IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега сме едва в началото на латиносерияла "Богстството на един споменЪ".Тепърва ще разбираме как е направил първоначалния си капитал /2000 лева/.Дали е платил данък върху тях,осигуровки и т.н.Серийните ноемра на банкнотите.Защо живее сам в апартамента на мама и на тате /110 кв.м./ вместо като инвестиционен гений да го даде под наем и да наеме по-малък апартамент и така да печели от балъците отново.Има още какво да научиме от него до последните серии, когато всички се надяваме да разбереме защо светъл ум като него си е сменил ника.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
      Първоначално изпратено от B.Graham
      Е това със стария ник спамерЪ говори за това колко си коректен и може да ти се вярва.Със стария ник печелеше на бичи пазар.Сега с новия от 2000 прави 50 000 на мечи.После пак ще обърнеш палачинката.Такива като тебе, приятелю жаркий осраха форума.Аз може и да съм палячо.Но съм с един ник от 2002 досега.Защото си държа на достойнството.Може би защото съм палячо, не знам.Бъди здрав.....и с третия ник също.
      силно си в грешка младежо. не ме карай да ровя из архива да ти копирам борсовата си история, а да я пиша наново ме мързи. с 2-3 хил. съм направил 50 бона точно на бичия пазар, а в коментара по-долу се вижда дали нещо съм изкарал от мечия пазар - до есента бях на плюс от дребни врътки и лихви, а в края на годината излезнах на 0, заради загубите от преждивременното ми влизане на пазара.
      за новия и стария ник - без коментар. опитах се да бъда безкрайно коректен, внимателен, отзивчив - насреща получих само обиди и нападки.
      каквото посееш, такова ще пожънеш братко :-)
      abe penio, zabravi li, 4e 50 k. sa levia kalnik,kapak i 2 djanti na BMW.....

kude si trugnal be PENIO?????

sigurno si edinstvenata mi6ka na zaplatka....

ti i petur4o karadebilov......

skoro i 2-ta ste na ulicata.....nali si znaete ,penio????

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
        Тук скоро ще се пазарува под левче. Друг е въпросът дали си заслужава.
        10 стинки Остапе, 10 стинки.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Тук скоро ще се пазарува под левче. Друг е въпросът дали си заслужава.
          Остап Бендер, всичко каквото оцелее ще има смисъл.... според мен.

Коментар

• Тук скоро ще се пазарува под левче. Друг е въпросът дали си заслужава.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
              Факушка я пратих да спи на балкона веднъж и тя настина.На следващия ден написа поредица от бълнувания.
              B.Graham , не е лесно да спиш на балкона в този студ ...... смятам , че влизаш в риториката на Цар Симеон ..... и то добре .Да не си професонален актьор или писател.
              Относно Холдинга ако едно от ДФ е толкова зле да разпродаде .... ще стане мазъло... но не трябва да се изключва , като вариант.
              Не е препоръка....
              Винаги съществува такава опция.Въпросът е доколко е реална и доколко е плод на бълнуването на премръзналата Факушка.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Факушка я пратих да спи на балкона веднъж и тя настина.На следващия ден написа поредица от бълнувания.
                B.Graham , не е лесно да спиш на балкона в този студ ...... смятам , че влизаш в риториката на Цар Симеон ..... и то добре .Да не си професонален актьор или писател.
                Относно Холдинга ако едно от ДФ е толкова зле да разпродаде .... ще стане мазъло... но не трябва да се изключва , като вариант.
                Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                  Вчера доста сте поспамили..... но нещо интересно прочетох .
                  Иначе тук нищо интересно не се очертава. Спада продължава, даже по бързо отколкото очаквах.

Чух един слух, че на един от основните играчи в холдинга му е писнало от загуби и иска да се оттегли. На хазарт щял да го удари. Wink Как мислите че това ще се отрази на Акцията?
                  Факушка каква доза истина има в това мнение. Нямам акции в холдинга , но едно такова действие ще смъкне с поне 10 % борсата и ще има разпродажба по много позиции..
                  Не е препоръка....
                  Факушка я пратих да спи на балкона веднъж и тя настина.На следващия ден написа поредица от бълнувания.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Вчера доста сте поспамили..... но нещо интересно прочетох .
                    Иначе тук нищо интересно не се очертава. Спада продължава, даже по бързо отколкото очаквах.

Чух един слух, че на един от основните играчи в холдинга му е писнало от загуби и иска да се оттегли. На хазарт щял да го удари. Wink Как мислите че това ще се отрази на Акцията?
                    Факушка каква доза истина има в това мнение. Нямам акции в холдинга , но едно такова действие ще смъкне с поне 10 % борсата и ще има разпродажба по много позиции..
                    Не е препоръка....

Коментар

Факушка, никой не иска да е като тях, но с ръка на сърцето трябва да си признаем, че имаме нужда от тях и такива като тях. нали тя кризата така или иначе един ден ще отмине (колко са още година-две) и ще почнем пак да надуваме балона. без тях сме за никъде братле. колкото са повече, толкова по-бързо ще надуем новия балон. затова трябва да ги поощряваме, а не да им се смеем. не е ли така?
                      Така е, ама понякога е трудно да се удържиш :lol:
                      Така подскачат, все едно са Стефка Костадинова от младежките и години.
                      И на всичкото отгоре им помегаме - казвам им "ще пада, продайте" - наплюят ме че нищо не разбирам. Като падне, пак ме наплюят, освободят непрежението, и са готови за нови загуби.

Та такива работи...
                      Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Факушка, никой не иска да е като тях, но с ръка на сърцето трябва да си признаем, че имаме нужда от тях и такива като тях. нали тя кризата така или иначе един ден ще отмине (колко са още година-две) и ще почнем пак да надуваме балона. без тях сме за никъде братле. колкото са повече, толкова по-бързо ще надуем новия балон. затова трябва да ги поощряваме, а не да им се смеем. не е ли така?

Коментар

Факушка, то вярно, че се откланяме често от темата, ама си викам: дай поне малко да ги забавлявам и да ги разсейвам, че то с тоз холдинг и тез акции само мъка. Йовков трева да пасе :-(
                          ми ако е вярно тва дето си го чул, мисля , че някои хора ще са много доволни: полки, пепи, атила , лукчо, дончо ще има си пълнят на промоцийка и да осредняват. дано само не забравят да почерпят после ;-)
                          Няма да почерпят. Тежките загуби замъгляват съзнанието им и озлобяват - пожелават и ние като тях да станеме. Хана даже злобееше че никога няма да го стигна. Объркал се е нещо.
                          Никой не иска да е като тях, нито да ги стига, ама това е, как да им го обясниш?

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                            Първоначално изпратено от blah blah
                            Спомен, няма да е зле да ни съобщиш и каква марка са ти маратонките, за да можем и ние, които ти се възхищаваме да отидим до магазина и да си купим същите. За апартамента, депозита, печалбата, гаджето, колежките знаем, кажи нещо и за маратонките, марката костюми,които носиш, пастата за зъби. В тоя ред на мисли, постни си и снимката, за да можем да си я принтираме, да я сложим в рамка и после - да я закачим на стената. Изобщо не се стеснявай, чувствай си се като на село.

ето го Пеньо , бе

висок, слаб и симпатичен

СЛАГАЙ БЪРЗО НА ДЕСКТОПА

това е след като бе на гости на Гала в "Пълна промяна" - експеримента бе неуспешен и Пеньо не го показаха тогава
                            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Факушка, то вярно, че се откланяме често от темата, ама си викам: дай поне малко да ги забавлявам и да ги разсейвам, че то с тоз холдинг и тез акции само мъка. Йовков трева да пасе :-(
                              ми ако е вярно тва дето си го чул, мисля , че някои хора ще са много доволни: полки, пепи, атила , лукчо, дончо ще има си пълнят на промоцийка и да осредняват. дано само не забравят да почерпят после ;-)

Коментар

• Пичове и пички споко бе!
                                Изпокарахте се за глупости!
                                Отдавна е ясно че само няколко човека тук имат пари, а другите са льольовци;
                                Поради случващото се на бфб тези дето имаха пари вече нямат, и постоянно злобеят и плюват на поразия останалите с различно мнение.
                                Има дори и такива, дето преди два дена са се регистрирали, и вече акъл дават. На тях ще кажа: Честити първи постове! И си сменете никовете, че както вече акъл давате, ще станете за смях също като луковата глава.

Чух един слух, че на един от основните играчи в холдинга му е писнало от загуби и иска да се оттегли. На хазарт щял да го удари. Как мислите че това ще се отрази на Акцията?

Коментар

Working...
                                X