IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fantomas
    Един от изводите е ,че тепърва ще има "разтоварване" по доста от ликвидните
    пера..,които притежават..Има обаче и друг не по-малък проблем..:
    1.Дали другите ДФ,ИД+..т.н. ще ги последват и в каква степен..?
    2.Дали ще стане "рязко" или стъпаловидно ?
    3.Дали биха закупили същото колич. акции ,но на нива -прогресивно по-ниски
    от текущите/ не коментирам дали сегашните нива са високи/
    3.КЕШ---отива в ДЕПОЗИТИ, като смея да допусна че очакват още промоции
    по нови депозитни продукти....
    Фондовете на Карол нямат нито един Път.Така че няма какво да продават.
    Life won't wait for you.

Коментар

• С П И Р К А
      Мигът очакван бързо се стопява.
      Пристига без посока твоя влак.
      Поспри за малко.Време не остава,
      след миг поемаш шеметния бяг.
      /Минчо Палавров,Пловдив/

И така,утре е понеделник.Накъде е посоката?/Важи също за MOSTS и TRACE/.Коя е следващата спирка.Всеки се надява на Up,Up.Там отдавна с надежда ни чака обеднелия пролетариат.На юг ОСТАП & Ко не скриват чаровните си усмивки.Раздвоен съм.Но като се замисля,още не съм бил на Малдивите.

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google

С това искат да кажат, че ще набутат парите на вложителите ... в щатите ... да "спасяваме" крадците и некадърниците ли???

басииии...

Е така е от сто години. Каквото и да става, САЩ са най-сигурното място за инвестиции в света. Реалност.
        Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
          Първоначално изпратено от fantomas
          Вижте и това становище...:
          "...Първото управляващо дружество на пазара, заело подобна стратегия, е "Карол капитал мениджмънт", което се нарежда сред най-големите в сектора. Дружеството смята да увеличи значително паричните средства в портфейлите на фондовете си и да пренасочи част от инвестициите си от нисколиквидни към високоликвидни фондови пазари. Целта на дефанзивната политика е да защити портфейлите на схемите от значителния спад на пазарите и в следващите месеци. Това поясниха портфолио мениджърите на трите фонда на "Карол" на среща със свои клиенти..."
          Това хубаво ама защо не защитиха вложителите си досега?
          С това искат да кажат, че ще набутат парите на вложителите ... в щатите ... да "спасяваме" крадците и некадърниците ли???

басииии...

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
            Ще лапате чепчета.
            Хи-хиии,

Според мен отдавна го смучат. :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
              Факушка каква доза истина има в това мнение. Нямам акции в холдинга , но едно такова действие ще смъкне с поне 10 % борсата и ще има разпродажба по много позиции..
              Не е препоръка....
              Това както казах е слух. А мнението ми е че шанса да е верен е по-голям отколкото да не е верен.

А грахам си говори по този начин от март месец миналата година и виж го докъде я докара. Още тогава казах че ще има спад на цената, който даже и фантазиите им не могат да си представят, но тогава както и досега ми се смеят. Пожелавам им все по-весело да им е.
              Само за сравка - март миналата година тази акция струваше около 21 лева. А вижте я сега.

Коментар

• Ще лапате чепчета.

Коментар

• Един от изводите е ,че тепърва ще има "разтоварване" по доста от ликвидните
                  пера..,които притежават..Има обаче и друг не по-малък проблем..:
                  1.Дали другите ДФ,ИД+..т.н. ще ги последват и в каква степен..?
                  2.Дали ще стане "рязко" или стъпаловидно ?
                  3.Дали биха закупили същото колич. акции ,но на нива -прогресивно по-ниски
                  от текущите/ не коментирам дали сегашните нива са високи/
                  3.КЕШ---отива в ДЕПОЗИТИ, като смея да допусна че очакват още промоции
                  по нови депозитни продукти....
                  не е препоръка за покупко-продажба

Коментар

• Първоначално изпратено от fantomas
                    Вижте и това становище...:
                    "...Първото управляващо дружество на пазара, заело подобна стратегия, е "Карол капитал мениджмънт", което се нарежда сред най-големите в сектора. Дружеството смята да увеличи значително паричните средства в портфейлите на фондовете си и да пренасочи част от инвестициите си от нисколиквидни към високоликвидни фондови пазари. Целта на дефанзивната политика е да защити портфейлите на схемите от значителния спад на пазарите и в следващите месеци. Това поясниха портфолио мениджърите на трите фонда на "Карол" на среща със свои клиенти..."
                    Това хубаво ама защо не защитиха вложителите си досега?
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Вижте и това становище...:

Коментар

• "...Относно Холдинга ако едно от ДФ е толкова зле да разпродаде .... ще стане мазъло... но не трябва да се изключва , като вариант.
                        Не е препоръка....."
                        "Мазъло"-просто е многооо,многооо.. мека дума.
                        Не е невероятно , но при положение , че от "Доверие" изреват като нищо
                        ще гледаме потен филм.
                        Нещо подобно се случи и при "4F6"това БЕ въпр. дружество "КА..".,което разпродаде..
                        Още 04.11-до 13.11-разпродадох всичките акции по тази позиция...
                        На 1.507-1.557 напазарих същото количество-сега обаче си мисля ,че
                        съм "избързал" с пазаруването...,но при всички полож. е по-добре отколкото
                        да ги "стискам".
                        "Стискам" и допълвам други..

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
                          обаче ми допадна самоопределението ти: и така да печелиш от балъците отново. сигурно визира себе си и себеподобните ти, от които изкарах добри парички :-)
                          Изкарал си въшки.Явно отсъствието ти от няколко месеца не е било ползотворно.Съди доктора за да си върнеш парите.
                          Life won't wait for you.

Коментар

Сега сме едва в началото на латиносерияла "Богстството на един споменЪ".Тепърва ще разбираме как е направил първоначалния си капитал /2000 лева/.Дали е платил данък върху тях,осигуровки и т.н.Серийните ноемра на банкнотите.Защо живее сам в апартамента на мама и на тате /110 кв.м./ вместо като инвестиционен гений да го даде под наем и да наеме по-малък апартамент и така да печели от балъците отново.Има още какво да научиме от него до последните серии, когато всички се надяваме да разбереме защо светъл ум като него си е сменил ника.
                            защото не е измекярче като теб ;-), защото не съм си направил апартамента така както ми харесва, за да може друг да му се радва сега и да го осира, а аз да се натискам в някоя дупка, за да спестя някви 100-200 евро. явно финансовата криза те е накарала да цепиш стотинката или си си скъперник и сметкаджия по природа.
                            обаче ми допадна самоопределението ти: и така да печелиш от балъците отново. сигурно визира себе си и себеподобните ти, от които изкарах добри парички :-)

Коментар

Сега сме едва в началото на латиносерияла "Богстството на един споменЪ".Тепърва ще разбираме как е направил първоначалния си капитал /2000 лева/.Дали е платил данък върху тях,осигуровки и т.н.Серийните ноемра на банкнотите.Защо живее сам в апартамента на мама и на тате /110 кв.м./ вместо като инвестиционен гений да го даде под наем и да наеме по-малък апартамент и така да печели от балъците отново.Има още какво да научиме от него до последните серии, когато всички се надяваме да разбереме защо светъл ум като него си е сменил ника.
                              hahahahahahahahahah....................6te pukna ot smiah..........

Коментар

• Е имало още живи на тоя "кораб" . Мислех, че всички са се удавили след като кораба взе да потъва все по-бързо. Но има още оцелеле дето си държат главата над водата

Коментар

Working...
                                X