            Правя разлика. Имам предвид, че се залага цена на реализация 4.13 и като прибавиш цената на варанта се получава цена на акциите над 4.50 за да си на печалба, а сега цената няма 3.50 ...тоест очаква се ръст от поне левче за да не губиш от тази операция. Това се чудя това левче откъде ще дойде? Иначе може би грешно съм се изразил преди това..., но това не е съвет нито прогноза разбира се!

Коментар

• Здравейте колеги,

На 04.06.2021г между ОС на Софарма АД и Софарма трейдинг АД ще бъде организирана традиционната среща на кафе при г-н Донев.

Всички са поканени!

Предвид здравната обстановка допълнително ще бъде посочено място на срещата!

Коментар

Мисля, че Софарма упорито търси акционери и инвеститори за които щастието не е в парите!!? Сега ще пускат и варанти на пазара по 4.13 - ако до три години варантите не се реализират, парите остават в полза на фирмата, а любителите на варанти остават с празни ръце......
                На ми пускай линк ами виж какво си написал. Ти разлика между цена на варант и цена на упражняване правиш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

Проверявай някои неща и цени преди да пишеш.
                  https://www.investor.bg/novini-i-ana...413-lv-328494/

Коментар

• Мислите ли да ходите на събранието? Според мен ше бъде много интересно, особено ако дойдат хора от форума с острите въпроси и разочарованието, което повечето от нас изпитаха…

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                      Като не става с лекарства, ще трябва да стане с варанти...
                      Хахаха, много готино!
                      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                        Като не става с лекарства, ще трябва да стане с варанти...
                        искам да ти сложа + но нещо системата не иска да го отчете ... напълно съгласен !!

Коментар

• Като не става с лекарства, ще трябва да стане с варанти...

Коментар

Мисля, че Софарма упорито търси акционери и инвеститори за които щастието не е в парите!!? Сега ще пускат и варанти на пазара по 4.13 - ако до три години варантите не се реализират, парите остават в полза на фирмата, а любителите на варанти остават с празни ръце......
                            И Енемона минаха през финансовия инженеринг....
                            Как не се наиграха мажовците тука - държат N фирми на борсата с менкащи резултати. Билдинги, трейдинги, доверия, момини крепости, винарски изби и др и др. Схеми, и след тях нови схеми... all over the place - както казва по друг повод участник от форума. А скелети в гардероба няма

Коментар

Проверявай някои неща и цени преди да пишеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение

п.п Какво мислите за последните новини около Софарма ?

Коментар

Working...
                                X