IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 09/2020 3.120 3.080 3.200 3.140 0.040 1.29 % 753 966 2 354 436
    vs
    09/2021 3.540 3.500 3.900 3.860 0.360 10.29 % 1 529 598 5 641 628

Утре виждам, че ще изкупуват нови 200к на цена 3,90лв

Коментар

• Achieve Life Sciences: Blockbuster Anti-Smoking Opportunity

Коментар

• Телсо продадоха 300 000 акции. Други големи продажби от свързани лица мисля, че не бяха обявени.

Коментар

• Не съм ги следил подробно, но в тези изкупувания нямаше ли и големи продажби от свързани лица? Телсо май бяха продали доста акции миналия петък.

Коментар

• Още няколко сесии и ще разберем

Коментар

• Дали го купуват от 2-3 източника? Дали не се е понамалила малко експозицията на Ромфарм, с лек дисконт?
              Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Мен ме смайва колко огромно е предлагането на акции. Досега изкупиха 900 000 само за растояние от 8 стотинки. нямат свършване.

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

Имат кеш, купуват си. Парите от дивидента отидоха у някой, който не иска да се разправя повече със Софарма поне засега. Вече защо цялата шума се изсипа по този начин, вместо да се побутне цената нагоре и да увлекат малко скучаещи спекуланти, това е друга тема. Явно зорът да се излезе е бил по-голям, отколкото да се реализира байбек програмата с някаква мисъл за борсовата котировка.
                  Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                    Скоро ще станат 1 000 000 изкупшени акции. Защо го прявят?
                    Имат кеш, купуват си. Парите от дивидента отидоха у някой, който не иска да се разправя повече със Софарма поне засега. Вече защо цялата шума се изсипа по този начин, вместо да се побутне цената нагоре и да увлекат малко скучаещи спекуланти, това е друга тема. Явно зорът да се излезе е бил по-голям, отколкото да се реализира байбек програмата с някаква мисъл за борсовата котировка.

Коментар

• Скоро ще станат 1 000 000 изкупшени акции. Защо го прявят?

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
                        Мълчание в темата вече седмица... Оставам с впечатление, че недоволните са се отървали при предоставената ликвидност? Нещо вече няма много желаещи да излизат на 3,70. Що така?

https://www.nasdaq.com/market-activi...anced-charting

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
                          Мълчание в темата вече седмица... Оставам с впечатление, че недоволните са се отървали при предоставената ликвидност? Нещо вече няма много желаещи да излизат на 3,70. Що така?
                          Прав си, че огромна част от недоволните излезнахме. Но има и един голям акционер, който най-вероятно все още си търси купувачи, но там няма да стане с джобните пари да му се приберат акциите.
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Мълчание в темата вече седмица... Оставам с впечатление, че недоволните са се отървали при предоставената ликвидност? Нещо вече няма много желаещи да излизат на 3,70. Що така?
                            Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение

Лошото е, че след втория тур нещата пак отиват на зле! Отървах се тука и ми олекна.
                              Като си се оттървал, какво ти пука.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                                Софарма АД-София
                                Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета17:02

София, България, 9 септември 2021 година – Съгласно изискванията на чл. 100т от ЗППЦК, “Софарма“ АД (SFA:„БФБ – София“, SPH: Warsaw Stock Exchange) уведомява, че на основание чл. 187б от Търговския закон и чл. 111, ал. 5 и ал. 6 от ЗППЦК и във връзка с решение на Общото събрание на дружеството, проведено на 23.02.2018 година, и решение на Съвета на директорите на дружеството от 09.09.2021 година, „Софарма“ АД уведомява, че дружеството възнамерява да изкупи собствени акции в ограничението по чл. 111, ал. 5 от ЗППЦК, както следва:
                                - Брой акции, подлежащи на обратно изкупуване – до 350 000 (триста и петдесет хиляди) броя акции;
                                - Цена на обратно изкупуване – 3.66 лв. за една акция от капитала на дружеството;
                                - Дата за изкупуване: 10.09.2021 година;
                                - Лицензиран инвестиционен посредник, на когото е дадена поръчката за изкупуване – „Първа Финансова Брокерска Къща“ ООД.

Втори тур
                                Лошо няма, всяко инжектиране на ликвидност е добре дошло
                                Лошото е, че след втория тур нещата пак отиват на зле! Отървах се тука и ми олекна.

Коментар

Working...
                                X