Аз лично смятам, че на пенсионните дружества трябва да им е напълно забранено да инвестират повече от 10% от парите на вложителите им да са в акции.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Те и от Стандарт допълваха ли допълваха.
Сделката с електроразпределителните беше много добра а тук какво ще стане времето ще покаже.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе знам защо излизат тук и то преди дивидента....
Винаги съм мислил че първо ще се изнижат от БАКБ а там Бориславова не знам какво ги е успала та даже си платиха увеличението....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от growth Разгледай мнениеМерси за инфото...
Ако са влезли преди сплита.. не е толкова трагично
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеВремето на подценената земя е почти преминало.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от growth Разгледай мнениеЗдравейте,
Някой от вас знае ли на какви цени и кога са влезнали Gramercy?!
Винаги съм мислил че първо ще се изнижат от БАКБ а там Бориславова не знам какво ги е успала та даже си платиха увеличението....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениетова е от Капитал:
Gramercy излиза от позиции със сериозни загуби. Инвестиционните фондовете инвестираха в акцията през 2006 г. Тогава цената беше в пъти по-висока от сега - първата покупка на Gramercy беше при 7.70 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗа да се оре, за да се сее, за да се жъне всичко това е свързано с поскъпването на горивата но реално не се отразява на доходността от самата земя която си остава същата.
Времето на подценената земя е почти преминало.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от growth Разгледай мнениеЗдравейте,
Gramercy излиза от позиции със сериозни загуби. Инвестиционните фондовете инвестираха в акцията през 2006 г. Тогава цената беше в пъти по-висока от сега - първата покупка на Gramercy беше при 7.70 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБобан,
През 2007/8 г. имаше много срещи в София но имаше печалби и човек имаше с
какво да се похвали....
А баса е за спортна страст и адреналин и е добронамерен. Но щом не ти се лови...
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеКак да се хвана на бас,като вече бях прочел как Доверие са взели 4млн акции...няма смисъл.....Интересно ми е как ОД успява да убеди Доверие да купуват неговите акции,след като самите са казвали,че нямат интерес към БФБ .Иначе е радостно,че нашите ПФ подкрепят Борсата.МАЙ СВЯТКА В ТУНЕЛА
, Алианц са майстори там а и те имат много ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеХайде сега де спретнем една, пък ще си се оплакваме, като няма за хвалене
Ако се съберем ...ще се похвалим в този форум няма загубили...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеМалиииии, какви ли подкупи са се шарили под масата... Горко им на проекто-пенсионерите дет си мислят че имат пенсии в Доверие...
Цената е добра за Доверие според мен - отлична бих казал
Е, на БФБ има и други много по добри цени , но и това е добреThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБобан,
През 2007/8 г. имаше много срещи в София но имаше печалби и човек имаше с
какво да се похвали....
А баса е за спортна страст и адреналин и е добронамерен. Но щом не ти се лови...
Поздрави!...няма смисъл.....Интересно ми е как ОД успява да убеди Доверие да купуват неговите акции,след като самите са казвали,че нямат интерес към БФБ .Иначе е радостно,че нашите ПФ подкрепят Борсата.МАЙ СВЯТКА В ТУНЕЛА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПрез 2007/8 г. имаше много срещи в София но имаше печалби и човек имаше с
какво да се похвали....
Коментар
Коментар