Първоначално изпратено от Black and white cat-foot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смарт Органик
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
По принцип винаги съм се възхищавал комбинацията устрдие+компетенстност която виждам в теб, обаче мисля че не обръщаш достатъчно внимание на факта, че на борсата се търгува бъдеще и по-точно очаквания за бъдеще. Поиграй си малко с калкулатора за да видиш силата на растежа. Като примери - 30% растеж дава 16 пъти за 10 години, 50% дава 60 пъти а 100% растеж дава 1000 пъти за 10 години. Та при растежните, фактора не е цена/продажби или П/Е. Там инвеститорите разчитат на растежа за да постигнат високата възвръщаемост. В този смисъл на мен растежа ми изглежда доста вероятен, като основно предимство за мен е че този растеж остава траен. При Шели за да ти вземат втори път парите трябва или нов продукт или нов пазар, докато тук всеки нов клиент остава траен ако хареса продуктите. Аз например пробвах, одобрих и сега в шкафа винаги има от техните продукти. Тоест снасям ежеседмичноТова разбира се са само разсъждения върху малка част от цялото, което предствлява всяка една компания и нищо не значи...
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Остави патриотизма настрана и ми обясни защо при падащи маржове и само 3.2 милиона печалба за Q1 капитализацията е над 380 милиона. Колко компании за храни можеш да намериш на 4х продажби?Това разбира се са само разсъждения върху малка част от цялото, което предствлява всяка една компания и нищо не значи...
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Остави патриотизма настрана и ми обясни защо при падащи маржове и само 3.2 милиона печалба за Q1 капитализацията е над 380 милиона. Колко компании за храни можеш да намериш на 4х продажби?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Остави патриотизма настрана и ми обясни защо при падащи маржове и само 3.2 милиона печалба за Q1 капитализацията е над 380 милиона. Колко компании за храни можеш да намериш на 4х продажби?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Колега, през много грешна призма ги пречупвате нещата! Това че Вие и хората около Вас не сте ползватели на даден продукт или услуга, не означава, че никой не ги ползва. Едните са направили 200млн. другите 100млн. приходи миналата година. Не принизявайте успехите на компаниите! Дали нишите са малки или големи, радвайте се че има български компании, които успяват да се преборят на пазарен принцип с другите участници на съответните пазари.
.... А за конкурентните предимства на Шелли, заповядайте в тяхната тема, за да не натоварваме участниците в тази тема.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Колко жичкаджии фенове да има? Не познавам нито един човек с техен продукт. Точно както във Фантастико не съм виждал някой да си купува рообар. Имам чувството, че Шелли и Смарт Органик много си приличат по това, че имат някаква малка ниша в Германия и много хайп на борсата
.... А за конкурентните предимства на Шелли, заповядайте в тяхната тема, за да не натоварваме участниците в тази тема.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Колко жичкаджии фенове да има? Не познавам нито един човек с техен продукт. Точно както във Фантастико не съм виждал някой да си купува рообар. Имам чувството, че Шелли и Смарт Органик много си приличат по това, че имат някаква малка ниша в Германия и много хайп на борсата
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Прилична цена + Добро качество + липса на китайски облак + жичкаджии фенове + липса на дълг и добър марж + приличен съпорт и голяма помагаща общност + дуетът Кирш и Митко+ ...... Явно тези 420(до тази сутрин) шведи са видели нещо, което ти убягваdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Някой най-после да ми каже какво му е конкурентното предимство на ШелитоLast edited by tony1975; 21.05.2025, 17:13.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Чудя се дали да не продам малко и да ги сложа в Шелли. Но пък позицията ми е само 11% от БФБ портфейла, а Шелито ще стане над 80%. Тук като че ли акцията наближи разумния си лимит за годината. От друга страна пазарът изглежда ще стане неразумен в идните месеци...destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Чудя се дали да не продам малко и да ги сложа в Шелли. Но пък позицията ми е само 11% от БФБ портфейла, а Шелито ще стане над 80%. Тук като че ли акцията наближи разумния си лимит за годината. От друга страна пазарът изглежда ще стане неразумен в идните месеци...
И даде рамо на Груев
- 1 like
Коментар
-
Чудя се дали да не продам малко и да ги сложа в Шелли. Но пък позицията ми е само 11% от БФБ портфейла, а Шелито ще стане над 80%. Тук като че ли акцията наближи разумния си лимит за годината. От друга страна пазарът изглежда ще стане неразумен в идните месеци...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Нека не забравяме и +50% от началото на годината, все пак
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар