IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Aбе ПЕПИ,

ти сега на какъв се правиш... айде изброй ги и ги покажи със линкове ( за да е 100%) вярно, че са подписали договори за стотици милиони левове....

ти това вече 1 година го пишеш, а пък после виждаш какво показват отчетите... за 1-те 6 месеца Холдинга има 49 млн. приходи.... което и изключително малко за пазарната капитализация в момента...

Къде са тия договори за стотици милиони??? Що ги няма по отчетите??? Какво е това инфо дето ти го имаш??? Вътрешно ??? или просто ей така пишеш???

Първоначално изпратено от Пепи
    dnb,

холдинга подписа до сега договори за стотици милиони лв,

и работи по тях,

а паралелно с това направи големи инвестиции - 10 асфалтови бази,нова техника,

разположени на стратегически места,

за да посрещне новите предизвикателства,

за ралика от другите инфраструктурни дружества,

така че , койти инвестира пИчели, развива се!;-))
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
      dnb,

и работи по тях,

предполагам, че преди малко стана от масата за подписване на договори.:lol:
      Е разкажи какви договори подписахте?!?

Коментар

• dnb,

и работи по тях,

Коментар

dnb,

много разхвърляно и неграмотно се изразяваш,

още не ти ли е ясно, че един от начините за излизане от криза е

инвестиране в инфраструктурни проекти!

Я кажи сега ще си строим ли пътищата или

ще гледаме и ще говорим празни приказки,

не случайно в USA ще се отпуснат 60 милиарда за инфраструктура!:-))
          Пепи , прости ми, че не се изразявам достатъчно грамотно и подредено , но все си мисля , че си ме разбрал , въпреки всичко ..

хубаво де , прав си , трябват пътища , наще на нищо не приличат , но кога бре миме , кога ги виждаш да започнат ?! колко години минаха вече , колко правителства се смениха , една магистрала още няма .. освен това , както колегата по - долу е отбелязал , защо точно ХДПАТ трябва да ги строи тези пътища ?! аз до колкото знам още няма резултати от търга , ако изобщо има такъв , ти да не би да разполагаш с информация , която не е достигнала до широкия кръг?

Коментар

• Първоначално изпратено от Stenlian
            Кой продаде тези 3000 бр.?
            Някой вярващ в светлото бъдещеи милионерските печалби.......

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
              Факушка ще ги строи.И без това живота и е минал на магистралата.
              Ако чакате някой от форума да ги построи пътищата, значи акциите трябва се разменят на цени м/у 0.10- 0.15 лв Въпреки, че и тогава тия нива ще бъдат малко напудрени

не е препоръка...

Коментар

• Изключително грамотно написано становище от страна на dnb

Браво!!! Напълно съм съгласен с тебе, dnb!!!

Никой не казва, че HDPAT e лоша акция... но да видим на каква цена ще има смисъл да се влиза тук... май ще трябва още да почакаме...

Първоначално изпратено от dnb
                Първоначално изпратено от Пепи
                Люк не го храни повече фринтифлюшката,

явно е продал в ниското и затова сега реве толкова

и цяла година умува , дава акъл на другите ,

и 70-те нови акции изпусна,

ама к'во да очакваш от човек, който слуша жена си-евентуално....хахахахаха..!:-))
                абе то и ти цяла година вече квичиш тук , че ей са ще тръгне влака и как всички са го изпуснали дето не са си купили и видиш ли ги е яд , че не са си купили )))))))) , ама на .. влака си седи , че скоро може и на заден ход да тръгне
                а най тъпото , хората репнали си плащат лихвите вече цяла година и си плащат ама и едно хоро поне да бяха изиграли ама то и това няма .. а колкото до това , че "изпуснал" 70-те нови акции , той човека ако иска , ще си ги купи , нищо не му пречи, но явно не вижда смисъл от това а какво значи е продал на ниското , че то ниското колко пъти го имаше ? и да е продал , пак си е купил .. ти мисли за тия дето на високото са купили , ми те горките кво да правят а ? и те като теб да пеят песни как ще се строй и пътища ще има , за всички от сърце ама нещо ..

