If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Фринтифлюшката такова гледане му удари тази година,
ама то с гледане не става , трябва и АКЪЛ,
е-ееееее неможе само да гледаш и да получиш 70 нови акции за една стара!;-)
налЕ ?? :-))
Както отговорих отдавна, продадох ги по съвет на жената януари. Тя е брокер в една банка. (Затова и далаверата с трейските беше много сладка - нали разбираш - вътрешна информация ).
Разбира се, пак ще купя, но доста по голямо количество отпреди. МИсля на около 5 лева да се включа.
И тук нямам акции и затова се извинявам че взимам отншение .И за това те моля да погледнеш седмичната графика при Булброкерс и мисля че ще си промениш мнението .Там според мен такава цена 5 лв никак не се вижда .Напротив на 1 време сякаш 4*5 е по актуално .
Горното не препоръка за покупка продажба на акции .Още повече че нямам такива
Не те интересува, но само ходиш по мен из темите да видиш не съм ли изпуснал някаква информация, че и ти да изкараш некой лев...
Ама нали с другия ник каза, че ще пишеш тук като почне да се качва цената? Няма значи да е скоро...
Разсмиваш ме здраво затова ти отговарям.
А каква информация можеш да изпуснеш при положение, че не притежаваш такава.
Можеш единствено да изпуснеш нещо в гащите, но това вече е друга тема.
Не те интересува, но само ходиш по мен из темите да видиш не съм ли изпуснал някаква информация, че и ти да изкараш некой лев...
Ама нали с другия ник каза, че ще пишеш тук като почне да се качва цената? Няма значи да е скоро...
Както отговорих отдавна, продадох ги по съвет на жената януари. Тя е брокер в една банка. (Затова и далаверата с трейските беше много сладка - нали разбираш - вътрешна информация ).
Разбира се, пак ще купя, но доста по голямо количество отпреди. МИсля на около 5 лева да се включа.
Ти и жена.
Ех, добре би било, ако беше истина.
Ти никога не си имала акции, няма и да имаш.
Избиваш комплекси като пишеш по форумите.
НО това мен, разбира се, изобщо не ме интересува.
Финтифлюшка разнася магистрален аромат навсякъде.
И от 400 километра се вижда, че нищо не и е ясно.
То ако и беше ясно, нямаше да продаде на дъното и сега да говори глупости и да се излага.
Люк,
Внимателно със заключенията, че и тоя ник ше требе смениш :lol:
Колко акъл може да има един кашон, извинявам се, Трабант.
То ако и беше ясно, нямаше да продаде на дъното и сега да говори глупости и да се излага.
Люк,
Внимателно със заключенията, че и тоя ник ше требе смениш :lol:
Факушка е отново тъжна.Няма кой да я утеши преди екшъна утре.
Taka e. утре очаквам акцията с лекота да достигне 12 лева. Но това не е екшън, всички го знаят.
Екшън ще е ако утре достигне 10 лева. Това е цена за към края на седмицата.
Това означава, че ако продадеш утре рано сутринта на 14, в края на седмицата пак ще може да си ги купиш обратно, и ще си спечелил едни 4 кинта на акция. Не е зле, нали?
Коментар