Първоначално изпратено от bobo67
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеНапротив - патките са твърде надценени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеНапротив - патките са твърде надценени.
Пак те намерих.
Мацо, в другата тема изтриха чувствата ми към тебе но тук смятам отново да ги изразя.
С тая синя рокличка ме побъркваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнениемного явно се натиска цената тук
Коментар
-
Дано цената на акциите тук да се качва с по-малко от 10 процента на ден за да може Пепи да си напълни кошницата с пътищарски хартии ,че за къде са Пътищарите без Пепи.Пепи това е специална препоръка за теб.За всички останали смятам че и без препоръки знаят какво да купят за себе си и за половинките си на Свети Валентин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнениеНяма по-куца инвестиция, според мен.Не е препоръка
Че кой си ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеДобро утро, напомпен. ))) Удоволствие е да ви се наслаждавам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеДобро утро, Спукан.
РАЗБИРА СЕ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеДобър вечер, балонери. И сега какво - Ще се набалончвате ли !?
РАЗБИРА СЕ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеДобър вечер, балонери. И сега какво - Ще се набалончвате ли !?
Коментар
-
Дъщерно дружество на ХД Пътища сключи договор за до 5,5 млн. със Софийска вода
http://www.investor.bg/news/article/112435/339.html
Коментар
Коментар