IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смарт Органик

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• „Смарт Органик“ АД става официален дистрибутор на Dr. Hauschka в България Уважаеми инвеститори, Имаме удоволствието да Ви съобщим, че „Смарт Органик“ АД е избран за официален дистрибутор за България на немската козметична марка Dr. Hauschka. Това партньорство ще даде възможност на българските потребители да имат още по-лесен достъп до висококачествената натурална козметика на Dr. Hauschka, която е сертифицирана, екологично устойчива и произведена с грижа към природата. Защо Dr. Hauschka? Мисията на „Смарт Органик“ АД винаги е била да предлага на българските потребители брандове с доказано качество, с проверени съставки и произвеждани в щадящи към природата условия. Съвсем естествено компанията разширява обхвата на портфолиото си и добави към него още една висококачествена козметична марка към съществуващото портфолио от био-храни, напитки и суровини. След внимателно проучване на козметичните брандове, „Смарт Органик“ АД откри в лицето на Dr. Hauschka 100% сертифицирана натурална премиум козметика, на която ще могат да се наслаждават вече и потребителите в България. За Dr. Hauschka. Dr. Hauschka е марка с над 50-годишна традиция в производството на натурална и органична козметика. В основата на философията ѝ стоят лечебните растения, биоразнообразието и устойчивото земеделие. Всички продукти се произвеждат без синтетични консерванти, минерални масла, силикони и PEG, а суровините се добиват от биодинамични ферми и устойчиви земеделски проекти по света. Какво предлага Dr. Hauschka? Брандът е световно признат със своите ефективни формули, разработени от фармацевтични експерти. Продуктовото портфолио включва: • Грижа за лице – почистващи, тонизиращи и хидратиращи продукти, адаптирани към различни типове кожа; • Грижа за тяло – масла, лосиони и кремове с натурални съставки; • Декоративна козметика – фон дьо тен, ружове, червила и спирали с грижа за кожата; • Специализирана медицинска линия - Dr. Hauschka Med. С партньорството си с Dr. Hauschka, „Смарт Органик“ АД ще продължи да предлага на българския пазар натурални продукти, с безкомпромисно качество и ангажираност към здравето на хората и природата. Можете да намерите продуктите за грижа за лице и тяло на Dr. Hauschka в био-магазини Зелен в страната и онлайн на https://zelen.bg/brand/14454/dr-hauschka С уважение,

https://www.x3news.com/?page=News

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

"Доверие" ли разтовари колега?
      Кой ли не беше днес,но аз не съм купувал над 24!P.S.Без препоръки никакви и чакаме влака да потегли бавно в правилната посока!

Коментар

• Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение

Е крайно време е да си отворите една... Банка! Разбирам колега. Беше просто закачка!
        ... от какво се отървахте?
        Нека си остане мои проблем,че има хора не можеш ги спря да правят глупости после!
        Last edited by olimpiec; 29.01.2025, 22:10.

Коментар

• Всичко клони към 0,30 дивидент ;-)
          Ръст на продажбите от 30% в региона DACH е напълно постижима, дори я считам за много консервативна ;-)
          ​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение

Е аз да не съм Банка???А и понякога трябва да се освободим от някои активи за да влеем кеша подходящо!P.S.Без препоръки разбира се!
            "Доверие" ли разтовари колега?

Коментар

Е аз да не съм Банка???А и понякога трябва да се освободим от някои активи за да влеем кеша подходящо!P.S.Без препоръки разбира се!
              Е крайно време е да си отворите една... Банка! Разбирам колега. Беше просто закачка!
              ... от какво се отървахте?

Коментар

• Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение

То това е хубаво колега, ама защо си ги взехте тука на баира, вместо предходните няколко седмици, докато тупкаше топката в ниското?

Коментар

Ще познаеш ли кой купи днес 1150 бройки???P.S.Без каквито и да било препоръки разбира се!
                  То това е хубаво колега, ама защо си ги взехте тука на баира, вместо предходните няколко седмици, докато тупкаше топката в ниското?

ПС В инвестора днес пуснаха статия за една друга компания, готова да влезе в Софикс през март, тази също е готова според мен. Остава един месец, да видим тези, които са готови да изпаднат, дали ще се раздвижат
                  Last edited by Key Ru; 29.01.2025, 19:49.

Коментар

Ще познаеш ли кой купи днес 1150 бройки???P.S.Без каквито и да било препоръки разбира се!
                    Пък аз се чудех при отчет според очакванията, без ново инфо из него що такъв ентусиазъм. Но има места където, когато и да се купи е добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      "След издаване на Акт 16 за производствената сграда в гр. Божурище „Смарт
                      Органик“ АД получи разрешение за ползване, съответно в началото на 2025 г. стартира
                      първото производство и започва поетапно натоварване на мощностите."

Коментар

• "След издаване на Акт 16 за производствената сграда в гр. Божурище „Смарт
                        Органик“ АД получи разрешение за ползване, съответно в началото на 2025 г. стартира
                        първото производство и започва поетапно натоварване на мощностите."

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
                          Удостоверението за ползване и Акт 16 не са ли едно и също нещо, казано с нова и стара терминология :-(
                          Поправете ме ако греша ;-)
                          1. Въз основа на протокол 16 в срок от 5 дни началникът на ДНСК издава Разрешението или писмено мотивиран отказ.

Коментар

• Удостоверението за ползване и Акт 16 не са ли едно и също нещо, казано с нова и стара терминология :-(
                            Поправете ме ако греша ;-)

Коментар

• Смарт органик АД
                              Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
                              12:24
                              „Смарт Органик“ АД разполага с подписан Акт 16 за новата производствена сграда в гр. Божурище!
                              Прикачени файлове: Съобщение

Коментар

• Новина към инвеститорите на „Смарт Органик“ АД
                                Бихме искали да ви информираме, че на 4 декември 2024 г. се осъществи проверка от държавна приемателна комисия, като част от процедурата за получаване на Разрешение за ползване на новата ни производствена база в гр. Божурище. Проверката приключи положително, като в момента работим по няколко допълнения в документацията, за да осигурим получаването на разрешението по план към 18 декември 2024 г.

С уважение,
                                Екипът на „Смарт Органик“ АД.

Коментар

Working...
                                X