айде малко да поразсъждаваме, както виждаш цената не мърда , т.е. мърда ама в обратната посока , интерес - почти нулев , никой не купува , ами то тогава какво остава ? скоро ще отблокират новите акции и какво мислиш ще стане ?

не е препоръка за покупко продажба на акции , само си разсъждавам на глас

аз нямам акции тук , но ми е интересна позицията по ред причини ( това за тия дето ще почнат да квичат "ми като нямаш акции , що пишеш")
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Факушка ще ги строи.И без това живота и е минал на магистралата.
                  Life won't wait for you.

Коментар

dnb,

Остава нещо много важно - кой ще ги строи?!?!?!
                    Че трябва - трябва!
                    Дан са само ХДПАТ! А да не забравяме, че има и дружествата, които даже са строили и пътища! :lol: Представяш ли?!? То строежа на пътища не е като подписването на договорите!

Коментар

• dnb,

Коментар

• Кой продаде тези 3000 бр.?

Коментар

Люк не го храни повече фринтифлюшката,

явно е продал в ниското и затова сега реве толкова

и цяла година умува , дава акъл на другите ,

и 70-те нови акции изпусна,

ама к'во да очакваш от човек, който слуша жена си-евентуално....хахахахаха..!:-))
                          абе то и ти цяла година вече квичиш тук , че ей са ще тръгне влака и как всички са го изпуснали дето не са си купили и видиш ли ги е яд , че не са си купили )))))))) , ама на .. влака си седи , че скоро може и на заден ход да тръгне
                          а най тъпото , хората репнали си плащат лихвите вече цяла година и си плащат ама и едно хоро поне да бяха изиграли ама то и това няма .. а колкото до това , че "изпуснал" 70-те нови акции , той човека ако иска , ще си ги купи , нищо не му пречи, но явно не вижда смисъл от това а какво значи е продал на ниското , че то ниското колко пъти го имаше ? и да е продал , пак си е купил .. ти мисли за тия дето на високото са купили , ми те горките кво да правят а ? и те като теб да пеят песни как ще се строй и пътища ще има , за всички от сърце ама нещо ..

айде малко да поразсъждаваме, както виждаш цената не мърда , т.е. мърда ама в обратната посока , интерес - почти нулев , никой не купува , ами то тогава какво остава ? скоро ще отблокират новите акции и какво мислиш ще стане ?

не е препоръка за покупко продажба на акции , само си разсъждавам на глас

аз нямам акции тук , но ми е интересна позицията по ред причини ( това за тия дето ще почнат да квичат "ми като нямаш акции , що пишеш")

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
                            Връщам се от заслужен кратък отпуск и виждам, че Факрушката пак е вилняла..Фантазиите му май преминават в ново измерение, вече е женен за брокер, който му нарежда какво да прави.. Без думи...

Коментар

• Връщам се от заслужен кратък отпуск и виждам, че Факрушката пак е вилняла..Фантазиите му май преминават в ново измерение, вече е женен за брокер, който му нарежда какво да прави.. Без думи...

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                                И тук нямам акции и затова се извинявам че взимам отншение .И за това те моля да погледнеш седмичната графика при Булброкерс и мисля че ще си промениш мнението .Там според мен такава цена 5 лв никак не се вижда .Напротив на 1 време сякаш 4*5 е по актуално .

Горното не препоръка за покупка продажба на акции .Още повече че нямам такива
                                Разбира се че ямаш акции. Глупаво е да имаш при падащ пазар. а за 4 *5 -
                                при липса на работа, при 100 млн. дългове... Вярно че пепи по цял ден договори подписва, но не ми се вярва.

Коментар

Working...
                                X