Първоначално изпратено от fantomas
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
С П И Р К А
Мигът очакван бързо се стопява.
Пристига без посока твоя влак.
Поспри за малко.Време не остава,
след миг поемаш шеметния бяг.
/Минчо Палавров,Пловдив/
И така,утре е понеделник.Накъде е посоката?/Важи също за MOSTS и TRACE/.Коя е следващата спирка.Всеки се надява на Up,Up.Там отдавна с надежда ни чака обеднелия пролетариат.На юг ОСТАП & Ко не скриват чаровните си усмивки.Раздвоен съм.Но като се замисля,още не съм бил на Малдивите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_google
С това искат да кажат, че ще набутат парите на вложителите ... в щатите ... да "спасяваме" крадците и некадърниците ли???
басииии...
Е така е от сто години. Каквото и да става, САЩ са най-сигурното място за инвестиции в света. Реалност.Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от fantomasВижте и това становище...:
"...Първото управляващо дружество на пазара, заело подобна стратегия, е "Карол капитал мениджмънт", което се нарежда сред най-големите в сектора. Дружеството смята да увеличи значително паричните средства в портфейлите на фондовете си и да пренасочи част от инвестициите си от нисколиквидни към високоликвидни фондови пазари. Целта на дефанзивната политика е да защити портфейлите на схемите от значителния спад на пазарите и в следващите месеци. Това поясниха портфолио мениджърите на трите фонда на "Карол" на среща със свои клиенти..."
басииии...
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Факушка каква доза истина има в това мнение. Нямам акции в холдинга , но едно такова действие ще смъкне с поне 10 % борсата и ще има разпродажба по много позиции..
Не е препоръка....
А грахам си говори по този начин от март месец миналата година и виж го докъде я докара. Още тогава казах че ще има спад на цената, който даже и фантазиите им не могат да си представят, но тогава както и досега ми се смеят. Пожелавам им все по-весело да им е.
Само за сравка - март миналата година тази акция струваше около 21 лева. А вижте я сега.Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Коментар
-
Един от изводите е ,че тепърва ще има "разтоварване" по доста от ликвидните
пера..,които притежават..Има обаче и друг не по-малък проблем..:
1.Дали другите ДФ,ИД+..т.н. ще ги последват и в каква степен..?
2.Дали ще стане "рязко" или стъпаловидно ?
3.Дали биха закупили същото колич. акции ,но на нива -прогресивно по-ниски
от текущите/ не коментирам дали сегашните нива са високи/
3.КЕШ---отива в ДЕПОЗИТИ, като смея да допусна че очакват още промоции
по нови депозитни продукти....не е препоръка за покупко-продажба
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantomasВижте и това становище...:
"...Първото управляващо дружество на пазара, заело подобна стратегия, е "Карол капитал мениджмънт", което се нарежда сред най-големите в сектора. Дружеството смята да увеличи значително паричните средства в портфейлите на фондовете си и да пренасочи част от инвестициите си от нисколиквидни към високоликвидни фондови пазари. Целта на дефанзивната политика е да защити портфейлите на схемите от значителния спад на пазарите и в следващите месеци. Това поясниха портфолио мениджърите на трите фонда на "Карол" на среща със свои клиенти..."Life won't wait for you.
Коментар
-
Вижте и това становище...:
"...Първото управляващо дружество на пазара, заело подобна стратегия, е "Карол капитал мениджмънт", което се нарежда сред най-големите в сектора. Дружеството смята да увеличи значително паричните средства в портфейлите на фондовете си и да пренасочи част от инвестициите си от нисколиквидни към високоликвидни фондови пазари. Целта на дефанзивната политика е да защити портфейлите на схемите от значителния спад на пазарите и в следващите месеци. Това поясниха портфолио мениджърите на трите фонда на "Карол" на среща със свои клиенти..."
не е препоръка за покупко-продажба
Коментар
-
"...Относно Холдинга ако едно от ДФ е толкова зле да разпродаде .... ще стане мазъло... но не трябва да се изключва , като вариант.
Не е препоръка....."
"Мазъло"-просто е многооо,многооо.. мека дума.
Не е невероятно , но при положение , че от "Доверие" изреват като нищо
ще гледаме потен филм.
Нещо подобно се случи и при "4F6"това БЕ въпр. дружество "КА..".,което разпродаде..
Още 04.11-до 13.11-разпродадох всичките акции по тази позиция...
На 1.507-1.557 напазарих същото количество-сега обаче си мисля ,че
съм "избързал" с пазаруването...,но при всички полож. е по-добре отколкото
да ги "стискам".
"Стискам" и допълвам други..не е препоръка за покупко-продажба
Коментар
-
Първоначално изпратено от споменЪобаче ми допадна самоопределението ти: и така да печелиш от балъците отново. сигурно визира себе си и себеподобните ти, от които изкарах добри парички :-)Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamСега сме едва в началото на латиносерияла "Богстството на един споменЪ".Тепърва ще разбираме как е направил първоначалния си капитал /2000 лева/.Дали е платил данък върху тях,осигуровки и т.н.Серийните ноемра на банкнотите.Защо живее сам в апартамента на мама и на тате /110 кв.м./ вместо като инвестиционен гений да го даде под наем и да наеме по-малък апартамент и така да печели от балъците отново.Има още какво да научиме от него до последните серии, когато всички се надяваме да разбереме защо светъл ум като него си е сменил ника.
обаче ми допадна самоопределението ти: и така да печелиш от балъците отново. сигурно визира себе си и себеподобните ти, от които изкарах добри парички :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamСега сме едва в началото на латиносерияла "Богстството на един споменЪ".Тепърва ще разбираме как е направил първоначалния си капитал /2000 лева/.Дали е платил данък върху тях,осигуровки и т.н.Серийните ноемра на банкнотите.Защо живее сам в апартамента на мама и на тате /110 кв.м./ вместо като инвестиционен гений да го даде под наем и да наеме по-малък апартамент и така да печели от балъците отново.Има още какво да научиме от него до последните серии, когато всички се надяваме да разбереме защо светъл ум като него си е сменил ника.
Коментар
Коментар