If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Откриването беше толкова ВИП-аджийско, че не можах да промъкна... и по-добре, защото само туй, дето видях в минутният телевизионен репортаж ми осигури един кошмар, а ако бях намъкнал, щях да ги сънувам поне месец. Иначе търговската част е в последен довършителен етап и надявам скоро в експлоатация ще влезе.
Кошмарът ми бе причинен не от недъгавост на секси-кулите, а от оня с тимберица като компир, дето колекционира лентички и живее в телевизорът. Пак ряза лентичката - а аз се питам - държавата нещо дала ли е за тоя проект? А общината? Сам Картофоподобният дал ли е и една стинка, та лентичка да реже? Вечерта си лягам, заслужил сладък сън, но сънувам какво? - Че си правя ремонт у дома, лепкам тапети, мажа таван и когато привършвам, просвам капнал от умора, но доволен от свършеното и запушвам сладко, така - както съм с омърляните работни дрехи - изведнъж се изтърсва Ленторезачът, нахилен като сцепен пъпеш, заобиколен от вярна свита раболепни журналисти - изнася нескопосана реч и посред холът ми почва лентички да реже !!!
Събудих се от собствените си писъци - плувнал в пот и до сабаале не можах да заспя...
Реже ленти, защото и президент иска да ни пробута.
Абе импи, що не го поканиш наистина да отреже лентата след ремонта, Ще те дават в новините и ще станеш известен.
Следващия ход е, да се кандидатираш за президент, за да можем да гласуваме. И непременно да има обоснована коцепция за хъхряците. Може да се напишат лозунги и по стената, за да се види по телевизора, че нема лабаво.
Туй е начин, по който не ща да ставам известен. За президен тможе да кандидатирам другият път, сега нямаше как - нямам нужната възраст.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Откриването беше толкова ВИП-аджийско, че не можах да промъкна... и по-добре, защото само туй, дето видях в минутният телевизионен репортаж ми осигури един кошмар, а ако бях намъкнал, щях да ги сънувам поне месец. Иначе търговската част е в последен довършителен етап и надявам скоро в експлоатация ще влезе.
Кошмарът ми бе причинен не от недъгавост на секси-кулите, а от оня с тимберица като компир, дето колекционира лентички и живее в телевизорът. Пак ряза лентичката - а аз се питам - държавата нещо дала ли е за тоя проект? А общината? Сам Картофоподобният дал ли е и една стинка, та лентичка да реже? Вечерта си лягам, заслужил сладък сън, но сънувам какво? - Че си правя ремонт у дома, лепкам тапети, мажа таван и когато привършвам, просвам капнал от умора, но доволен от свършеното и запушвам сладко, така - както съм с омърляните работни дрехи - изведнъж се изтърсва Ленторезачът, нахилен като сцепен пъпеш, заобиколен от вярна свита раболепни журналисти - изнася нескопосана реч и посред холът ми почва лентички да реже !!!
Събудих се от собствените си писъци - плувнал в пот и до сабаале не можах да заспя...
Реже ленти, защото и президент иска да ни пробута.
Абе импи, що не го поканиш наистина да отреже лентата след ремонта, Ще те дават в новините и ще станеш известен.
Следващия ход е, да се кандидатираш за президент, за да можем да гласуваме. И непременно да има обоснована коцепция за хъхряците. Може да се напишат лозунги и по стената, за да се види по телевизора, че нема лабаво.
Импе да не продаваш ти тези дни?
Нищо не казваш как мина откриването на могъщите ку...ли?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Мале-мале - как изкушавам да награбя, вместо да ходя на море !!! Човек трябва да е късоглед като къртиц, за да продава на тия нива !!!! Я ми кажете, продаващите, когато завърши процесът на консолидация с новозакупените мощности и бъде построена новата могъща и модерна фабрика (тоест след около 18 месеца), как ще се променят показателите, респективно фундаментът на Софарма и къде ще отиде цената?
Импе да не продаваш ти тези дни?
Нищо не казваш как мина откриването на могъщите ку...ли?
абе да попитам, тази цена от 3 лева и нещо за колко броя акции е? Може ли някой да ми каже?
Защото нещо не схващам, а ще се женя за една фармацефтка-мармацефтка и искам да и няправя малък сватбен подарък, една фармацефтична компания, защо не и Софарма?!?
Коментар