IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
    Как какво!
    Изчакай малко и ще видиш.
    Да не си Лук-клонинг с меча от биологическата ножница. Ако е така - внимавай. Генералът може, да те забележи

Коментар

• Как какво!
      Изчакай малко и ще видиш.

Коментар

• Какво става тук с тази акция?
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Коментар

• Пътищата на бъдещето сами ще се чистят от снега

Коментар

• Времето ще покаже.
              Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              За класацията няма спор, но е много умен и хитър. Ако реши да покачва акциите- само гледайтеНо едва ли ще

Коментар

• За класацията няма спор, но е много умен и хитър. Ако реши да покачва акциите- само гледайтеНо едва ли ще

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Все някаква уловка ще пусне за инвеститорите- само с отчети няма да мине този път
                  И аз като netware5 - този ми е в топ 3 по ненадежден мениджмънт. (старая се да не уточнявам с по-малки цифри) А свеж кеш не ми се вярва, да изпусне или подари особено в тези кризисни години на недоимък A и като гледам, как го изпариха и малкия горски... Не е препоръка
                  Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Все някаква уловка ще пусне за инвеститорите- само с отчети няма да мине този път

Коментар

• Първоначално изпратено от Kilur Разгледай мнение
                      И преди имаше голяма печалба, а накрая ВБ заяви, че не го интересуват акционерите и си прибра 4 милиона
                      Като е малка печалбата, какво му прече,пак да я позасмуче, превантивно, преди да се е случила случката като на моста ?? )) Не препоръка.
                      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• И преди имаше голяма печалба, а накрая ВБ заяви, че не го интересуват акционерите и си прибра 4 милиона

Коментар

• 1 069 печалба.
                          http://holding-roads.com/?p=y2010

Коментар

• Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
                            Привет на Инсайдера и на всички просветени !!!
                            Питането ми е ,дали във всичките тия приказки за дивидент от 10 ст/брой има няква истина ,понеже имам още малко кеш ???
                            Това сериозно ли!? В кой свят живееш
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Всъщност ,мисля ,че някой пропусна да си купи и да направи прилична доходност и сега се хапе д----о

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                                Мисля, че се тук бъркат понятията "дивидент" и "ликвидационен дял". Както и да е, няма значение, и двете са нули...
                                Всъщност, като ликвидационен дял ще раздават камъни от кариерата до Карнобат.
                                Мнооого камък, много нещо.

Коментар

Working...
                                X