IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Софарма АД ще се търгува пазар в Европейския съюз
    06 Март 2009 11:21

Комисията за финансов надзор (КФН) потвърди проспект за допускане до търговия на регулиран пазар в Европейския съюз на емисия акции на Софарма АД, съобщиха от надзора.

Емисията на Софарма представлява съдебно регистрирания капитал на дружеството. Размерът й е 132 000 000 лева, разпределени в 132 000 000 броя обикновени акции с право на глас.Номинална стойност на една акция е 1 лев.

от един друг сайт
    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Абе Equity, защо се хабиш да спориш с разваления грамофон - Императора. Не разбра ли, че тоя повтаря едни и същи глупости. От счетоводство и финансов анализ нищо не разбира. А и не може да се научи, що не му стига акъла. По професия е прекфалифициран учител. Сигурно е получил некво наследство от някъде и сега го даваше дълго време инвеститор, но нема да е за дълго. Дано поне от фотография и нумизматика разбира, че ако и там е като на борсата тъжна работа, запътил се е към диспансера.

Не е препоръка.

Коментар

• ПОДКРЕПЯМ dobi

Коментар

• ЕР, за теб говорим, че се мислиш за БОГ :-) Даже на втора степен - по-върховен от бате Бойко и г-н Донев, взети наведнъж. В кой ВУЗ те произведоха? :-) Браво. Време е вече да ми управляваш града и да си инвестирам част от парите при теб, че иначе нямам право да нарушавам заповедите и да инвестирам, където ти не е угодно... Ще ме застигне някоя дисертация по технически анализ, тежка като пожарникарски маркуч...

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
            Първоначално изпратено от Gaki
            Първоначално изпратено от dobi
            ЕР,
            Знаеш ли каква е разликата между Бог и бате Бойко, че Бог не се мисли за Бате Бойко :-)
            И друга разлика има.Не ми е известно БОГ да има диплом от наш ВУЗ.А дипломната работа на бате Бойко от Симеоново е:"Развиване на шланг към гориста местност".
            Това не е точно така. Точното заглавие на дисертацията му е "Разпъване на пожарникарски маркуч през кръстосана местност".
            Първата тема беше за получаване на диплом, втората беше докторска дисертация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
              ЕР,
              Знаеш ли каква е разликата между Бог и бате Бойко, че Бог не се мисли за Бате Бойко :-)
              И друга разлика има.Не ми е известно БОГ да има диплом от наш ВУЗ.А дипломната работа на бате Бойко от Симеоново е:"Развиване на шланг към гориста местност".
              Това не е точно така. Точното заглавие на дисертацията му е "Разпъване на пожарникарски маркуч през пресечена местност".

Някой знае ли на г-н Донев каква е?

Коментар

• Първоначално изпратено от dobi
                ЕР,

Коментар

• ЕР,

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
                    Първоначално изпратено от hah
                    Хубаво, но от поста излизаше, че едва ли не са увеличили задлъжнялостта със 125 млн., което не е така.
                    В крайна сметка, и 12 млн. да са разходите за лихви тази година (мисля това е worst case на неконсолидирана основа), не е драма.
                    Четете като дявола Евангелието!
                    ХАХАХАХАХАХА

Коментар

Първоначално изпратено от hah
                      Хубаво, но от поста излизаше, че едва ли не са увеличили задлъжнялостта със 125 млн., което не е така.
                      В крайна сметка, и 12 млн. да са разходите за лихви тази година (мисля това е worst case на неконсолидирана основа), не е драма.
                      Хубаво си ми пуснал мнението на hah, но да го беше прочел.
                      Никъде не съм писал, че задлъжнялоста се е увеличила със 125млн. лв., а че новите кредити взети от Софарма през 2008 са 125млн. лв.
                      Четете като дявола Евангелието!

Коментар

• Първоначално изпратено от hah

Коментар

И защо лъжеш за размерите на кредитите...
                          ???

Коментар

• Пролет, къде си видяла Софарма или някой тук да хули и агитира срещу някого? Не пишеш в темата за Търговска лига все пак.Ако обичаш, дай един пример, че много лъжци станахте последно време! И като те гледам, не си се засилила да пишеш по другите форуми, с изключение на този за компанията, която лично не харесваш.
                            Що се отнася до обичайната практика - да поспорим ли какво е продажба до краен клиент?

Коментар

• Без да се заяждам, но оня ден май четох за P/E над 100, верно ли е това , че не ми се рови в отчета

Коментар

• [quote="dobi"]Годината стартира с ръст на продажбите за Софарма05.02.2009 16:58 (3JR / SFARM)

Фармацевтичният производител Софарма АД регистрира ръст на продажбите за януари на годишна база от 4 на сто, съобщи дружеството чрез Бюлетин Investor.bg.

Ръстът на продажбите на вътрешния пазар е 11 на сто, а този на външния е 1%.

ЕР, а сега анализирай това!

Това е резултат от обичайното зареждане на складовете на Софарма трейдинг и тези в чужбина,в началото на годината ,което е малко по -голямо от обичайното и съвсем не означава ,че се увеличават продажбите към краен потребител. Реалните
                                резултати от ефективната реализация на продукцията може да се оцени едва след няколко месеца.

Колкото до тренда -никой в другите форуми не осъществявал такава агресивна агитация ,манипулация ,вкл. хулене по други икономически организации,поради
                                което предизвиквате някои по остри коментари по могъщата,единствената итн.

Коментар

Working...
                                X