Първоначално изпратено от dido_yord
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смарт Органик
Collapse
X
-
Last edited by Key Ru; 05.03.2025, 19:03.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Ново Шели, няма как да стане! Това е в следствие на сегмента, в който оперира компанията, но тук си има своя голям потенциал. Новия завод дава сериозен производствен капацитет и с нетърпение очаквам някакъва среща тук, за да разкажат как вървят процесите.
Капацитета им е малък и не отговаря на търсенето в немсо-езичните страни (DACH).
За изминалата 24 ръст при органичните продукти е 59%, все още е ниска базата за сравнение. За настоящата очакваме Мин. 50% при по-висока база. Това го знам, защото го работя. Даже много споделих ;-)
При други разни условия, и ако продуктите им се приемат от потребителите ще последва ....(виж изречение 1).
Виж ми прогнозата за 2025 :-)
ПП Тази година СО ще бие SLYG по процентен ръст на приходите!Last edited by dido_yord; 05.03.2025, 18:12.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеТука ново "Шели" ли ще се заформя ;-)Last edited by Key Ru; 05.03.2025, 19:00.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеТука ново "Шели" ли ще се заформя ;-)P.S.Препоръки никакви разбира се,само доста хартии и тук!
- 1 like
Коментар
� -
-
Резултата за годината приятно ме изненада тук! Поздравления за компанията! С оглед на забавянето около сградата в Божурище и понижаването на целта за годината, и след предварителните резултати към ноември, не очаквах този рузултат. Супер! Според мен би била страхотно попълнение в Софикс и мотор за константното му повишение през годината.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
„Смарт Органик“ АД става официален дистрибутор на Dr. Hauschka в България Уважаеми инвеститори, Имаме удоволствието да Ви съобщим, че „Смарт Органик“ АД е избран за официален дистрибутор за България на немската козметична марка Dr. Hauschka. Това партньорство ще даде възможност на българските потребители да имат още по-лесен достъп до висококачествената натурална козметика на Dr. Hauschka, която е сертифицирана, екологично устойчива и произведена с грижа към природата. Защо Dr. Hauschka? Мисията на „Смарт Органик“ АД винаги е била да предлага на българските потребители брандове с доказано качество, с проверени съставки и произвеждани в щадящи към природата условия. Съвсем естествено компанията разширява обхвата на портфолиото си и добави към него още една висококачествена козметична марка към съществуващото портфолио от био-храни, напитки и суровини. След внимателно проучване на козметичните брандове, „Смарт Органик“ АД откри в лицето на Dr. Hauschka 100% сертифицирана натурална премиум козметика, на която ще могат да се наслаждават вече и потребителите в България. За Dr. Hauschka. Dr. Hauschka е марка с над 50-годишна традиция в производството на натурална и органична козметика. В основата на философията ѝ стоят лечебните растения, биоразнообразието и устойчивото земеделие. Всички продукти се произвеждат без синтетични консерванти, минерални масла, силикони и PEG, а суровините се добиват от биодинамични ферми и устойчиви земеделски проекти по света. Какво предлага Dr. Hauschka? Брандът е световно признат със своите ефективни формули, разработени от фармацевтични експерти. Продуктовото портфолио включва: • Грижа за лице – почистващи, тонизиращи и хидратиращи продукти, адаптирани към различни типове кожа; • Грижа за тяло – масла, лосиони и кремове с натурални съставки; • Декоративна козметика – фон дьо тен, ружове, червила и спирали с грижа за кожата; • Специализирана медицинска линия - Dr. Hauschka Med. С партньорството си с Dr. Hauschka, „Смарт Органик“ АД ще продължи да предлага на българския пазар натурални продукти, с безкомпромисно качество и ангажираност към здравето на хората и природата. Можете да намерите продуктите за грижа за лице и тяло на Dr. Hauschka в био-магазини Зелен в страната и онлайн на https://zelen.bg/brand/14454/dr-hauschka С уважение,
https://www.x3news.com/?page=News
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
"Доверие" ли разтовари колега?
Коментар
� -
Е крайно време е да си отворите една... Банка! Разбирам колега. Беше просто закачка!
... от какво се отървахте?Last edited by olimpiec; 29.01.2025, 22:10.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Е аз да не съм Банка???А и понякога трябва да се освободим от някои активи за да влеем кеша подходящо!P.S.Без препоръки разбира се!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Е аз да не съм Банка???А и понякога трябва да се освободим от някои активи за да влеем кеша подходящо!P.S.Без препоръки разбира се!
... от какво се отървахте?
Коментар
� -
То това е хубаво колега, ама защо си ги взехте тука на баира, вместо предходните няколко седмици, докато тупкаше топката в ниското?
- 1 like
Коментар
�
Коментар