Ромите?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
На аукциона в дясно на 4.26 се виждат едни 4мил акции за продажба.......на кого ли са ли са?Last edited by спекуланта; 30.11.2021, 11:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Браво Тонка, явно си постъпил правилно.
Аз се пренесох /неудачно към този момент/ към щерката. Дано изгрее слънце и на нашата улица скоро!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
доволен съм и все още съм акционер !
Аз се пренесох /неудачно към този момент/ към щерката. Дано изгрее слънце и на нашата улица скоро!Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
БЛагодаря ти, но ръстът е с 40 млн, не с 5. 40 млн са много пари бе хора! Не е копче, та да не се вижда...
доволен съм и все още съм акционер !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Консолидира се като асоциирано дружество, т.е. пропорционално на дяла в нетните финансови резултати на дружеството. Точка 2.3.5. от счетоводната политика. Има си ред в ОПР-то. 5 млн. лв. от ръста идват от там.
III. Дял от печалбата на асоциирани и съвместни предприятия 2-1250-1 7 837 2 355 Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНякой има ли обяснения за консолидациите тук тази година? Нали не се консолидира Доверие? Какво консолидират така, че печалбата от 15 млн е станала 55 млн?!
III. Дял от печалбата на асоциирани и съвместни предприятия 2-1250-1 7 837 2 355 Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кафеджиев Разгледай мнениеHello, до кога се търгуват правата SFA1? Кога ще е аукциона?
- Брой акции преди увеличението: 134 797 899;
- Брой издадени права: 134 797 899;
- Брой варанти, предложени за записване: 44 932 633;
- Емисионна стойност на варантите: 0.28 лв.;
- Съотношение между издадените права и варантите: право/варанти: 3/1;
- Всяко лице може да запише най-малко един варант и най-много такъв брой варанти, който е равен на броя на придобитите и/или притежавани от него права, разделен на 3, като резултатът се закръгля към по-малкото цяло число;
- Подписката ще се счита за успешна, само ако бъдат записани и платени най-малко 22 466 317 бр. от предлаганите варанти;
- Варантите дават право на притежателите им да упражнят в 3-годишен срок правото си да запишат съответния брой акции – базов актив на варантите по емисионна стойност от 4.13 лв. за акция, при конверсионно съотношение варант/акция: 1/1;
- Борсов код на издадените права: SFA1;
- ISIN код на издадените права: BG4000006214;
- CFI код на издадените права: ще бъде оповестен допълнително;
- LEI код на емитента: 097900BGGW0000048796;
- Сегментен MIC: ZBUL;
- Пазарна партида (лот): 1 (едно) право;
- Валута на търговия: лева;
- Индикативна референтна цена за първата търговска сесия: 0.01 лв.;
- Минимална стъпка на котиране: 0.001;
- Начална дата за търговия на правата на борсата: 17.11.2021 г.;
- Крайна дата за търговия на правата на борсата: 30.11.2021 г.;
- Начална дата за прехвърляне на правата: 17.11.2021 г.;
- Крайна дата за прехвърляне на правата: 02.12.2021 г.;
- Дата на аукциона по чл. 112б, ал. 7 от ЗППЦК: 06.12.2021 г.;
- Начална дата за записване на варанти: 17.11.2021 г.;
- Крайна дата за записване на варанти: 23.12.2021 г.;
- Борсов член, упълномощен да обслужва предлагането на варанти: ИП МК Брокерс АД;
- Банка, в която да бъде открита набирателна сметка: Райфайзенбанк България ЕАД;
- Право да участват в подписката за записване на варанти имат лицата, придобили акции най-късно 5 работни дни след датата на публикуване на съобщението по чл. 89т, ал. 1 от ЗППЦК, т.е. акционери към 12.11.2021 г. (петък);
- Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право да участва в подписката за записване на варанти, е 10.11.2021 г. (сряда).
Проспектът може да бъде намерен на интернет страницата на Борсатамненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ха, точно това си мислих и аз! Дали пък цените на варанта + на записване не се доближават до техен моментен аск? Това, разбира се, са само конспирации ама като нямаме жокери...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЦената мина онова прословуто 4,27, а оферти от Ромфарм не виждам)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЦената мина онова прословуто 4,27, а оферти от Ромфарм не виждамПътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар