Първоначално изпратено от desperado
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GakiТрудно мога да си представя уважаващ себе си инвеститор или спекулант да пренебрегва тази акция.Ще се въздържа от обосновка.
Коментар
-
[quote="малката сестра"]точно така не може да се говори за никого тук Импе
но на ЕР не му прави чест да се представя така във форума
за всичко си има граници, а той отдавна ги премина........[/quote
Не говоря на Приватов - с него почти винаги сме на различни мнения, но се уважаваме. И да - какви граници преминал? Казва си мнението съвсем коректно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Очаквана новина покрай компанията - г-н Донев отдавна говореше за това.
А на оня смешник по-долу ще му кажа, че аз съм Императорът, а той е добитък - никовете говорят достатъчно. Когато аз съм се учел да инвестирам и съм направил най-добрите си покупки, той е пасъл магарешки бодили покрай синорите.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от hahПроцесът започна в най-хубавото време за капиталовия пазар и не се знае кога ще завърши Ясно е, че компанията има ангажимент да листне акциите, за да могат Грамърси да излязат. Едва ли при текущата оценка ще ги ползват за придобивания, както говореше Донев преди.
Макар че като се замисля, не е паднала само оценката на софарма, но и на тези, които са щяли да бъдат купувани. Така че пак може.
Ще е интересно да се види каква част от капитала се предлага и на каква цена.
Коментар
-
Процесът започна в най-хубавото време за капиталовия пазар и не се знае кога ще завърши Ясно е, че компанията има ангажимент да листне акциите, за да могат Грамърси да излязат. Едва ли при текущата оценка ще ги ползват за придобивания, както говореше Донев преди.
Макар че като се замисля, не е паднала само оценката на софарма, но и на тези, които са щяли да бъдат купувани. Така че пак може.Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hahНяма какво толкова да се интерпретира.
На свое заседание от 05 март 2009 г. КФН взе следните решения:
1. Потвърди проспект за допускане до търговия на регулиран пазар в Европейския съюз на емисия акции на „Софарма” АД, гр. София, представляващи съдебно регистрирания капитал на дружеството. Емисията е в размер на 132 000 000 лева, разпределени в 132 000 000 броя обикновени акции с право на глас, с номинална стойност 1 лев всяка.
Хубаво е, че има напредък.
Между другото, вчерашните данни за продажбите ме поизненадаха.
Коментар
-
Няма какво толкова да се интерпретира.
На свое заседание от 05 март 2009 г. КФН взе следните решения:
1. Потвърди проспект за допускане до търговия на регулиран пазар в Европейския съюз на емисия акции на „Софарма” АД, гр. София, представляващи съдебно регистрирания капитал на дружеството. Емисията е в размер на 132 000 000 лева, разпределени в 132 000 000 броя обикновени акции с право на глас, с номинална стойност 1 лев всяка.
Хубаво е, че има напредък.
Между другото, вчерашните данни за продажбите ме поизненадаха.Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockСофарма АД ще се търгува пазар в Европейския съюз
06 Март 2009 11:21
Комисията за финансов надзор (КФН) потвърди проспект за допускане до търговия на регулиран пазар в Европейския съюз на емисия акции на Софарма АД, съобщиха от надзора.
Емисията на Софарма представлява съдебно регистрирания капитал на дружеството. Размерът й е 132 000 000 лева, разпределени в 132 000 000 броя обикновени акции с право на глас.Номинална стойност на една акция е 1 лев.
от един друг сайт
Като излезе проспекта ще видим дали листват към 17% във Варшава и ще стане ясно това Грамърси ли е или Софарма търси ликвидност.
Коментар
Коментар